Mój zapis gry po prostu znikl [Edit - Translation] - My save of the game just disappeared

Discus and support Mój zapis gry po prostu znikl [Edit - Translation] - My save of the game just disappeared in XBoX Games and Apps to solve the problem; Witam chcialbym zglosic problem z gra forza horizon 4 . Problem polega na zapisie gry . Gdy wchodze do gry mam tylko niewielka ilosc samochodow,... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by ThousandBrush72, Dec 18, 2019.

1. Mój zapis gry po prostu znikl [Edit - Translation] - My save of the game just disappeared

Witam chcialbym zglosic problem z gra forza horizon 4 . Problem polega na zapisie gry . Gdy wchodze do gry mam tylko niewielka ilosc samochodow, osiagniec i reszty rzeczy .Po prostu zapis sie usunal do pewnego momentu . posiadalem kolo okolo 200 samochdow
    , teraz mam ich 78 . Prosilbym o naprawienie problemu bo to robi sie juz zenujace . Pozdrawiam

[Edit - Translation] - Hello, I would like to report a problem with forza horizon 4. The problem is to save the game. When I get into the game I have only a small amount of cars, achievements and the rest of things. I just signed up to a certain
    point. I owned about 200 cars, now I have 78. I would ask you to fix the problem because it is already embarrassing. greetings

:)

ThousandBrush72, Dec 18, 2019
  2. XBF Chris J Win User

Mój zapis gry po prostu znikl [Edit - Translation] - My save of the game just disappeared

Hello ThousandBrush72,

Thank you for posting here on the Xbox forums. I understand you are having an issue with a game save with Forza Horizon 4. If you would like to report an issue with a game, it would be best to do so with that games developer. You can take a look at

their support site here
    . The Forza forums can be found here:
    Forza Forums

Hope this helps!
  3. Francia J. Win User

Xbox x Microsoft Flight Simulator nieaktywne funkcje online

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Cześć, mam nadzieję, że świetnie sobie radzisz. Jestem niezależnym doradcą i jestem tutaj, aby pomóc Ci w rozwiązaniu problemu.

W takich przypadkach początkowo musimy wyjść z gry i wykonać cykl zasilania w ten sposób po uruchomieniu gry, dane w grze zostaną po prostu ponownie zsynchronizowane.

Zamknij grę i wykonaj poniższe czynności przed ponownym uruchomieniem gry.
    ​​​
    KONSOLA POWERCYCLE
    ​​​
    1. Wyłącz konsolę, przytrzymując przez około 10 sekund przycisk Xbox z przodu konsoli. Konsola wyłączy się.
    2. Włącz ponownie konsolę, naciskając przycisk Xbox na konsoli lub przycisk Xbox na kontrolerze.
  4. Pikmit Win User

GTA 4 Problem z pobraniem

W necie jest pełno tutoriali jak to zrobić, po prostu poszukaj w google.
  5. WhiteyBlack2 Win User

(PC) Forza Horizon 4

skorzystaj z linku: https://support.microsoft.com/en-us
    My, ambasadorowie, nie mamy narzędzi ani środków, aby pomóc w tej sprawie, ponieważ jesteśmy po prostu wolontariuszami.
  6. Vigilium Win User

Nie można pobrać Rainbow Six Vegas - Games with Gold

W większości przypadków po przeniesieniu konta możesz stracić możliwość pobrania ponownie gry zakupionej cyfrowo. Jeśli masz je na dysku to po przeniesieniu konta, gry zostaną nienaruszone. Jeśli chodzi o DLC, to wcześniej zakupione nie są zabezpieczane
    przed ponownym pobraniem z innego regionu.
Thema:

Loading...
  1. Mój zapis gry po prostu znikl [Edit - Translation] - My save of the game just disappeared - Similar Threads - Mój zapis gry

2. podczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem...

in XBoX Games and Apps
    podczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem...: podczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem Xbox (w opcjach klawiatura ekranowa jest wyłączona) ***Post moved by the moderator to the appropriate...
  3. zabrało mój xbox game pass ultimate

in XBoX Games and Apps
    zabrało mój xbox game pass ultimate: zabrało mój xbox game pass ultimate po 2 dniach. a potem kiedy odebrałem minecraft java (bo miałem bedrocka i mogłem odebrać jave) po 1 godz. ją straciłem. ****Moved from Windows / Windows 11 /...
  4. Mój komputer laptop ma mieć IP konsol game? [My laptop computer has to have an IP console...

in XBoX on Windows
    Mój komputer laptop ma mieć IP konsol game? [My laptop computer has to have an IP console...: Jeżeli mam podać IP to gdzie go odszukać? [Translation - If I give IP is where to find it?] bdbf5a29-92fb-44da-8815-78345e8962f8