Lütfen yardım edin forza horizon 4 oyunum açılmıyor.[Please don't open my forza horizon 4...

Discus and support Lütfen yardım edin forza horizon 4 oyunum açılmıyor.[Please don't open my forza horizon 4... in XBoX Games and Apps to solve the problem; MSI Afterburner uygulamasıyla gireyim dedim pişman oldum oyunum ne yaptıysam açılmıyor driver bios güncel o uygulamaları sildim gene açılmıyor... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by Murat BerkYörükoğlu, May 15, 2019.

1. Lütfen yardım edin forza horizon 4 oyunum açılmıyor.[Please don't open my forza horizon 4...

MSI Afterburner uygulamasıyla gireyim dedim pişman oldum oyunum ne yaptıysam açılmıyor driver bios güncel o uygulamaları sildim gene açılmıyor sıfırladım sonra sildim forza horizonu geri yükledim gene aynı sorun açtıktan sonra gri ekran verip kapanıyor lütfen
    yardım.

başka microsoft hesabıyla indirip denedim olmadı virüs programını devre dışı bıraktım gene olmadı.

gerek olursa sistemim rx580 4gb r5 2600 3.40 işlemci b450m pro vdh m2 anakart 8gb ram

[Translation - MSI Afterburner application I said I regret my game I said I did not open the driver bios updated o o applications I deleted the application does not open again then reset the forza horizon I opened the same problem again after opening
    the gray screen, and please help. I downloaded and tried with another microsoft account I did not disable the virus program again. if need my system rx580 4gb r5 2600 3.40 processor b450m pro vdh m2 motherboard 8gb ram]

:)

Murat BerkYörükoğlu, May 15, 2019
  2. Alucario Ultra Win User

Lütfen yardım edin forza horizon 4 oyunum açılmıyor.[Please don't open my forza horizon 4 game.]

Try updating your Operating System. That might help you.
  3. {Parity} Win User

Lütfen yardım edin forza horizon 4 oyunum açılmıyor.[Please don't open my forza horizon 4 game.]

Do you get any specific error messages? If so please let us know. The more information that you can provide will help to find a possible resolution.
  4. XBF Mohammed C Win User

Forza Horizon 4 Uygulama Hatası veriyor Nasıl çözebilirim lütfen yardım edin

5. Almiri Khvan Win User

Logitech G923 Causing issues on Forza Horizon 5

Hey , bro, you fixed this lags and sound-lags in Forza Horizon 5? How? Please ask me, i am playing Forza Horizon 4 , but Forza Horizon 5 don't work with this wheel, i am sad:(
  6. XBF Crystal P Win User

Xbox App'te normal gözüken pingim Oyun içinde ve Windows 10 Ayarlarında çok yüksek gözüküyor. [The pingim that looks normal in the Xbox App is very high in gaming and Windows 10 settings. ]

Thema:

Lütfen yardım edin forza horizon 4 oyunum açılmıyor.[Please don't open my forza horizon 4...

Loading...
  1. Lütfen yardım edin forza horizon 4 oyunum açılmıyor.[Please don't open my forza horizon 4... - Similar Threads - Lütfen yardım edin

2. dünyaya bağlanılamıyor sorunu lütfen bot mesaj atmayın

in XBoX Games and Apps
    dünyaya bağlanılamıyor sorunu lütfen bot mesaj atmayın: dünyaya bağlanılamıyor sorunu lütfen bot mesajı atmayın herşeyi denedim şu mesajdaki olmadı:...
  3. İninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]...

in XBoX Sales and Promo
    İninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]...: i cant buy the game and this shows up. can u please help. thank you. 261393a0-6ac7-4000-8ec5-d02016569ff3
  4. İninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]...

in XBoX Sales and Promo
    İninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]...: İninal ile satın alım yapmayı denediğimde Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün Bu işlem onaylanmıyor. Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşünBu işlem onaylanmıyor....
  5. LEGO Dragon Slayer kostümünü aldım fakat Minecraft PE’de kullanamıyorum lütfen yardım edin...

in XBoX Games and Apps
    LEGO Dragon Slayer kostümünü aldım fakat Minecraft PE’de kullanamıyorum lütfen yardım edin...: Lego Dragon Slayer kostümünü aldım fakat Minecraft PE de kullanamıyorum lütfen yardım edin I bought Lego Dragon Slayer skin but I can’t use that in Minecraft PE please help me...
  6. modern combat 5 'içerik indirilirken lütfen bekleyin' uyarısı sorunu [Translation-modern...

in XBoX Games and Apps
    modern combat 5 'içerik indirilirken lütfen bekleyin' uyarısı sorunu [Translation-modern...: Merhaba modern combat 5 oyununu indirip açtım ve karşıma içerik indirilirken lütfen bekleyin çıkıyor yazısı çıkıyor. 20 dk falan bekliyorum hala oyun açılmıyor. Yardım ederseniz sevinirim....
  7. TÜRKÇE DESTEK LÜTFEN XBOX GAME PASS SATIN ALIM HATASI [Translation - TURKISH SUPPORT PLEASE...

in XBoX Sales and Promo
    TÜRKÇE DESTEK LÜTFEN XBOX GAME PASS SATIN ALIM HATASI [Translation - TURKISH SUPPORT PLEASE...: KARTTAN PARA ÇEKİLDİ FAKAT GAMEPASS GELMEDİ LÜTFEN YARDIM EDİN -----[Mod Translation - PLEASE DON'T TAKE A MONEY BUT PLEASE GAMEPASS NOT PLEASE HELP] [img] 84f58627-38f7-42da-bd0d-849268fd6039
  8. Lütfen Yardım Edin Microsoft [Please Help Microsoft]

in XBoX on Windows
    Lütfen Yardım Edin Microsoft [Please Help Microsoft]: İninal kart sahibiyim.Game pass 3 ay almak istemiştim.Sitenize girdim oturuma giriş yaptım.Sonrasın da kart eklemem istendi.Tüm bilgileri girdikten sonra kard eklendi fakat 7 tl kesilmişti.Ben ilk...
  9. Yardım [Translation - Help]

in XBoX Sales and Promo
    Yardım [Translation - Help]: Kartimdan para çekilmiş ve siparis gecmisindede gözükmüyor yardımcı olur musunuz -------- [Mod Translation - Can you help me with my money withdrawal card?] f7754fe2-5637-4d8a-929c-f6ecb80f4524
  10. Pubg yardım

in XBoX Games and Apps
    Pubg yardım: pubg ücretsiz olacağı tarihlerde oynamak icin xbox live üyeliğe ihtiyacım varmi f997ab96-f3d8-4da2-9a3b-b2d960e7d806