Mağazada Satın Alma İşlemi Gerçekleştiremiyorum

Discus and support Mağazada Satın Alma İşlemi Gerçekleştiremiyorum in XBoX Games and Apps to solve the problem; Merhaba, Microsoft Store'dan oyun satın almaya çalışırken, farklı kartlar kullanmama rağmen satın alma işlemi gerçekleşmiyor ve aşağıdaki uyarıyı... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by Oğuzcan Kaya, Jan 8, 2019.

1. Mağazada Satın Alma İşlemi Gerçekleştiremiyorum

Merhaba,

Microsoft Store'dan oyun satın almaya çalışırken, farklı kartlar kullanmama rağmen satın alma işlemi gerçekleşmiyor ve aşağıdaki uyarıyı veriyor:

-

Başka bir ödeme yöntemi kullanın Bu satın alma işlemi için onay alınamadı. Sorularınız varsa, lütfen ödeme kabul eden sağlayıcınıza başvurun.

PUR-ProcessorDeclined
    6d968sjQmUaZ47Bl.37.1.4.12.11

2019/01/02 - 06:11:57 UTC

-

Ayrıca bir banka kartımı eklerken, bilgilerin doğru olmasına rağmen CCV kodunun yanlış olduğu hatasını vererek, sistem kart ekleme işlemini gerçekleştiremiyor.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

:)

Oğuzcan Kaya, Jan 8, 2019
  2. ChiefJoboo Win User

Mağazada Satın Alma İşlemi Gerçekleştiremiyorum[I can't make a purchase in the store]

Lütfen Microsoft hesabınızdaki bölgenizin ve xbox'ınızın Türkiye'ye ayarlandığından emin olun (doğru ise) ve tekrar deneyin.

Konsol: Kılavuzu açmak için Xbox düğmesine basın. Ayarları şeç.
    Sistem seçiniz. Dil ve konum seçeneğini seçin. Konumunuzu listeden seçin ve ardından Şimdi yeniden başlat seçeneğini seçin.

Microsoft Hesabı: https://live.xbox.com/accountmigration

Web sitesi: http://www.xbox.com/shell/changelocale

Bölgenizi Microsoft Hesabınızda değiştirmeden önce tüm uyarıları okuduğunuzdan emin olun.

Bunların hiçbiri yardımcı olmazsa, daha fazla yardım için lütfen xbox desteğine başvurun:
    http://support.xbox.com/contact-us

---------------------

Please make sure that your region on your Microsoft account and your xbox are set to Turkey (if that's correct), and then try again.

Console: Press the Xbox button to open the guide. Select Settings. Select System. Select Language & location. Select your location from the list, and then select Restart now.

Microsoft Account:
    https://live.xbox.com/accountmigration

Website:
    http://www.xbox.com/shell/changelocale

Make sure you read all warnings before you change your region on your Microsoft Account.

If none of this helps, please contact xbox support for more help:
    http://support.xbox.com/contact-us
  3. XBF - Drew Win User

MCPE MİNECOİN GELMEDİ

Merhaba OnurÖztürk3,
    Umarım iyi gidiyorsunuzdur. Gönderinin yanlış kategoriden uygun kategoriye taşınması nedeniyle bunun geç olduğunu biliyorum, ancak check-in yapmak ve sorunu zaten çözüp çözemediğinizi görmek istedim.

Satın alma işlemi doğrudan Xbox üzerinden yapılmışsa ve Xbox satın alma geçmişinde mevcutsa Xbox ürünü için para iadesi talep edebilirsiniz.

Satın alma işlemi çevrimiçi bir Minecraft mağazası aracılığıyla yapıldıysa, daha fazla sorun giderme için Minecraft destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekir.

XBF Çizim

[Bu metin makine çevirisidir ve orijinal yazının doğru bir temsili olmayabilir]
  4. XBF Diego M Win User

Satın Alma [Translation-Buy]

Hi kaan,

Thank you for posting on the forums today.

Would you mind further explaining your question or issue and what you've tried so far to solve it?

We would love to help but we need more information to move forward.
  5. Njal the Blue Win User

Lütfen Yardım Edin Microsoft [Please Help Microsoft]

Satın alma ve abonelikleri kontrol edebilirsiniz: https://account.microsoft.com

Xbox veya Windows 10 PC 'de abone olmaya mı çalışıyorsunuz?

[Translation - You can check your Purchases and subscriptions: https://account.microsoft.com

Trying to subscribe to Xbox or Windows 10 PC?]
  6. JosefLBohorquez Win User

Xbox için oyun satın aldım ancak satın alma geçmişinde oyun gözükmüyor

Hi and thanks for reaching Microsoft Xbox gamer's community. My name is Josef.
    I'm an Independent Advisor and a Microsoft Xbox user like you.

