Nie mogę się zalogować po aktualizacji
Discus and support Nie mogę się zalogować po aktualizacji in XBoX on Consoles to solve the problem; czemu nie mogę się zalogować po aktualizacji urządzenia nic nie mogę zrobić nawet tv włączyć pomocy [Translation] you can not log in after updating... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by UnreadyBooch, Oct 24, 2016.
Thema:
Nie mogę się zalogować po aktualizacji
Loading...
-
Nie mogę się zalogować po aktualizacji - Similar Threads - Nie mogę się
-
Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...
in XBoX Games and AppsNie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...: Witam, zakupiłem xbox game pass ultimate i zainstalowałem na mój komputer gre Farming Simulator 22.Przy próbie uruchomienia wyskakuje okienko gry z napisem uruchamianie gry a następnie wyskakuje... -
nie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5
in XBoX Games and Appsnie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5: wyskakuje takie coś "Dostęp do zawartości stworzonej przez użytkownika jest ograniczony ze względu na ustawienia prywatności twojego profilu" nie wiem jak mam to naprawić... -
Xbox nie mogę uruchomić gier[Xbox can't run games]
in XBoX Games and AppsXbox nie mogę uruchomić gier[Xbox can't run games]: Witam nie mogę uruhomić żadnej gry cyfrowej nie mogę grać w zadną gre cywrową proszę o pomoc [Translation - Hello I can't run any digital game I can't play any game please help]... -
Nie mogę zmienić daty urodzenia w koncie Microsoft[Translation-I can't change my birth date...
in XBoX on ConsolesNie mogę zmienić daty urodzenia w koncie Microsoft[Translation-I can't change my birth date...: Nie mogę zmienić daty urodzenia w koncie Microsoft choć jestem osobą powyżej 13 roku życia proszę bardzo o pomoc. [Translation-I cannot change the date of birth in my Microsoft account, although... -
Nie mogę uruchomić gry "Sea of thevies". [I can't start the game "Sea of thevies".]
in XBoX on WindowsNie mogę uruchomić gry "Sea of thevies". [I can't start the game "Sea of thevies".]: Pobieranie przebiegło normalnie, bez żadnych problemów. Jednak gdy próbuje ją włączyć otwiera mi się na kilka sekund i potem znika. [Translation-The download went normally, without any problems.... -
Nie mogę uruchomić gry "Sea of thevies".
in XBoX on WindowsNie mogę uruchomić gry "Sea of thevies".: Pobieranie przebiegło normalnie, bez żadnych problemów. Jednak gdy próbuje ją włączyć otwiera mi się na kilka sekund i potem znika. 8544e495-bc3f-484d-91c3-6357016f72a4 -
Ekran logowania się zapętla i nie mogę grać w gry ze sklepu microsoft oraz xbox game pass.
in XBoX on WindowsEkran logowania się zapętla i nie mogę grać w gry ze sklepu microsoft oraz xbox game pass.: Ekran logowania się zapętla i nie mogę się zalogować. Próbowałem instalować od nowa aplikację ale dalej nie działało. Zamieszczam film poniżej, prosżę o szybką pomoc. Video [Title Mod... -
Nie mogę anulować game passa
in XBoX Games and AppsNie mogę anulować game passa: Od jakiegoś czasu Game Pass stał się dla mnie nie przydatny więc chciałem anulować subskrypcję ale na stronie Microsoft nie mogłem znaleźć opcji anulowania. Xbox Gold mogę anulować ale Game Pass... -
Dlaczego nie mogę przypisać gry do konta?
in XBoX Games and AppsDlaczego nie mogę przypisać gry do konta?: Witam, mam problem. Mam aktywnego Golda i nie mogę przypisać gry z Games with gold do konta. Chodzi o Ninja Gaiden 3: RE. Kiedy potwierdzam transakcję cały czas jest ekran ładowania, a na dole...