Moje dziecko w grze fornait kupiło za duza kwote bez mojej wiedzy v dolce czt mozna to...
Discus and support Moje dziecko w grze fornait kupiło za duza kwote bez mojej wiedzy v dolce czt mozna to... in XBoX on Consoles to solve the problem; Czy jest możliwość anulacji tych płatności [Translated by Mod] Is it possible to cancel these payments de9dcd58-f057-470b-a6f4-47e743cac0a3 Discussion in 'XBoX on Consoles' started by WiktoriaCieślak, Mar 6, 2019.
Thema:
Moje dziecko w grze fornait kupiło za duza kwote bez mojej wiedzy v dolce czt mozna to...
Loading...
-
Moje dziecko w grze fornait kupiło za duza kwote bez mojej wiedzy v dolce czt mozna to... - Similar Threads - Moje dziecko grze
-
Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft [Ubisoft Game Purchase Complaint]
in XBoX Games and AppsReklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft [Ubisoft Game Purchase Complaint]: Witam, dokonałem zakupu w grze division 2 w zakładce dodatki. Produkt jednak nie spełnia oczekiwań a jego opis wprowadza w błąd kupującego i chcialbym go zareklamować, odstąpić od umowy. Fakt ten... -
Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft
in XBoX Games and AppsReklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft: Witam, dokonałem zakupu w grze division 2 w zakładce dodatki. Produkt jednak nie spełnia oczekiwań a jego opis wprowadza w błąd kupującego i chcialbym go zareklamować, odstąpić od umowy. Fakt ten... -
Problem z certyfikatem ssl w sekcji moje konto microsoft
in XBoX AccessibilityProblem z certyfikatem ssl w sekcji moje konto microsoft: Dzień dobry mam pytanie do ekspertów jest problem w , którym przed logowaniem na oficjalnej stronie microsoft jest normalnie zielona kłódka , lecz po zalogowaniu i po przejściu do sekcji mojego... -
Asphalt 8 utrata danych w grze.
in XBoX Games and AppsAsphalt 8 utrata danych w grze.: Witam. Niestety po kolejnym uruchomieniu gry zostały utracone wszystkie dane. Gra uruchomiła się tak jak tuż po instalacji. W związku z tym, że poniosłem też koszta związane z uzyskaniem lepszych... -
Skype a dźwięk w grze[Translation-Skype and in-game audio]
in XBoX Games and AppsSkype a dźwięk w grze[Translation-Skype and in-game audio]: Hej Mam problem gdy gram w nowego coda I rozmawiam ze znajomymi na Skype nie mogę nic mówić, ani nie słyszę nikogo w grze. Tak reszta dźwięku działa normalnie. I nie wiem czy to da się zmienić,... -
Problem z dołaczeniem do sesji online w grze forza horizon 4 [Problem with joining an...
in XBoX Games and AppsProblem z dołaczeniem do sesji online w grze forza horizon 4 [Problem with joining an...: Witam moj brat ma taki problem ze nie może dołaczyc do wspólnej gry wyskakuje wyszukiwanie sesji po czym komunikat nie mozna pobrać adresu ip zrobiony reinstal gry reset konsoli i reset rutera i... -
Zmiana konta doroslego na dziecko. [Change your adult account to a child.]
in XBoX AccessibilityZmiana konta doroslego na dziecko. [Change your adult account to a child.]: Witam. Mam problem ze zmianą swojego starego konta doroslego na konto dziecka. Zależy mi na tym, bo syn zaczął grać w grę na moim koncie i nie chciał bym żeby to wszystko utracił, jak stworze... -
zmiana konta rodzic na konto dziecko[change parent account to child account]
in XBoX on Consoleszmiana konta rodzic na konto dziecko[change parent account to child account]: Witam, czy jest możliwość zmiany konta z rodzica na dziecko? Chodzi o sytuację, kiedy po zakupie konsoli zostało zarejestrowane konto jako rodzic. Z uwagi na fakt, iż na tym koncie jest już... -
Zbanowane konto Xbox w grze neverwinter
in XBoX on ConsolesZbanowane konto Xbox w grze neverwinter: WITAM mam problem z zablokowanym kontem przez arc.games w grze... jakiś czas temu zaczęły mi znikać pieniądze z postaci i napisałem że mam z tym problem i że może to wina hamowania jakiegoś.......