Hope you're doing great today despite this TAHAENGIN

Sorry to hear that you didn’t received this game yet :c

Please tell me, when did you purchased the game?
    Today or when?
Thema:

Mağazada Satın Alma İşlemi Gerçekleştiremiyorum

Loading...
  1. Mağazada Satın Alma İşlemi Gerçekleştiremiyorum - Similar Threads - Mağazada Satın Alma

2. Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...

in XBoX Games and Apps
    Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...: Yaklaşık 2 yıl önce Microsoft Store üzerinden satın aldığım Minecraft oyunu şu an kütüphanemde görünmemektedir. Konu ile ilgili destek alabilir miyim? Teşekkürler [Aşağıdaki metin makine...
  3. Microsoft store cod points satın alma

in XBoX Sales and Promo
    Microsoft store cod points satın alma: Dün akşam microsoft store üzerinden 200 ve 200 olmak üzere 2 kere cod points satın aldım. Ürün üzerinde düzgün hiç bir belirteç olmadığı için ürünün xboxda geçerli olduğunu anlamadım. PC üzerinden...
  4. xbox game pass ultimate satın alamama[xbox game pass ultimate satın alabama]

in XBoX Sales and Promo
    xbox game pass ultimate satın alamama[xbox game pass ultimate satın alabama]: merhaba 1 ay öne xbox one aldım. game pass aboneliğim halen devam etmekte. ultimate hesap almak istiyorum ödemenizi işleme alamıyoruz hatası alıyorum. kartım online alışverişe açık ilk böyle bir...
  5. Oyun içi para satın alma sorunu[Translation-In-game currency purchase problem]

in XBoX Games and Apps
    Oyun içi para satın alma sorunu[Translation-In-game currency purchase problem]: Merhaba ben Microsoft store dan War Thunder adlı oyun için altın kartal satın aldım fakat oyuna steam üzerinden sahibim ve pc üzerinden oynuyorum xbox sahibi değilim. satın alma işleminden sonra...
  6. Oyunu satın aldığınız hesaptan giriş yapın hatası[Translation-Sign in from the account from...

in XBoX on Consoles
    Oyunu satın aldığınız hesaptan giriş yapın hatası[Translation-Sign in from the account from...: Merhaba, 3 ay önce şu an kullanmadığım bir gamepassli hesaptan nba2k20 indirmiştim. sonrasında kendi gamepassli hesabıma geçtim. Ancak bugün böyle bir hata aldım ve oyun açılmıyor. Oyunu...
  7. Microsoft Store üzerinden satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor veya satın alma...

in XBoX Games and Apps
    Microsoft Store üzerinden satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor veya satın alma...: [Translation - The game I purchased through the Microsoft Store does not appear in my account or appears in the purchase history] Sea of thieves oyununu microsoft store üzerinden satın alıp...
  8. Xbox satın aldım fazladan kestiler[Translation-I bought An Xbox, they cut extra]

in XBoX Sales and Promo
    Xbox satın aldım fazladan kestiler[Translation-I bought An Xbox, they cut extra]: Xbox game pass aldım ilk başta 2 kez hata verdi 3.de game passı alabildim ama diğer 2 alışımda game pass gelmemesine rağmen ücret kesilmiş 5.90 a almam gerekirken fazladan 2 kez 5.90 tl ödedim...
  9. Gamepas satın aldım banka tarafından para çekildi ama hesapta gözükmüyor[Translation]

in XBoX Games and Apps
    Gamepas satın aldım banka tarafından para çekildi ama hesapta gözükmüyor[Translation]: Bugün Sanal kartım ile 1 aylığı 5,90TL olan game pass satın aldım ancak kredi kartımın ödeme geçmişinide microsoft store üzerinden 5,90TL çekilmiş olmasına rağmen gamepass üyeliğim gelmedi...
  10. Gamepassdan Oyun Satın Alırsam İlerleme Kaydedilirmi[Translation-Progress Saved If I Buy...

in XBoX Games and Apps
    Gamepassdan Oyun Satın Alırsam İlerleme Kaydedilirmi[Translation-Progress Saved If I Buy...: Merhaba,3 aylık Xbox Gamepass aldım.Mesela Sea Of Thieves Anniversay Edition'u 2 ay oynayıp geliştim(herhangi bir oyun olur farketmez)gamepassım bittiğinde microsoft storeden oyunu alırsam...

Users found this page by searching for:

1. bu satın alma işlemi için onay alınamadı