Nie działa dźwięk na słuchawkach
Discus and support Nie działa dźwięk na słuchawkach in XboX Insiders to solve the problem; Dźwięk na słuchawkach nie działa idzie tylko przez tv pomocy ! submitted by /u/crazyboy2729 [link] [comments] Discussion in 'XboX Insiders' started by /u/crazyboy2729, May 18, 2020.
Thema:
Nie działa dźwięk na słuchawkach
Loading...
-
Nie działa dźwięk na słuchawkach - Similar Threads - Nie działa dźwięk
-
Nie działa gra z Xbox 360 na xsx
in XBoX Games and AppsNie działa gra z Xbox 360 na xsx: Witam kupiłem grę castle Ania lord od shadows na xsx cyfrowa i nie działa 980e6459-6a5e-4d92-910b-898e7a3c4fc0 -
Forza horizon online nie działa proszę o pomoc w załączniku zrzuty ekranu
in XBoX Games and AppsForza horizon online nie działa proszę o pomoc w załączniku zrzuty ekranu: Poniżej zrzuty ekranu [img] [img] 904c464e-3bef-43f8-8ec6-df6e815b8b93 -
Forza online nie działa/ Forza online not working
in XBoX on WindowsForza online nie działa/ Forza online not working: Witam, mam problem z forza online. Wykonałem juz odblokowanie portów w routerze, firewall jest wyłączony, windows 10 jest aktualny. ENG Hello, i've a problem with Forza online. Port forwarding... -
Forza horizon 4 tryb online nie działa[Translation-Forza horizon 4 online mode does not work]
in XBoX on WindowsForza horizon 4 tryb online nie działa[Translation-Forza horizon 4 online mode does not work]: Gdy włączę grę online połączy mnie z sesją po czym odłączy. Dzieje się tak co chwilę. [Translation-When I turn on the game online, it will connect me to the session and then disconnect. This... -
Sunset Overdrive (Game Pass PC) nie działa. [Sunset Overdrive (Game Pass PC) does not work.]
in XBoX on WindowsSunset Overdrive (Game Pass PC) nie działa. [Sunset Overdrive (Game Pass PC) does not work.]: Po uruchomieniu gry wszystko jest tak jak powinno być, lecz gdy w głównym menu kliknę opcję "Graj jako life88853" ta po krótkim ekranie ładowania wraca mnie do tego samego głównego ekranu... -
Pierdolona w dupe jebana Forza 7 Motosport znów *Removed* nie działa
in XBoX Games and AppsPierdolona w dupe jebana Forza 7 Motosport znów *Removed* nie działa: Title Translation: Pierdolona in dupe Forza 7 motosport Again *Removed* does not work Co jest do chuja z tą jebaną grą ? Pierdolona *Removed* wczoraj działała dobrze, dziś *Removed* nie. Ani... -
Kod na Xbox Live GOLD nie działa[The code on Xbox Live GOLD does not work]
in XBoX on ConsolesKod na Xbox Live GOLD nie działa[The code on Xbox Live GOLD does not work]: Witam Dnia 3.12.2018 roku zakupiłem w sklepie stacjonarnym kod aktywacyjny Xbox Live GOLD na 6 miesięcy. Po przyjściu do domu wpisałem kod na stronie. Subskrypcja nie przedłużyła się.... -
Forza Horizon 4 nie działa [Forza Horizon 4 Not working]
in XBoX Games and AppsForza Horizon 4 nie działa [Forza Horizon 4 Not working]: Witam mam problem z Forza Horizon 4 mianowicie nie uruchamia się po aktualizacji z dodatkiem fortune island, pokazuje się startowe okno i nagle znika. Posiadam aktualne sterowniki do karty... -
XBOX ONE Microsoft Edge "strona internetowa nie działa ze względu na zbyt długo...
in XBoX on ConsolesXBOX ONE Microsoft Edge "strona internetowa nie działa ze względu na zbyt długo...: Witam. Problem z przeglądarką na XBOX ONE pojawia się podczas otwierania stron internetowych. Po otwarciu strony pojawia się komunikat : "Strona internetowa została zatrzymana przez zbyt długo...