Moje dziecko w grze fornait kupiło za duza kwote bez mojej wiedzy v dolce czt mozna to...

Discus and support Moje dziecko w grze fornait kupiło za duza kwote bez mojej wiedzy v dolce czt mozna to... in XBoX on Consoles to solve the problem; Czy jest możliwość anulacji tych płatności [Translated by Mod] Is it possible to cancel these payments de9dcd58-f057-470b-a6f4-47e743cac0a3 Discussion in 'XBoX on Consoles' started by WiktoriaCieślak, Mar 6, 2019.

1. Moje dziecko w grze fornait kupiło za duza kwote bez mojej wiedzy v dolce czt mozna to...

Czy jest możliwość anulacji tych płatności

[Translated by Mod]

Is it possible to cancel these payments

:)

WiktoriaCieślak, Mar 6, 2019
  2. Onyx Is Here Win User

Moje dziecko w grze fornait kupiło za duza kwote bez mojej wiedzy v dolce czt mozna to anulować [Translate] My child in the game Fornait bought a big quote without my knowledge

3. KamilSę Win User

Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft [Ubisoft Game Purchase Complaint]

Dziękuję za informację jednak zakup został dokonany w grze a nie w Microsoft Store. Tu własnie jest problem. Na moim koncie transakcji nie widnieje zakup ponieważ został on sfinalizowany za "kredyty premium" które są dostępne w grze (np po zakupie na Microsoft
    Store). Dla mnie za zakup zawartości w grze odpowiada jej producent gry (Ubisoft) jednak on wskazuje Microsoft jako stronę / sprzedawcę w sprawie zakupu i jego zwrotu.

Thank you for the information, however, the purchase was made in the game and not in the Microsoft Store. There is a problem here. There is no purchase on my transaction account because it was finalized for "premium credits" which are available in the
    game ("premium credits - eg after purchasing from the Microsoft Store). For me, the game producer (Ubisoft) is responsible for purchasing content in the game, but he indicates Microsoft as the side/ dealer
    on the purchase and its return.
  4. Markosz84 Win User

Asphalt 8 utrata danych w grze.

Witam.

Dziękuję za odpowiedź. Oczywiście skontaktuję się z Gameloft. Ale w celu uzyskania lepszego postępu w grze dokonałem płatności na konto microsoft. Miedzy innymi abonament na monety fusion, którego pozostało do końca 8 dni a teraz niestety przepada.
  5. V_U_X_A_X_U_V W Win User

reconsider my account suspension?

Ponoć po 2 latach od blokady usuwają konto, czy to prawda? Co wtedy z zakupionymi grami (konto ustawione na domowe)?

Jak mogę się dowiedzieć za co zostałem zablokowany?

Grałem w single player i nie wiem, za co mnie zablokowano podczas gry bez graczy.
  6. LandmarkPage2 Win User

ReCore

ma pytanie jak zmienic język w grze?
Thema:

Moje dziecko w grze fornait kupiło za duza kwote bez mojej wiedzy v dolce czt mozna to...

Loading...
  1. Moje dziecko w grze fornait kupiło za duza kwote bez mojej wiedzy v dolce czt mozna to... - Similar Threads - Moje dziecko grze

2. Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft [Ubisoft Game Purchase Complaint]

in XBoX Games and Apps
    Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft [Ubisoft Game Purchase Complaint]: Witam, dokonałem zakupu w grze division 2 w zakładce dodatki. Produkt jednak nie spełnia oczekiwań a jego opis wprowadza w błąd kupującego i chcialbym go zareklamować, odstąpić od umowy. Fakt ten...
  3. Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft

in XBoX Games and Apps
    Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft: Witam, dokonałem zakupu w grze division 2 w zakładce dodatki. Produkt jednak nie spełnia oczekiwań a jego opis wprowadza w błąd kupującego i chcialbym go zareklamować, odstąpić od umowy. Fakt ten...
  4. Problem z certyfikatem ssl w sekcji moje konto microsoft

in XBoX Accessibility
    Problem z certyfikatem ssl w sekcji moje konto microsoft: Dzień dobry mam pytanie do ekspertów jest problem w , którym przed logowaniem na oficjalnej stronie microsoft jest normalnie zielona kłódka , lecz po zalogowaniu i po przejściu do sekcji mojego...
  5. Asphalt 8 utrata danych w grze.

in XBoX Games and Apps
    Asphalt 8 utrata danych w grze.: Witam. Niestety po kolejnym uruchomieniu gry zostały utracone wszystkie dane. Gra uruchomiła się tak jak tuż po instalacji. W związku z tym, że poniosłem też koszta związane z uzyskaniem lepszych...
  6. Skype a dźwięk w grze[Translation-Skype and in-game audio]

in XBoX Games and Apps
    Skype a dźwięk w grze[Translation-Skype and in-game audio]: Hej Mam problem gdy gram w nowego coda I rozmawiam ze znajomymi na Skype nie mogę nic mówić, ani nie słyszę nikogo w grze. Tak reszta dźwięku działa normalnie. I nie wiem czy to da się zmienić,...
  7. Problem z dołaczeniem do sesji online w grze forza horizon 4 [Problem with joining an...

in XBoX Games and Apps
    Problem z dołaczeniem do sesji online w grze forza horizon 4 [Problem with joining an...: Witam moj brat ma taki problem ze nie może dołaczyc do wspólnej gry wyskakuje wyszukiwanie sesji po czym komunikat nie mozna pobrać adresu ip zrobiony reinstal gry reset konsoli i reset rutera i...
  8. Zmiana konta doroslego na dziecko. [Change your adult account to a child.]

in XBoX Accessibility
    Zmiana konta doroslego na dziecko. [Change your adult account to a child.]: Witam. Mam problem ze zmianą swojego starego konta doroslego na konto dziecka. Zależy mi na tym, bo syn zaczął grać w grę na moim koncie i nie chciał bym żeby to wszystko utracił, jak stworze...
  9. zmiana konta rodzic na konto dziecko[change parent account to child account]

in XBoX on Consoles
    zmiana konta rodzic na konto dziecko[change parent account to child account]: Witam, czy jest możliwość zmiany konta z rodzica na dziecko? Chodzi o sytuację, kiedy po zakupie konsoli zostało zarejestrowane konto jako rodzic. Z uwagi na fakt, iż na tym koncie jest już...
  10. Zbanowane konto Xbox w grze neverwinter

in XBoX on Consoles
    Zbanowane konto Xbox w grze neverwinter: WITAM mam problem z zablokowanym kontem przez arc.games w grze... jakiś czas temu zaczęły mi znikać pieniądze z postaci i napisałem że mam z tym problem i że może to wina hamowania jakiegoś.......