Nem indul el a Forza Horizon 4 a számítógépemen. (Forza Horizon 4 doesn't start on my...
Discus and support Nem indul el a Forza Horizon 4 a számítógépemen. (Forza Horizon 4 doesn't start on my... in XBoX Games and Apps to solve the problem; Amikor meg nyitom a játékot akkor pár másodpercig szürke ablak megnyílik és utána kilép. A DirectX verziója 12. A rendszerkövetelményeknek megfelel a... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by nbihari8, Feb 8, 2019.
Thema:
Nem indul el a Forza Horizon 4 a számítógépemen. (Forza Horizon 4 doesn't start on my...
Loading...
-
Nem indul el a Forza Horizon 4 a számítógépemen. (Forza Horizon 4 doesn't start on my... - Similar Threads - Nem indul Forza
-
Gta5 geek ruhàt kéne vàdàrolnom, de a ruhaboltban nem tudok valami ötlet? Vagy ez egy bug??
in XBoX Games and AppsGta5 geek ruhàt kéne vàdàrolnom, de a ruhaboltban nem tudok valami ötlet? Vagy ez egy bug??: Gta5 geek ruh t kéne v d rolnom, de a ruhaboltban nem tudok valami ötlet? Vagy ez egy bug?? 97fbe75d-796f-43a9-b5c8-6ffef6af4397 -
Az Xbox 360-om nem játsza le a CoD 4-et
in XBoX Games and AppsAz Xbox 360-om nem játsza le a CoD 4-et: Hello, amikor elindítom az újonnan telepített Call of Duty 4-et akkor két szín váltakozik a képrenyőn, a fekete és a szürke. Ez megy végtelen ideig, néha még a konzol és újraindul a folyamat... -
Nem lehet másik meghajtóra letölteni a Forza Horizon 5-öt [Can't download Forza Horizon 5...
in XBoX Games and AppsNem lehet másik meghajtóra letölteni a Forza Horizon 5-öt [Can't download Forza Horizon 5...: Nem tudok beállítani egy másik meghalytót a letöltésehez, próbáltam az új tartalmak mentési helyét átrakni, de nem engedi a ' 0x80070005 ' hibakódot adja fel. NEm értem miért kell ezt így... -
Não Estou Conseguindo jogar online nem Entrar em um bate-papo(I'm not able to play online...
in XBoX on ConsolesNão Estou Conseguindo jogar online nem Entrar em um bate-papo(I'm not able to play online...: Isso está acontecendo desde 28/12/2020,foi no mesmo dia que eu troquei o fio de internet meu ,depois que eu troquei o fio eu cheguei a jogar um pouco de overwatch por algumas 5 horas,mais quando... -
Não consigo acessar minha conta. Nem jogar, nada.[Transaltion-I can not access my account....
in XBoX on ConsolesNão consigo acessar minha conta. Nem jogar, nada.[Transaltion-I can not access my account....: Olá, boa tarde. Gostaria de ter explicado o motivo pelo qual minha conta na qual jogo sempre não está querendo logar. Acordei hoje cedo para jogar, e, não logou automaticamente como sempre, e... -
Não consigo nem renovar nem upgrade[I can neither renew nor upgrade]
in XBoX Sales and PromoNão consigo nem renovar nem upgrade[I can neither renew nor upgrade]: Cancelei a Game live gold a mais ou menos um mês, e não renovei a game pass, então apareceu o ultimate, desde o mês passado venho tentando fazer o upgrade pro Game Pass Ultimate e está sendo uma... -
Nem indul el a játék [Translation-The game does not start]
in XBoX on WindowsNem indul el a játék [Translation-The game does not start]: [img] Üdv, megvettem a Forza horizon 4 et, de a képen latható hibakódot írja ki... mit tudok vele csinálni? [Translation-Hi, I bought the Forza horizon 4 but it prints the error code in the... -
Forza Horizon 4 nem indul el ![Forza Horizon 4 won't start!]
in XBoX on WindowsForza Horizon 4 nem indul el ![Forza Horizon 4 won't start!]: Üdv ! Ma volt szerencsém megvenni a Forza Horizon 4-et és sajnos keserű szájízzel vettem észre hogy telepítés után semmit sem reagál maga a játék az inditás gomb megnyomása után. Nem tudom... -
Asphalt 8,9 játék nem indul
in XBoX Games and AppsAsphalt 8,9 játék nem indul: Hello az Asphalt 8,9 microsoft storeból telepítheő verziója egy pillanattal a játékablak feltűnését követően bezáródik, akár hányszor próbálom elindítani. Próbáltam már amerikaira átállítani az...
Users found this page by searching for:
forza horizon 4 nem indul