Lütfen Yardım Edin Microsoft [Please Help Microsoft]

Discus and support Lütfen Yardım Edin Microsoft [Please Help Microsoft] in XBoX on Windows to solve the problem; İninal kart sahibiyim.Game pass 3 ay almak istemiştim.Sitenize girdim oturuma giriş yaptım.Sonrasın da kart eklemem istendi.Tüm bilgileri girdikten... Discussion in 'XBoX on Windows' started by Waxy Murat, Apr 15, 2019.

1. Waxy Murat
    Waxy Murat Guest

İninal kart sahibiyim.Game pass 3 ay almak istemiştim.Sitenize girdim oturuma giriş yaptım.Sonrasın da kart eklemem istendi.Tüm bilgileri girdikten sonra kard eklendi fakat 7 tl kesilmişti.Ben ilk o 7 tl nin game pass olduğunu sandım ama sonradan farkettim
    ki game pass de almamışım.Bu 7 tl nereye gitti.Ayrıca içimde ki tüm heves gitti.İstemiyorum game pass üyeliği ve hesabımı inceleyebilir misiniz herhangi bir aboneliğim var mı ? çünkü olmasını istemiyorum.Ayrıca 7 tl'nin nereye gittiğini öğrenmek istiyorum.Teşekkürler

[Translation - I'm the Ininal cardholder. I wanted to get the Game pass three months. I entered your Site and logged in. After that, I was asked to add a card. After entering All the information was added to the Kard, but 7 tl was cut. I thought
    that the first 7 TL was the game pass, but then I realized I didn't get a game pass either. Where did This 7 tl go? And I've got all the enthusiasm in me. I don't want to go to the game pass membership and my account do I have any subscriptions? Because I
    don't want it to happen. I Also want to know where the 7 tl went. Thanks]

:)

Waxy Murat, Apr 15, 2019
  2. Njal the Blue Win User

Satın alma ve abonelikleri kontrol edebilirsiniz: https://account.microsoft.com

Xbox veya Windows 10 PC 'de abone olmaya mı çalışıyorsunuz?

[Translation - You can check your Purchases and subscriptions: https://account.microsoft.com

Trying to subscribe to Xbox or Windows 10 PC?]
  3. XBF Lance J Win User

Hey Waxy,

Thank you for reaching out. Just as our great ambassador Njal the Blue suggested, the purchase should show up on your account under your

Order History
    . If you are able to confirm the subscription is under you account, try

removing and re-adding
    your profile on the Xbox in order to sync it up. Let us know how it goes! :D
  4. ForTurkey Win User
  5. BenSen6 Win User

Microsoft ile oturum açma şu nedenlerden biri dolayısıyla engellendi: -[Translation - Sign-in with Microsoft was blocked for one of the following reasons:]

YARDIM EDİN LÜTFEN

-[Translation - PLEASE HELP]
  6. XBF - Tali Win User

Microsoft storenin 8 tl cekmesi

[Associate bir çevirmen uygulaması kullanıyor, lütfen dilbilgisi hatalarının veya yanlış sözdiziminin oluşabileceğini unutmayın]

Merhaba İbrahim,

Xbox forumlarına ulaştığınız için teşekkür ederiz! Anladığım kadarıyla hesabınıza yanlış bir ödeme varmış. Lütfen anlamama yardım edin, bu satın alma nerede yapıldı? Doğrudan Microsoft mağazası, Xbox konsolu veya resmi bir Microsoft web sitesi dışında mıydı? Bu bana size nasıl daha fazla yardımcı olabileceğimi daha iyi anlamamı sağlayacak.

Teşekkür ederim, teşekkür ederim!

-Tali

[Aşağıdaki "Evet" düğmesine dokunarak sorunuzu yanıtlarsa bize bildirin]

_________________________________________________________________________________

[Associate is using a translator application, please be aware that grammatical errors or incorrect syntax may occur]

Hello Ibrahim,

Thank you for reaching out to the Xbox forums! I understand that there was an incorrect charge to your account. Please help me understand, where was this purchase made? Was it directly off of the Microsoft store, Xbox console, or an official Microsoft website? This will give me a better understanding of how I may assist you further.

