Miért veszítettem el a játék állását és az összeszedet cuccokat? Minecraft Dungeons

Discus and support Miért veszítettem el a játék állását és az összeszedet cuccokat? Minecraft Dungeons in XBoX Games and Apps to solve the problem; [Title Translation-Why did I lose the game job and the stuff I collect? Minecraft Dungeons] Több órás játék után kiakartam lépni és elvesztettem... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by HajduJózsef, Jun 3, 2020.

1. HajduJózsef
    HajduJózsef Guest

Miért veszítettem el a játék állását és az összeszedet cuccokat? Minecraft Dungeons

[Title Translation-Why did I lose the game job and the stuff I collect? Minecraft Dungeons]

Több órás játék után kiakartam lépni és elvesztettem mindent, amit addig gyűjtöttem össze és a játék állása sincs meg. Unique kalapács, íj, 3000 kristály stb.... Nem tudom fölfogni, hogy hogy lehet ez 2020ban egy Microsoft játékkal.

Hogy történhetett ez?

[Translation-After hours of play, I was going to quit and i've lost everything I've collected and the game's not up to it. Unique hammer, bow, 3000 crystals etc... I can't understand how this could happen with a Microsoft game in 2020.

How did this happen? ]

:)

HajduJózsef, Jun 3, 2020
  2. XBF Steven R Win User

Hey there HajduJózsef,

Thanks for reaching out to the Forums for clarity this kind of thing. I can totally understand how this could be pretty distressing. It could be very well that a network interruption could have kept your profile from syncing probably at one point. I would
    recommend signing into your profile again or
    removing it from the console
    and plugging it back on there.

If you still have problems, I would consider getting in touch with
    Mojang directly
    as they would know more about problems specific to their game.

Hope this information was helpful.

Thanks!
  3. x DreamWarr x Win User

Record that????

Hello

Olyan problémám lenne ,hogy mikor autómatikusan felvesz az xbox on eegy játék videót vagy én csinálok nem engedi megjeleníteni a profilomban csak 1 videót és más is csak 1 videót lát nekem hiába csinálok 4-et csak 1 jelenik meg az xbox.com profil alatt pedig
    egy video sem (engedi engedi felvenni a vidókat ,de nem látszanak) hiába mentem el stb a magától felvett játék közbeni videó sem látszik. A bit probláma ki lett szürve 8 sec ujam rajta tartottam a kezem, le is default ujra minden app ,de hiába nem működikó.
    ?segítséget kérném (nem látszanak a felvett videóm max ,ha csinálok 4-et abból 1 látszik)

Üdvözlettel tomy
  4. XBF-JoannaDark Win User

Nem lehet másik meghajtóra letölteni a Forza Horizon 5-öt [Can't download Forza Horizon 5 to another drive]

[AZ ALÁBBI SZÖVEG GÉPPEL LEFORDÍTVA VAN, ÉS LEHET, HOGY NEM PONTOS ÁBRÁZOLÁSA AZ EREDETI BEJEGYZÉSNEK]

Helló Kovács Dániel 011,

Köszönjük, hogy megerősítette, hogy NTFS formátumú merevlemezt használ. Az Xbox Alkalmazáson vagy a Windows Áruházon keresztül másodlagos meghajtóra is telepíthet játékokat. Ha az Xbox alkalmazást használja, ezt a következőkkel teheti meg:

Xbox App játék telepítése

1. Az alkalmazás jobb felső sarkában kattintson a profil ikonjára
    2. Beállítások kiválasztása
    3. Kattintson az Általános
    4. A Játéktelepítési beállítások csoportban a következőt kell látnia: "Annak módosítása, ahol ez az alkalmazás alapértelmezés szerint telepíti a játékokat
    5. Kattintson a legördülő nyílra, és válassza ki a másik merevlemezt
    6. Azt is jelölje be a Kérdezzen a telepítési lehetőségek minden telepítés
    Windows Áruházbeli PC-játékok

1. Nyissa meg a Beállítások lehetőséget.
    2. Kattintson a Rendszerre.
    3. Kattintson a Tárolás gombra.
    A "Helyek mentése" és az "Új alkalmazások mentésre" területen válassza ki az új meghajtó helyét.

Remélem, sikerült válaszolnom a kérdésére. Remélem, ezek a javaslatok segítenek! Ha ez választ ad a kérdésére, kérjük, jelölje meg a szálat "Megválaszolt" néven. Ha nem, kérjük, tudassa velem, és további megoldásokat tudunk nyújtani.
  5. Hunwarrior Win User

Can't download Big Surf Island or re-buy it

Hungarian:

Szia! Tudom pontos mi a gondod mert nekem is ugyanez volt csak más játékkal. Hónapokig húzódott a kivizsgálás az Xbox supportnál de végül feladták és nem tudták megoldani a problémát. Az igazság az hogy itt egyetlen dolog segithet és az ha uj profilt csinálsz
    és azzal vásárlod meg.

English:

in shortcut there are no other way than buy it again with another new acount. this issue is the sideffect of migration and there is no way to fix it.
  6. XBF-JoannaDark Win User

Nem lehet másik meghajtóra letölteni a Forza Horizon 5-öt [Can't download Forza Horizon 5 to another drive]

[AZ ALÁBBI SZÖVEG GÉPPEL LEFORDÍTVA VAN, ÉS LEHET, HOGY NEM PONTOS ÁBRÁZOLÁSA AZ EREDETI BEJEGYZÉSNEK]

Szia Kovács Dániel 011,

Köszönöm, hogy ad nekem néhány részletet a kérdés még mindig sajnos tapasztalható. Engedjék meg, hogy néhány további megoldást nyújtsak Önnek, amelyek megoldhatják ezt a problémát. Szeretne továbblépni a következő ajánlott megoldásra az általam megadott linkeken a már megkísérelt lépésekhez?

