Nie mogę się zalogować po aktualizacji

Discus and support Nie mogę się zalogować po aktualizacji in XBoX on Consoles to solve the problem; czemu nie mogę się zalogować po aktualizacji urządzenia nic nie mogę zrobić nawet tv włączyć pomocy [Translation] you can not log in after updating... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by UnreadyBooch, Oct 24, 2016.

1. UnreadyBooch
    UnreadyBooch Guest

czemu nie mogę się zalogować po aktualizacji urządzenia nic nie mogę zrobić nawet tv włączyć pomocy

[Translation]

you can not log in after updating the device's nothing I can do even turn on the tv help

:)

UnreadyBooch, Oct 24, 2016
  2. Nie mogę zalogować sie do live na xbox 360

nie mogę się zalogować na xbox do golda

SpeciovsCandy95, Oct 24, 2016
  3. XblDanielPL
    XblDanielPL Guest
    Strona xbox

Hejka, po nowym wyglądzie strony xbox dalej nie mogę się odnaleźć, a chodzi mi o historie pobieranych plików, jakby ktoś dał linka do strony to był bym bardzo wdzięczy.

XblDanielPL, Oct 24, 2016
  4. Mister Maka
    Mister Maka Guest

Heya UnreadyBooch!

Sorry to hear about trouble signing in. What exactly happens when you try to sign in? Is there a particular error code?

Mister Maka, Oct 24, 2016
  5. Mister Maka Win User

Heya UnreadyBooch!

Sorry to hear about trouble signing in. What exactly happens when you try to sign in? Is there a particular error code?
  6. aluskoks Win User

Ps4 minecraft

Nie można połączyć się z kontem microsoft w minekrafcie

Gdy spróbujemy się połączyć wyskakuje „próbowaliśmy połączyć się na konto Microsoft, ale coś poszło nie tak”.

- [Tłumaczenie - Nie mogę zalogować się do konta Microsoft w Minekraft

Podczas próby zalogowania się, „próbowaliśmy zalogować się na konto Microsoft, ale coś poszło nie tak”.
  7. Katarzyna Krakowska Win User

We can't log uou on your x-box acount. try again.

Tak. Pojawia się błąd. Nie możemy zalogować.
  8. FidgetyMovie656 Win User

Ps4 minecraft

Mam ten sam problem. Mogę się zalogować witryny Microsofta A z Xboxa nie bo go nie posiadam. Chciałbym zagrać z kolegami Ale nie mogę nie wiem czy to błąd czy coś innego Ale kiedy próbuję się zalogować na konto Microsoft w minecrafcie na playstation4 to
    wyskakuje mi komunikat że "Próbowaliśmy zalogować cię na konto Microsoft ale coś poszło nie tak" proszę o pomoc

[Mod Translation - I have the same problem.
    I can log in to Microsoft A website from Xbox not because I don't have it.
    I would like to play with my friends But I can't know if it's an error or something else But when I try to log in to Microsoft account in minecraft on playstation4 I
    get the message that "We tried to log you in to Microsoft account but something went wrong" please help]
  9. maslak-vip Win User

Ps4 minecraft

Próbuję się zalogować ale nie wychodzi i pisze mi że 'coś poszło nie tak'
Thema:

Loading...
  1. Nie mogę się zalogować po aktualizacji - Similar Threads - Nie mogę się

2. Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...

in XBoX Games and Apps
    Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...: Witam, zakupiłem xbox game pass ultimate i zainstalowałem na mój komputer gre Farming Simulator 22.Przy próbie uruchomienia wyskakuje okienko gry z napisem uruchamianie gry a następnie wyskakuje...
  3. nie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5

in XBoX Games and Apps
    nie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5: wyskakuje takie coś "Dostęp do zawartości stworzonej przez użytkownika jest ograniczony ze względu na ustawienia prywatności twojego profilu" nie wiem jak mam to naprawić...
  4. Xbox nie mogę uruchomić gier[Xbox can't run games]

in XBoX Games and Apps
    Xbox nie mogę uruchomić gier[Xbox can't run games]: Witam nie mogę uruhomić żadnej gry cyfrowej nie mogę grać w zadną gre cywrową proszę o pomoc [Translation - Hello I can't run any digital game I can't play any game please help]...
  5. Nie mogę zmienić daty urodzenia w koncie Microsoft[Translation-I can't change my birth date...

in XBoX on Consoles
    Nie mogę zmienić daty urodzenia w koncie Microsoft[Translation-I can't change my birth date...: Nie mogę zmienić daty urodzenia w koncie Microsoft choć jestem osobą powyżej 13 roku życia proszę bardzo o pomoc. [Translation-I cannot change the date of birth in my Microsoft account, although...
  6. Nie mogę uruchomić gry "Sea of thevies". [I can't start the game "Sea of thevies".]

in XBoX on Windows
    Nie mogę uruchomić gry "Sea of thevies". [I can't start the game "Sea of thevies".]: Pobieranie przebiegło normalnie, bez żadnych problemów. Jednak gdy próbuje ją włączyć otwiera mi się na kilka sekund i potem znika. [Translation-The download went normally, without any problems....
  7. Nie mogę uruchomić gry "Sea of thevies".

in XBoX on Windows
    Nie mogę uruchomić gry "Sea of thevies".: Pobieranie przebiegło normalnie, bez żadnych problemów. Jednak gdy próbuje ją włączyć otwiera mi się na kilka sekund i potem znika. 8544e495-bc3f-484d-91c3-6357016f72a4
  8. Ekran logowania się zapętla i nie mogę grać w gry ze sklepu microsoft oraz xbox game pass.

in XBoX on Windows
    Ekran logowania się zapętla i nie mogę grać w gry ze sklepu microsoft oraz xbox game pass.: Ekran logowania się zapętla i nie mogę się zalogować. Próbowałem instalować od nowa aplikację ale dalej nie działało. Zamieszczam film poniżej, prosżę o szybką pomoc. Video [Title Mod...
  9. Nie mogę anulować game passa

in XBoX Games and Apps
    Nie mogę anulować game passa: Od jakiegoś czasu Game Pass stał się dla mnie nie przydatny więc chciałem anulować subskrypcję ale na stronie Microsoft nie mogłem znaleźć opcji anulowania. Xbox Gold mogę anulować ale Game Pass...
  10. Dlaczego nie mogę przypisać gry do konta?

in XBoX Games and Apps
    Dlaczego nie mogę przypisać gry do konta?: Witam, mam problem. Mam aktywnego Golda i nie mogę przypisać gry z Games with gold do konta. Chodzi o Ninja Gaiden 3: RE. Kiedy potwierdzam transakcję cały czas jest ekran ładowania, a na dole...