Lütfen Yardım Edin Microsoft [Please Help Microsoft]
Discus and support Lütfen Yardım Edin Microsoft [Please Help Microsoft] in XBoX on Windows to solve the problem; İninal kart sahibiyim.Game pass 3 ay almak istemiştim.Sitenize girdim oturuma giriş yaptım.Sonrasın da kart eklemem istendi.Tüm bilgileri girdikten... Discussion in 'XBoX on Windows' started by Waxy Murat, Apr 15, 2019.
Thema:
Lütfen Yardım Edin Microsoft [Please Help Microsoft]
Loading...
-
Lütfen Yardım Edin Microsoft [Please Help Microsoft] - Similar Threads - Lütfen Yardım Edin
-
dünyaya bağlanılamıyor sorunu lütfen bot mesaj atmayın
in XBoX Games and Appsdünyaya bağlanılamıyor sorunu lütfen bot mesaj atmayın: dünyaya bağlanılamıyor sorunu lütfen bot mesajı atmayın herşeyi denedim şu mesajdaki olmadı:... -
İninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]...
in XBoX Sales and Promoİninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]...: i cant buy the game and this shows up. can u please help. thank you. 261393a0-6ac7-4000-8ec5-d02016569ff3 -
İninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]...
in XBoX Sales and Promoİninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]...: İninal ile satın alım yapmayı denediğimde Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün Bu işlem onaylanmıyor. Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşünBu işlem onaylanmıyor.... -
LEGO Dragon Slayer kostümünü aldım fakat Minecraft PE’de kullanamıyorum lütfen yardım edin...
in XBoX Games and AppsLEGO Dragon Slayer kostümünü aldım fakat Minecraft PE’de kullanamıyorum lütfen yardım edin...: Lego Dragon Slayer kostümünü aldım fakat Minecraft PE de kullanamıyorum lütfen yardım edin I bought Lego Dragon Slayer skin but I can’t use that in Minecraft PE please help me... -
modern combat 5 'içerik indirilirken lütfen bekleyin' uyarısı sorunu [Translation-modern...
in XBoX Games and Appsmodern combat 5 'içerik indirilirken lütfen bekleyin' uyarısı sorunu [Translation-modern...: Merhaba modern combat 5 oyununu indirip açtım ve karşıma içerik indirilirken lütfen bekleyin çıkıyor yazısı çıkıyor. 20 dk falan bekliyorum hala oyun açılmıyor. Yardım ederseniz sevinirim.... -
Lütfen yardım edin forza horizon 4 oyunum açılmıyor.[Please don't open my forza horizon 4...
in XBoX Games and AppsLütfen yardım edin forza horizon 4 oyunum açılmıyor.[Please don't open my forza horizon 4...: MSI Afterburner uygulamasıyla gireyim dedim pişman oldum oyunum ne yaptıysam açılmıyor driver bios güncel o uygulamaları sildim gene açılmıyor sıfırladım sonra sildim forza horizonu geri yükledim... -
TÜRKÇE DESTEK LÜTFEN XBOX GAME PASS SATIN ALIM HATASI [Translation - TURKISH SUPPORT PLEASE...
in XBoX Sales and PromoTÜRKÇE DESTEK LÜTFEN XBOX GAME PASS SATIN ALIM HATASI [Translation - TURKISH SUPPORT PLEASE...: KARTTAN PARA ÇEKİLDİ FAKAT GAMEPASS GELMEDİ LÜTFEN YARDIM EDİN -----[Mod Translation - PLEASE DON'T TAKE A MONEY BUT PLEASE GAMEPASS NOT PLEASE HELP] [img] 84f58627-38f7-42da-bd0d-849268fd6039 -
Yardım [Translation - Help]
in XBoX Sales and PromoYardım [Translation - Help]: Kartimdan para çekilmiş ve siparis gecmisindede gözükmüyor yardımcı olur musunuz -------- [Mod Translation - Can you help me with my money withdrawal card?] f7754fe2-5637-4d8a-929c-f6ecb80f4524 -
Pubg yardım
in XBoX Games and AppsPubg yardım: pubg ücretsiz olacağı tarihlerde oynamak icin xbox live üyeliğe ihtiyacım varmi f997ab96-f3d8-4da2-9a3b-b2d960e7d806