1. megoldás: My Game is Not Launching or is Crashing on PC – Forza Support (forzamotorsport.net) Ez a hivatkozás számos hibaelhárítási lépést tartalmaz, amelyek segítségével megpróbálhatja megoldani a játék telepítésével vagy elindításával kapcsolatos problémákat. Lefelé görgetnék, és az Xbox App és a Windows áruház alaphelyzetbe állításával kezdeném.

2. megoldás: Játssz offline játékokat Windows 10 rendszeren offline módban; ez a hiba azoknak a problémáknak is tulajdonítható, amelyek szerint a Microsoft áruház nem ismeri fel a játékra való jogosultságát. Kérjük, kattintson erre a linkre Play games offline on Windows 10 using Offline mode | Xbox Support. Ezután görgessen lefelé, és kattintson a legördülő nyílra, és nézze meg a Hogyan engedélyezheti az offline lejátszást az eszközön.

3. megoldás:

Az Xbox APP megnyitása

Kijelentkeni az alkalmazásból

Ezután kattintson a telepítés a Forza 5

Nézze meg, hogy kéri-e a merevlemez kiválasztását, és ha igen, válassza ki a meghajtót, és nyomja meg a telepítést

4. megoldás: Troubleshoot game installations on a Windows device. Kattintson erre a linkre, görgessen le a Még mindig problémáikhoz, és kövesse a játékszolgáltatások újratelepítésének lépéseit.

5. megoldás: ez a megoldás annak kizárása, hogy nem lehet sérült felhasználói profilja, amely megtörténhet, és javasolja, hogy próbálja ki ezt, ha a fenti megoldások mindegyike nem oldotta meg a problémát. Create a local user or administrator account in Windows (microsoft.com)

Remélem, ezek a javaslatok segítenek! Ha ez választ ad a kérdésére, kérjük, jelölje meg a szálat "Megválaszolt" néven.
Thema:

Loading...
  1. Miért veszítettem el a játék állását és az összeszedet cuccokat? Minecraft Dungeons - Similar Threads - Miért veszítettem játék

2. játék telepítési probléma[Translation-game installation problem]

in XBoX Games and Apps
    játék telepítési probléma[Translation-game installation problem]: Tisztelt Ügyfélszolgálat! Letöltöttem a Microsoft Storeból a World at Arms nevű játékot, de töltés után azt érzékeli, hogy nincs internet kapcsolat, majd a program crash-el. Pedig generál...
  3. Miért nem fogadja el a microsoft store a postcode-ot[Why the microsoft store does not...

in XBoX on Consoles
    Miért nem fogadja el a microsoft store a postcode-ot[Why the microsoft store does not...: Sziasztok! Szeretnénk xbox one store-ból játékot letölteni. Akár a kártyás, akár a paypal-os fizetést választjuk a rendszer profil címet kér ( we need your profile address). A postcode-nál...
  4. xbox játék visszavétele [xbox game take back]

in XBoX Games and Apps
    xbox játék visszavétele [xbox game take back]: A tárgyban nevezett játékkal kapcsolatban már több ízben fordultam Önökhöz mind a xbox.com/refunds formular-on mind az operatori teamen keresztül - de mind hiába. Igaz, hogy mire eljutottam a...
  5. Microsoft Store játék nyelv [Mod Translation-Microsoft Store Game Language]

in XBoX on Consoles
    Microsoft Store játék nyelv [Mod Translation-Microsoft Store Game Language]: Üdv!Hol találom a Microsoft Storéban lévő játékok milyen nyelvűek?Vannak játékok amik magyar felirattal is megjelentek,de nem találom! [Mod Translation-Hi! Where can I find the games in Microsoft...
  6. Játék [Edit - Translation] - Game

in XBoX on Windows
    Játék [Edit - Translation] - Game: Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy az unokaöcsémnek szerettünk volna vásárolni egy játékot Michrosoft Store-ban, ez a játék a Need For Speed lenne. Meg is vásároltam neki a játékot és amikor...
  7. Nem indul el a játék [Translation-The game does not start]

in XBoX on Windows
    Nem indul el a játék [Translation-The game does not start]: [img] Üdv, megvettem a Forza horizon 4 et, de a képen latható hibakódot írja ki... mit tudok vele csinálni? [Translation-Hi, I bought the Forza horizon 4 but it prints the error code in the...
  8. Játék dlc visszaállítása [Game DLC Restore]

in XBoX Games and Apps
    Játék dlc visszaállítása [Game DLC Restore]: Sziasztok! Xbox 360-on Assassins creed III-ban véletlenül megvásároltam a hidden secrets pack nevezetű DLC-t,és azzal a kérdéssel fordulok felétek,hogy vissza-e tudnám ezt állítani,vagy törölni...
  9. Asphalt 8,9 játék nem indul

in XBoX Games and Apps
    Asphalt 8,9 játék nem indul: Hello az Asphalt 8,9 microsoft storeból telepítheő verziója egy pillanattal a játékablak feltűnését követően bezáródik, akár hányszor próbálom elindítani. Próbáltam már amerikaira átállítani az...