Kullanıcıların Türkçe dil desteği olan oyunları fark edememesi sorunu

Discus and support Kullanıcıların Türkçe dil desteği olan oyunları fark edememesi sorunu in XBoX Games and Apps to solve the problem; Merhabalar, Xbox Game Pass içerisinde ve store'de yer alan Xbox oyunlarının hangilerinde Türkçe dil desteği var? Çok sayıda kullanıcının merak ettiği... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by Layenkati, Nov 28, 2019.

1. Layenkati
    Layenkati Guest

Merhabalar,

Xbox Game Pass içerisinde ve store'de yer alan Xbox oyunlarının hangilerinde Türkçe dil desteği var? Çok sayıda kullanıcının merak ettiği bu soruyla ilgili internette ne yazık ki kaynak yok. Bunun bir listesinin paylaşılması yararlı olacaktır. Bunun yanı
    sıra gamepass veya store'de oyunların tanıtıldığı yazılara, hangi dilleri desteklediğine dair ibareler de konulabilir. Eğer elinizde hangi oyunlarda Türkçe dil desteğinin olduğuna dair bir liste varsa paylaşabilir misiniz.

Teşekkürler

:)

Layenkati, Nov 28, 2019
  2. Onyx Is Here Win User

If the game does not provide the language info in the description then please be sure to contact the developer of each title to see if they support Turkish
  3. CptMorgnNoBeard Win User

Witcher 3 Dil Sorunu

Hi, sorry for the language issue in the Witcher DLC's. You would need to report the issue directly to the developers as its not something Xbox has control over. You could try reporting it via the reporting feature on your Xbox console. If you hold in the
    Xbox button on your controller the power menu appears, there is a report button. You select it and make your way through to select the game you have an issue with, you can also upload screenshots of the game if you want or a video.
  4. XBF-JoannaDark Win User

dünyaya bağlanılamıyor sorunu lütfen bot mesaj atmayın

Merhaba, Yusuf Altan Zararsız,

Umarım bugün iyi gidiyorsundur. Xbox Topluluğu'na hoş geldiniz. Xbox Forumları'na ulaştığınız için teşekkür ederiz. Windows 10'da World Minecraft'a Bağlanamama sorununuza bir çözüm bulup bulamayacağımıza yardımcı olmaktan ve görmekten mutluluk duyuyorum. Size Mojang'ın çok oyunculu ve bağlantı sorunlarına yardımcı olan destek makalesini sunmama izin verin. Ayrıca, Minecraft desteği ile bir destek bileti açtınız mı? Öyleyse, sağladığım destek makalesinin sağ tarafındaki Hata bildir'i seçmenizi öneririm. Son olarak, arkadaşınızı arkadaşınızın listesinden kaldırmayı ve ardından yeniden eklemeyi deneyin ve bunun sorunu çözüp çözmediğine bakın. Bununla başlayalım ve sonra bunun sorunu çözüp çözmediğini bana bildirelim.

Teşekkürler

[Ortak bir çevirmen uygulaması kullanıyor. Lütfen zayıf dilbilgisi ve yanlış sözdizimi oluşabileceğini unutmayın]
  5. ngocphi Win User

XBOX game pass oyunları xbox uygulamasında gözükmüyor[XBOX game pass games are not visible in the xbox app]

Pc için xbox game pass kullanıyorum. Sorum şu: Normalde xboxın kendi sitesinden baktığımda game pass üzerinde olan oyunlar bilgisayarımdaki xbox uygulamasında gözükmüyor. Oyunları uygulama üzerinden aradığımda da "Yaşınız sebebiyle arama sonuçları
    filtrelenmiş olabilir" diyor. Bunu nasıl çözerim?
    You do know that the app has two sections right?

Pc and console

Only play anywhere games would be on both

Amd each library has its own
  6. abdullahnacir Win User

Forza Horizon 4 Veri Eşitleniyor ... Bitmek üzere %0[Translation-Forza Horizon 4 Data Synchronizes... 0% to end]

sorunu çözebildin mi acaba şuan aynı sorunu yaşıyorum da.
Thema:

Loading...
  1. Kullanıcıların Türkçe dil desteği olan oyunları fark edememesi sorunu - Similar Threads - Kullanıcıların Türkçe dil

2. Alien: Isolation Dil Değiştirme

in XBoX Accessibility
    Alien: Isolation Dil Değiştirme: Xbox GamePass'ten Alien: Isolation isimli bir oyun indirdim fakat oyunu açtığımda Almanca idi. Oyunu İngilizce yapmak istediğimde ayarlar kısmında da öyle bir seçenek bulamadım. Nasıl dili...
  3. Türkçe seçeneği[Translation-Turkish option]

in XBoX Games and Apps
    Türkçe seçeneği[Translation-Turkish option]: Xbox'ı oğlum oynuyor ve Fifa 2020'yi online satış yapan bir firmadan satın aldık. Ancak normalde bu oyunda Türkçe seçeneklerde olmasına rağmen oyunu yükleyince Türkçe'yi seçenek olarak vermedi....
  4. Crysis 3 neden almanca disinda dil yok[Translation-Crysis 3 why there is no language other...

in XBoX on Consoles
    Crysis 3 neden almanca disinda dil yok[Translation-Crysis 3 why there is no language other...: Crysis 3 aldim storedan oyun almanca çıktı aciklamasinda da yazmiyor almanca diye neden almanca indi ki oyun [Translation-Crysis 3 came out of the store in German and did not write german why the...
  5. merhaba dün ilk kez xbox one s sahibi oldum. fakat menüde türkçe arayüz seçeneği yok....

in XBoX on Consoles
    merhaba dün ilk kez xbox one s sahibi oldum. fakat menüde türkçe arayüz seçeneği yok....: merhaba dün ilk kez xbox one s sahibi oldum. fakat menüde türkçe arayüz seçeneği yok. Türkçeye nasıl çevirebilirim.? c8e1e1e3-2c23-4c0d-bc79-25bcf1b42ed7
  6. TÜRKÇE DESTEK LÜTFEN XBOX GAME PASS SATIN ALIM HATASI [Translation - TURKISH SUPPORT PLEASE...

in XBoX Sales and Promo
    TÜRKÇE DESTEK LÜTFEN XBOX GAME PASS SATIN ALIM HATASI [Translation - TURKISH SUPPORT PLEASE...: KARTTAN PARA ÇEKİLDİ FAKAT GAMEPASS GELMEDİ LÜTFEN YARDIM EDİN -----[Mod Translation - PLEASE DON'T TAKE A MONEY BUT PLEASE GAMEPASS NOT PLEASE HELP] [img] 84f58627-38f7-42da-bd0d-849268fd6039