Môžem nainštalovať zakupenu digitalnu hru z DVD disku? [Can I install zakupenu a digital...
Discus and support Môžem nainštalovať zakupenu digitalnu hru z DVD disku? [Can I install zakupenu a digital... in XBoX Games and Apps to solve the problem; Keď som si kúpil GTA V Premium edition, musím ju sťahovať z Microsoft Store na môj XBOX? Nemohol by som si požičať fyzický disk GTA V, nainštalovať... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by Lubos69, Oct 7, 2019.
Thema:
Môžem nainštalovať zakupenu digitalnu hru z DVD disku? [Can I install zakupenu a digital...
Loading...
-
Môžem nainštalovať zakupenu digitalnu hru z DVD disku? [Can I install zakupenu a digital... - Similar Threads - Môžem nainštalovať zakupenu
-
Môžem hrať digitálne verzie hier offline? [Mod Translation-Can I play digital versions of...
in XBoX Games and AppsMôžem hrať digitálne verzie hier offline? [Mod Translation-Can I play digital versions of...: Keď si kúpim hru v Microsoft Store alebo tam zadám kód na hru, keď si ju stiahnem budem ju môcť hrať aj bez pripojenia na internet? [Mod Translation-When I buy a game from the Microsoft Store or...