kopiowanie gier na inny dysk

Discus and support kopiowanie gier na inny dysk in XBoX Games and Apps to solve the problem; Mam pytanie czy da się skopiować grę z dysku c na inny dysk i przy okazji nie tracić jej z pierwszego dysku? e2009876-e0ec-448e-853a-5ac419b71b08 Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by Paprykarz11, Mar 16, 2020.

1. Paprykarz11
    Paprykarz11 Guest

Mam pytanie czy da się skopiować grę z dysku c na inny dysk i przy okazji nie tracić jej z pierwszego dysku?

:)

Paprykarz11, Mar 16, 2020
  2. schnurren Win User

Witaj Paprykarz11,

Jeśli prosisz o gry z aplikacji Xbox Beta lub UWP z Microsoft Store, nie możesz mieć zainstalowanej tej samej gry w więcej niż jednym katalogu. Ponieważ gry są chronione za pomocą DRM, nie można ich przenosić, kopiując i wklejając.

[Original message]

Hello Paprykarz11,

If you are asking for games from Xbox Beta App or UWP apps from the Microsoft Store, you cannot have the same game installed in more than one directory. And as the games are protected with DRM, you cannot move them by copy pasting either.
  3. arek.m5 Win User

Nie można pobrać Rainbow Six Vegas - Games with Gold

Nie winić Microsoftu skoro masz niezgodny region. Jeżeli na Polskę konto przeniesiesz to niektórych gier nie ma na naszym rynku i ich ponownie nie pobierzesz jak usuniesz z dysku.
  4. paradoxy77 Win User

Wymiana dysku [Replacing the drive]

Nie, nie chodzi o naprawę tylko wymianę na szybszy dysk. Skupmy się może na procesie przenoszenia systemu, czy sam backup wystarczy?

[Translation - No, it's not about repairing just replacing a faster drive. Let's focus on the process of moving the system, or does the same backup enough?]
  5. Greg DeBana Win User

Udostępnianie game pass[Translation-Game pass sharing]

Na te chwile, brat mój ma na pc dostęp do moich gier i gamę passa a ja na konsoli. ale co by było przy powiedzmy 4 osobach?

Zależy, mi na tym żeby bana nie wyłapac, szkoda stracić kolekcje gier... A Jeśli jest możliwość wylapanoa bana to kupię jeszcze 3 abonamenty.

[Translation-These moments, my brother has pc access to my games and a range of streaks and I'm on the console. but what would happen to say 4 people?

I care, I care that the ban does not break, it is a pity to lose the collections of games ... And if it is possible to pour a ban then I will buy 3 more subscriptions. ]
  6. MetalFlyer10547 Win User

Cant sign in my account on xbox

Problem z logowaniem do profilu na konsoli kończy się informacją o błędzie 0x80a4001a trwa od północy . Restart konsoli z zachowaniem gier i aplikacji , ponowne logowanie na profil i ustanowienie kodu dostępu (aktualizacja zabezpieczeń ???) póki co usunęła
    problem.
Thema:

Loading...
  1. kopiowanie gier na inny dysk - Similar Threads - kopiowanie gier inny

2. Xbox nie mogę uruchomić gier[Xbox can't run games]

in XBoX Games and Apps
    Xbox nie mogę uruchomić gier[Xbox can't run games]: Witam nie mogę uruhomić żadnej gry cyfrowej nie mogę grać w zadną gre cywrową proszę o pomoc [Translation - Hello I can't run any digital game I can't play any game please help]...
  3. Przenoszenie gier w wersji CD na wersję cyfrową.

in XBoX Games and Apps
    Przenoszenie gier w wersji CD na wersję cyfrową.: Czy da się przenieść grę na płycie tak aby była ona w wersji cyfrowej i abym nie musiał wkładać płyty aby w nią grać ? 10ea21af-41bb-4112-bd09-a0c0df2fe15f
  4. Problem z otwieraniem gier XBOX GamePass[Translation-The problem with opening XBOX GamePass...

in XBoX on Windows
    Problem z otwieraniem gier XBOX GamePass[Translation-The problem with opening XBOX GamePass...: Witam, Jakiś czas temu przestały mi działać gry w aplikacji Xbox gamepass na windows. Komunikat jak poniżej. Jedną przeinstalowałem - działa, ale nie wyobrażam sobie tego rozwiązania dla...
  5. Problem z logowaniem się gier na na profil xbox live[Translation-Problem signing in to Xbox...

in XBoX Games and Apps
    Problem z logowaniem się gier na na profil xbox live[Translation-Problem signing in to Xbox...: Witam! Mam problem, który mnie denerwuje od kilku dni. Ostatnimi czasy niewiele korzystałem z aplikacji microsoft, ale parę dni temu zauważyłem, że demo Forza 4 wyświetla komunikat "nie można...
  6. Udostępnianie gier na konsoli poprzez ustawienie jako konsoli domowej [Translation-Sharing...

in XBoX Games and Apps
    Udostępnianie gier na konsoli poprzez ustawienie jako konsoli domowej [Translation-Sharing...: [img] Witam, Otóż chcąc udostępnić gry innym domownikom na mojej niedawno zakupionej konsol Xbox One S poprzez opcję "moja konsola domowa" otrzymuję od kilku dni błąd zamieszczony w załączniku....
  7. Instalacja gier [TRANSLATED] Installing games

in XBoX Games and Apps
    Instalacja gier [TRANSLATED] Installing games: Kiedy próbuję zainstalować coś z microsoft store (grę lub aplikację) to strona się odświeża, pojawia się przycisk zainstaluj, po jego kliknięciu (nawet 10 razy) nic się nie dzieje... Proszę o...
  8. Ustawienie Gier\gry [Giergry. setting]

in XBoX Games and Apps
    Ustawienie Gier\gry [Giergry. setting]: Mam gry w game pass Drift 4,horizon forza Chcialbym ustawic na dwoch graczy na pady/kontrolerow by z kolega zagrac ,jak ustawic Translation: [I have game pass Drift 4, Horizon Forza I want to...
  9. Nie moge zainstalowac 2 gier z katalogu "Play Anywhere" z XBOX Game Pass [Translation - I can ...

in XBoX Games and Apps
    Nie moge zainstalowac 2 gier z katalogu "Play Anywhere" z XBOX Game Pass [Translation - I can ...: Witam. Mam aktywny Xbox Game Pass, mimo to nie mam mozliwosci zainstalowania 2 gier, chodzi o: Tacoma - Kup Tacoma — sklep Microsoft Store pl-PL Deep Rock Galactic - Deep Rock Galactic na...
  10. Włamanie na konto oraz wykupienie gier [Hacking into your account and buying games]

in XBoX on Windows
    Włamanie na konto oraz wykupienie gier [Hacking into your account and buying games]: Witam. Dzisiejszej nocy ktoś Włamał się na moje konto i zakupił gry za ponad 300zl i wysłał je na swoje konto. Co robić? [Translation - Hello. Tonight I hacked my account and bought the game...