Thank you!

-Tali

[Let us know if this answered your question by tapping "Yes" below]
Thema:

Loading...
  1. Lütfen Yardım Edin Microsoft [Please Help Microsoft] - Similar Threads - Lütfen Yardım Edin

2. dünyaya bağlanılamıyor sorunu lütfen bot mesaj atmayın

in XBoX Games and Apps
    dünyaya bağlanılamıyor sorunu lütfen bot mesaj atmayın: dünyaya bağlanılamıyor sorunu lütfen bot mesajı atmayın herşeyi denedim şu mesajdaki olmadı:...
  3. İninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]...

in XBoX Sales and Promo
    İninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]...: i cant buy the game and this shows up. can u please help. thank you. 261393a0-6ac7-4000-8ec5-d02016569ff3
  4. İninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]...

in XBoX Sales and Promo
    İninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]...: İninal ile satın alım yapmayı denediğimde Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün Bu işlem onaylanmıyor. Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşünBu işlem onaylanmıyor....
  5. LEGO Dragon Slayer kostümünü aldım fakat Minecraft PE’de kullanamıyorum lütfen yardım edin...

in XBoX Games and Apps
    LEGO Dragon Slayer kostümünü aldım fakat Minecraft PE’de kullanamıyorum lütfen yardım edin...: Lego Dragon Slayer kostümünü aldım fakat Minecraft PE de kullanamıyorum lütfen yardım edin I bought Lego Dragon Slayer skin but I can’t use that in Minecraft PE please help me...
  6. modern combat 5 'içerik indirilirken lütfen bekleyin' uyarısı sorunu [Translation-modern...

in XBoX Games and Apps
    modern combat 5 'içerik indirilirken lütfen bekleyin' uyarısı sorunu [Translation-modern...: Merhaba modern combat 5 oyununu indirip açtım ve karşıma içerik indirilirken lütfen bekleyin çıkıyor yazısı çıkıyor. 20 dk falan bekliyorum hala oyun açılmıyor. Yardım ederseniz sevinirim....
  7. Lütfen yardım edin forza horizon 4 oyunum açılmıyor.[Please don't open my forza horizon 4...

in XBoX Games and Apps
    Lütfen yardım edin forza horizon 4 oyunum açılmıyor.[Please don't open my forza horizon 4...: MSI Afterburner uygulamasıyla gireyim dedim pişman oldum oyunum ne yaptıysam açılmıyor driver bios güncel o uygulamaları sildim gene açılmıyor sıfırladım sonra sildim forza horizonu geri yükledim...
  8. TÜRKÇE DESTEK LÜTFEN XBOX GAME PASS SATIN ALIM HATASI [Translation - TURKISH SUPPORT PLEASE...

in XBoX Sales and Promo
    TÜRKÇE DESTEK LÜTFEN XBOX GAME PASS SATIN ALIM HATASI [Translation - TURKISH SUPPORT PLEASE...: KARTTAN PARA ÇEKİLDİ FAKAT GAMEPASS GELMEDİ LÜTFEN YARDIM EDİN -----[Mod Translation - PLEASE DON'T TAKE A MONEY BUT PLEASE GAMEPASS NOT PLEASE HELP] [img] 84f58627-38f7-42da-bd0d-849268fd6039
  9. Yardım [Translation - Help]

in XBoX Sales and Promo
    Yardım [Translation - Help]: Kartimdan para çekilmiş ve siparis gecmisindede gözükmüyor yardımcı olur musunuz -------- [Mod Translation - Can you help me with my money withdrawal card?] f7754fe2-5637-4d8a-929c-f6ecb80f4524
  10. Pubg yardım

in XBoX Games and Apps
    Pubg yardım: pubg ücretsiz olacağı tarihlerde oynamak icin xbox live üyeliğe ihtiyacım varmi f997ab96-f3d8-4da2-9a3b-b2d960e7d806