Kullanıcıların Türkçe dil desteği olan oyunları fark edememesi sorunu
Discus and support Kullanıcıların Türkçe dil desteği olan oyunları fark edememesi sorunu in XBoX Games and Apps to solve the problem; Merhabalar, Xbox Game Pass içerisinde ve store'de yer alan Xbox oyunlarının hangilerinde Türkçe dil desteği var? Çok sayıda kullanıcının merak ettiği... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by Layenkati, Nov 28, 2019.
Thema:
Kullanıcıların Türkçe dil desteği olan oyunları fark edememesi sorunu
Loading...
-
Kullanıcıların Türkçe dil desteği olan oyunları fark edememesi sorunu - Similar Threads - Kullanıcıların Türkçe dil
-
Alien: Isolation Dil Değiştirme
in XBoX AccessibilityAlien: Isolation Dil Değiştirme: Xbox GamePass'ten Alien: Isolation isimli bir oyun indirdim fakat oyunu açtığımda Almanca idi. Oyunu İngilizce yapmak istediğimde ayarlar kısmında da öyle bir seçenek bulamadım. Nasıl dili... -
Türkçe seçeneği[Translation-Turkish option]
in XBoX Games and AppsTürkçe seçeneği[Translation-Turkish option]: Xbox'ı oğlum oynuyor ve Fifa 2020'yi online satış yapan bir firmadan satın aldık. Ancak normalde bu oyunda Türkçe seçeneklerde olmasına rağmen oyunu yükleyince Türkçe'yi seçenek olarak vermedi.... -
Crysis 3 neden almanca disinda dil yok[Translation-Crysis 3 why there is no language other...
in XBoX on ConsolesCrysis 3 neden almanca disinda dil yok[Translation-Crysis 3 why there is no language other...: Crysis 3 aldim storedan oyun almanca çıktı aciklamasinda da yazmiyor almanca diye neden almanca indi ki oyun [Translation-Crysis 3 came out of the store in German and did not write german why the... -
merhaba dün ilk kez xbox one s sahibi oldum. fakat menüde türkçe arayüz seçeneği yok....
in XBoX on Consolesmerhaba dün ilk kez xbox one s sahibi oldum. fakat menüde türkçe arayüz seçeneği yok....: merhaba dün ilk kez xbox one s sahibi oldum. fakat menüde türkçe arayüz seçeneği yok. Türkçeye nasıl çevirebilirim.? c8e1e1e3-2c23-4c0d-bc79-25bcf1b42ed7 -
TÜRKÇE DESTEK LÜTFEN XBOX GAME PASS SATIN ALIM HATASI [Translation - TURKISH SUPPORT PLEASE...
in XBoX Sales and PromoTÜRKÇE DESTEK LÜTFEN XBOX GAME PASS SATIN ALIM HATASI [Translation - TURKISH SUPPORT PLEASE...: KARTTAN PARA ÇEKİLDİ FAKAT GAMEPASS GELMEDİ LÜTFEN YARDIM EDİN -----[Mod Translation - PLEASE DON'T TAKE A MONEY BUT PLEASE GAMEPASS NOT PLEASE HELP] [img] 84f58627-38f7-42da-bd0d-849268fd6039