Nie mogę anulować game passa
Discus and support Nie mogę anulować game passa in XBoX Games and Apps to solve the problem; Od jakiegoś czasu Game Pass stał się dla mnie nie przydatny więc chciałem anulować subskrypcję ale na stronie Microsoft nie mogłem znaleźć opcji... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by Marek1334, Dec 11, 2019.
Thema:
Nie mogę anulować game passa
Loading...
-
Nie mogę anulować game passa - Similar Threads - Nie mogę anulować
-
Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...
in XBoX Games and AppsNie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...: Witam, zakupiłem xbox game pass ultimate i zainstalowałem na mój komputer gre Farming Simulator 22.Przy próbie uruchomienia wyskakuje okienko gry z napisem uruchamianie gry a następnie wyskakuje... -
nie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5
in XBoX Games and Appsnie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5: wyskakuje takie coś "Dostęp do zawartości stworzonej przez użytkownika jest ograniczony ze względu na ustawienia prywatności twojego profilu" nie wiem jak mam to naprawić... -
Xbox nie mogę uruchomić gier[Xbox can't run games]
in XBoX Games and AppsXbox nie mogę uruchomić gier[Xbox can't run games]: Witam nie mogę uruhomić żadnej gry cyfrowej nie mogę grać w zadną gre cywrową proszę o pomoc [Translation - Hello I can't run any digital game I can't play any game please help]... -
Nie mogę zmienić daty urodzenia w koncie Microsoft[Translation-I can't change my birth date...
in XBoX on ConsolesNie mogę zmienić daty urodzenia w koncie Microsoft[Translation-I can't change my birth date...: Nie mogę zmienić daty urodzenia w koncie Microsoft choć jestem osobą powyżej 13 roku życia proszę bardzo o pomoc. [Translation-I cannot change the date of birth in my Microsoft account, although... -
Nie mogę uruchomić gry "Sea of thevies". [I can't start the game "Sea of thevies".]
in XBoX on WindowsNie mogę uruchomić gry "Sea of thevies". [I can't start the game "Sea of thevies".]: Pobieranie przebiegło normalnie, bez żadnych problemów. Jednak gdy próbuje ją włączyć otwiera mi się na kilka sekund i potem znika. [Translation-The download went normally, without any problems.... -
Nie mogę uruchomić gry "Sea of thevies".
in XBoX on WindowsNie mogę uruchomić gry "Sea of thevies".: Pobieranie przebiegło normalnie, bez żadnych problemów. Jednak gdy próbuje ją włączyć otwiera mi się na kilka sekund i potem znika. 8544e495-bc3f-484d-91c3-6357016f72a4 -
Ekran logowania się zapętla i nie mogę grać w gry ze sklepu microsoft oraz xbox game pass.
in XBoX on WindowsEkran logowania się zapętla i nie mogę grać w gry ze sklepu microsoft oraz xbox game pass.: Ekran logowania się zapętla i nie mogę się zalogować. Próbowałem instalować od nowa aplikację ale dalej nie działało. Zamieszczam film poniżej, prosżę o szybką pomoc. Video [Title Mod... -
Dlaczego nie mogę przypisać gry do konta?
in XBoX Games and AppsDlaczego nie mogę przypisać gry do konta?: Witam, mam problem. Mam aktywnego Golda i nie mogę przypisać gry z Games with gold do konta. Chodzi o Ninja Gaiden 3: RE. Kiedy potwierdzam transakcję cały czas jest ekran ładowania, a na dole... -
Nie mogę zalogować sie do live na xbox 360
in XBoX Games and AppsNie mogę zalogować sie do live na xbox 360: nie mogę się zalogować na xbox do golda a8e94aa0-5790-4648-9236-52604af3d0c3