Nie moge zainstalowac 2 gier z katalogu "Play Anywhere" z XBOX Game Pass [Translation - I can ...
Discus and support Nie moge zainstalowac 2 gier z katalogu "Play Anywhere" z XBOX Game Pass [Translation - I can ... in XBoX Games and Apps to solve the problem; Witam. Mam aktywny Xbox Game Pass, mimo to nie mam mozliwosci zainstalowania 2 gier, chodzi o: Tacoma - Kup Tacoma — sklep Microsoft Store pl-PL... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by k3lt, Nov 20, 2018.
Thema:
Nie moge zainstalowac 2 gier z katalogu "Play Anywhere" z XBOX Game Pass [Translation - I can ...
Loading...
-
Nie moge zainstalowac 2 gier z katalogu "Play Anywhere" z XBOX Game Pass [Translation - I can ... - Similar Threads - Nie moge zainstalowac
-
Nie działa gra z Xbox 360 na xsx
in XBoX Games and AppsNie działa gra z Xbox 360 na xsx: Witam kupiłem grę castle Ania lord od shadows na xsx cyfrowa i nie działa 980e6459-6a5e-4d92-910b-898e7a3c4fc0 -
Gry się nie uruchamiają
in XBoX Games and AppsGry się nie uruchamiają: Gra próbuje się uruchomić po czym okno przedstawione na ss się wyłącza. Ponowne próby instalacji czy włączenia komputera nic nie wniosły. Jak rozwiązać ten problem??? [img]... -
Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...
in XBoX Games and AppsNie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...: Witam, zakupiłem xbox game pass ultimate i zainstalowałem na mój komputer gre Farming Simulator 22.Przy próbie uruchomienia wyskakuje okienko gry z napisem uruchamianie gry a następnie wyskakuje... -
Forza horizon online nie działa proszę o pomoc w załączniku zrzuty ekranu
in XBoX Games and AppsForza horizon online nie działa proszę o pomoc w załączniku zrzuty ekranu: Poniżej zrzuty ekranu [img] [img] 904c464e-3bef-43f8-8ec6-df6e815b8b93 -
nie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5
in XBoX Games and Appsnie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5: wyskakuje takie coś "Dostęp do zawartości stworzonej przez użytkownika jest ograniczony ze względu na ustawienia prywatności twojego profilu" nie wiem jak mam to naprawić... -
"Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]
in XBoX Games and Apps"Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]: Nie mogę dołączyć do sesji w astroneerze natomiast inni znajomymi mogą prosze o pomoc. [Mod Translation, may contain errors] I can not join the session in the astroneer but other friends can... -
Gry się nie pobierają.
in XBoX on WindowsGry się nie pobierają.: Przy próbie pobierania pojawia się kod błędu 0x80073CF3. Szukałem prawie wszędzie, ale żadna metoda nie pomogła. Ma ktoś jakiś pomysł? b82d36f2-7cdf-4aba-9684-9c0dbfdeac84 -
Forza online nie działa/ Forza online not working
in XBoX on WindowsForza online nie działa/ Forza online not working: Witam, mam problem z forza online. Wykonałem juz odblokowanie portów w routerze, firewall jest wyłączony, windows 10 jest aktualny. ENG Hello, i've a problem with Forza online. Port forwarding... -
Forza Horizon 4 - nie włącza się[Translation-Forza Horizon 4 -does not turn on]
in XBoX Games and AppsForza Horizon 4 - nie włącza się[Translation-Forza Horizon 4 -does not turn on]: Witam, 2 dni temu zakupiłem forze na storze ms, lecz ów gra nie reaguje. Po naciśnięciu ikony Forzy pokazuje się logo i po około 40 sec znika. Próbowałem różnych metod których znalazłem w...