Kredi kartımdan durduk yere para kesimi [Translation - My credit card from where we stopped...
Discus and support Kredi kartımdan durduk yere para kesimi [Translation - My credit card from where we stopped... in XBoX Sales and Promo to solve the problem; Merhabalar, birkaç gün önce XBOX Game Pass kampanyadayken 30 günlüğünü 1 liraya satın aldım fakat herhangi bir harcama yapmama rağmen 4 Aralık 2018... Discussion in 'XBoX Sales and Promo' started by Kaan Düzbastılar, Dec 13, 2018.
Thema:
Kredi kartımdan durduk yere para kesimi [Translation - My credit card from where we stopped...
Loading...
-
Kredi kartımdan durduk yere para kesimi [Translation - My credit card from where we stopped... - Similar Threads - Kredi kartımdan durduk
-
Xbox Game Pass Benden habersiz kartımdan para çekmiş [Xbox Game Pass withdrew money from my...
in XBoX on WindowsXbox Game Pass Benden habersiz kartımdan para çekmiş [Xbox Game Pass withdrew money from my...: Geçen ay bu gün xbox game pass almıştım 5 TL ye 1 2 hafta kullandıktan sonra kullanmayı bıraktım fakat abonelik iptal etmeyi unutmuşum bugün haberim olmadan kartımdan 49.99 TL gibi bir para... -
Tamamlanmamış ödeme işlemlerinden dolayı kredi kartımdan çekilen paralar
in XBoX AccessibilityTamamlanmamış ödeme işlemlerinden dolayı kredi kartımdan çekilen paralar: Merhaba, Tamamlanmamış bir ödeme işleminden dolayı kredi kartımdan 2 kere 5TL, toplamda 10TL para çekildi ve geri iade yapılmadı. Neden? Para iadesi talep ediyorum. Hayırlı günler dilerim.... -
Xbox Gamepass, kartımdan para çekilmeye çalışılmış ama başarısız. [Translate] I tried to...
in XBoX on ConsolesXbox Gamepass, kartımdan para çekilmeye çalışılmış ama başarısız. [Translate] I tried to...: Merhaba ben 3 ay önce gamepass aldım 3 aylık. Süresi bitmiş ve otomatik geri satın alınmaya çalışılmış.Ben böyle bir şey istemiyorum. Tarihinde ödenmeyen miktar 177,00 ₺ böyle bir yazı... -
kartımdan 7 TL çekildi [7 TL withdrew from my card]
in XBoX Games and Appskartımdan 7 TL çekildi [7 TL withdrew from my card]: geçenlerde xbox game pass aldım.alamadığım gibi birde kartımdan 7 tl kesti.7 tl iade edilmesini istiyorum teşekkürler... Translation: [I recently bought an Xbox game pass. I couldn't get a 7 tl... -
Xbox Game Pass Deneme Sürümü Alırken Kartımdan 7 TL Para Kesildi [Edit - Transaltion] -...
in XBoX on WindowsXbox Game Pass Deneme Sürümü Alırken Kartımdan 7 TL Para Kesildi [Edit - Transaltion] -...: Xbox Game Pass Deneme Sürümü Alırken Kartımdan 7 TL Para Kesildi. Üstelik Aboneliğim Kabul Edilmedi Ve Param İade Edilmedi. Bu Yaptığınız Bir Saçmalık Olmakla Birlikte Bir Müşterinizi Kaybettiniz.... -
Kartımdan para çekilmiş [Money withdrew from my Card]
in XBoX Games and AppsKartımdan para çekilmiş [Money withdrew from my Card]: Microsoft hesabima kart tanittim ve tanittigim an kartimdan 7 tl cekilmis siparis gecmisindede gozukmuyor.geri yatirilsin Translation: [I have a card in my Microsoft account, and the moment I... -
Kartımdan para çekilmiş [Money withdrew from my Card]
in XBoX Sales and PromoKartımdan para çekilmiş [Money withdrew from my Card]: Haberim olmadan kartimi tanittigim an kartimdan 7 tl çekilmiş geri yatırılmasını istiyorum. [Translation - Without my knowledge, I want my card to be deposited 7 TL from my card.]... -
Rainbow Six Siege 600 Kredi [Translation - Rainbow Six Siege 600 Credit]
in XBoX Sales and PromoRainbow Six Siege 600 Kredi [Translation - Rainbow Six Siege 600 Credit]: Microsoft mağazadan 600 r6 kredisi aldım ancak elime ne kod geldi ne bir şey iade edemediğim gibi bir de ekstra 7 tl bir ücret çekildi kartımdan lütfen yardımcı olur musunuz ------ [Mod... -
Kredi Kartımdan Abonelik Bedeli Çekiliyor. Mart-Ağustos arası [The subscription fee is ...
in XBoX on ConsolesKredi Kartımdan Abonelik Bedeli Çekiliyor. Mart-Ağustos arası [The subscription fee is ...: Merhaba, Kredi kart bilgilerim kendi aboneliğime tanımlı değil, kart elimde başka hangi abonelikten çekiliyor emin değilim. Mart-Ağustos ayı arasında 29 x 6 = 174 TL yi hiç yoktan ödemiş...