Microsoft store , xbox abonelik iade süreci

Discus and support Microsoft store , xbox abonelik iade süreci in XBoX Sales and Promo to solve the problem; Merhaba , 22 haziranda xbox gamepass aboneliğimi iade talebinde bulundum sipariş geçmişinde iade edildi diye gözüküyordu. Bundan 3 hafta geçtikten... Discussion in 'XBoX Sales and Promo' started by BerkanYılmaz-, Aug 15, 2018.

1. Microsoft store , xbox abonelik iade süreci

Merhaba , 22 haziranda xbox gamepass aboneliğimi iade talebinde bulundum sipariş geçmişinde iade edildi diye gözüküyordu. Bundan 3 hafta geçtikten sonra microsoft store desteği aradım bana haftaya gelebilir , yurtdışından geldiği için gecikebiliyor gibi
    cevaplar alıp bekledim.

Şuan 55 gün geçti ve sipariş geçmişinde gamepass abonelik iadesi de silinmiş görünüyor

İade talebim neden sipariş geçmişinde gözükmüyor ve daha ne kadar beklemem gerekiyor?

:)

BerkanYılmaz-, Aug 15, 2018
  2. Oyun İade İşlemi

Merhaba dün Forza Horizon 3 oyunu aldım ama bilgisayarımın kaldırmadığını fark ettim. Oyunda sürekli şekilde drop oluşuyor. Bu nedenle oyunu iade etmek istiyorum ama iade seçeneklerinize anlam verebilmiş değilim. Bütün yazıyı okudum iade izinini falan filan
    ama neden böyle bir sistem kullandığınızı bilmiyorum. Bayramda topladığım paralar ile oyunu bi heves edip aldım ama karşılaştığım durum çok üzücüydü. Üstüne üstlük bir de iade kısmını okuduğumda karşılaştığım durum ? Yani yardım etmenizi istiyorum lütfen otomatik
    cevap vermeyin. Bilgisayarımı güçlendiricek maddi durumum yok ve 110 tl de ihtiyacım olan bir para. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.

EmreCandemir1, Aug 15, 2018
  3. Emir Deveci
    Emir Deveci Guest
    Forza Horizon 3 İadesi

Merhaba 2 gün önce hediye olarak arkadaşıma aldığım Forza Horizon 3 arkadaşımda düzgün bir şekilde çalışmadı ve iade etmek istiyorum.Mümkün mü acaba ?

Emir Deveci, Aug 15, 2018
  4. M3tal Daz3
    M3tal Daz3 Guest

M3tal Daz3, Aug 16, 2018
    Error:Failed to connect to localhost port 9200: Connection refused
Thema: