Kod na Xbox Live GOLD nie działa[The code on Xbox Live GOLD does not work]

Discus and support Kod na Xbox Live GOLD nie działa[The code on Xbox Live GOLD does not work] in XBoX on Consoles to solve the problem; Witam Dnia 3.12.2018 roku zakupiłem w sklepie stacjonarnym kod aktywacyjny Xbox Live GOLD na 6 miesięcy. Po przyjściu do domu wpisałem kod na stronie.... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by _Artur_, Dec 19, 2018.

1. _Artur_
    _Artur_ Guest

Witam

Dnia 3.12.2018 roku zakupiłem w sklepie stacjonarnym kod aktywacyjny Xbox Live GOLD na 6 miesięcy. Po przyjściu do domu wpisałem kod na stronie. Subskrypcja nie przedłużyła się. Skontaktowałem się z pomocą techniczną Microsoft. Według ich kod został przypisany
    do mojego konta, ale nie został aktywowany. Radzili mi zaczekać do końca starej subskrypcji, po której nowa powinna się automatycznie aktywować. Dnia 15 grudnia wygasła mi stara subskrypcja wygasła a nowa nie została aktywowana. Czy ktoś miał podobny problem
    lub wie jak go rozwiązać?

[Translation - Hello On 3.12.2018, I bought an Xbox Live GOLD activation code in a store for six months. After coming home, I entered the code on the website. The subscription did not prolong. I contacted Microsoft technical support. According to
    their code has been assigned to my account, but it has not been activated. They advised me to wait until the end of the old subscription, after which the new one should automatically activate. On December 15, the old subscription expired and the new subscription
    was not activated. Has anyone had a similar problem or knows how to solve it?]

:)

_Artur_, Dec 19, 2018
  2. XBF Ezra G Win User

Hi _Artur_,

Thanks for your post! If you've redeemed a code, but it did not apply to your account, it's best to call back using the
    Contact Us portal and speak to an agent. Over the phone we should be able to troubleshoot the code and get your account's subscription active.

I hope this helps.
  3. CrazyTechniq Win User

Strona Xbox.pl tylko na początku w języku polskim. (Mod Translation: The site Xbox.pl only at the beginning of the Polish language.)

Nie nie nie, na początku strona jest po polsku. Dopiero jak kliknę Games With Gold następuje przeniesienie na angielską wersję. Podejrzewam, że Xbox.pl nie jest w pełni zlokalizowany. Ten sam problem występuje podczas kupowania Xbox Live, strasznie denerwujące.
    Zrobicie coś z tym?
  4. HassanB Win User

gry gratis

Hello,

If a demo is listed on XBOX Live a "Free" there is no charge for it. If the game is listed on the website as "Gold Exclusive" this means that you need to have an XBOX Live Gold Membership to download the game. Some demo's on LIVE are available to Gold members
    first and then within a week or so they are available to free members.

Translate:

Hello,

Jeżeli demo jest notowana na XBOX Live "Free" nie ma opłaty za to. Jeśli gra jest wymieniony na stronie internetowej jako "Gold Exclusive" oznacza to, że trzeba mieć Członkostwo Xbox Live Gold, aby pobrać grę. Niektóre demo'S na LIVE dostępne są Złote członków,
    a potem w ciągu tygodnia lub tak są one dostępne dla darmowych użytkowników.
  5. ooD0C H0L1DAYoo Win User

Problem

Zachowaj nas na bieżąco i daj nam znać, jeśli to działa. Nie wahaj się poprosić o pomoc.
  6. KROSSX6 Win User

Zwrot [Translation - Return]

Nie nie pomogło. Strona nie działa w Polsce.

Translate-did not help. The site does not work in Poland.
Thema:

Loading...
  1. Kod na Xbox Live GOLD nie działa[The code on Xbox Live GOLD does not work] - Similar Threads - Kod Live GOLD

2. zmiana adresu na jaki przychodzi kod logowania

in XBoX Accessibility
    zmiana adresu na jaki przychodzi kod logowania: Dzień dobry! Mamy w domu konsolę xbox i w niej 4ry konta użytkowników. Dotychczas były skojarzone z adreesami email w naszej domenie, ale niedługo stracimy do nich dostęp. Chcieliśmy więc...
  3. zakupiony kod dostępu do gry minecraft

in XBoX on Windows
    zakupiony kod dostępu do gry minecraft: Dzień dobry, zrealizowałam zakupiony kod dostępu do wersji Minecraft Windows 10. Natomiast teraz nie można ściągnąć instalatora, po zalogowaniu wyświetla, że już kod wykorzystany. Jak dostać...
  4. Mağazadan dijital oyun içeriği aldım ancak KOD GELMEDİ![Translation-I bought digital game...

in XBoX Games and Apps
    Mağazadan dijital oyun içeriği aldım ancak KOD GELMEDİ![Translation-I bought digital game...: Başlıktaki gibi, "1000 Apex Legends Coins" dijital kodunu aldım ödeme tamamlandı ve sipariş geçmişinde de gözüküyor ama "Sipariş Detayları" dediğimde kodu bir türlü göremiyorum. "Tamamlandı"...
  5. Aplikacja Sea of Thieves nie jest obecnie dostępna na Twoim koncie. Dołączamy kod błędu,...

in XBoX Games and Apps
    Aplikacja Sea of Thieves nie jest obecnie dostępna na Twoim koncie. Dołączamy kod błędu,...: Kupiłem Xbox Game pass po zainstalowaniu gry ciągle wyskakuje ten komunikat, nie pomogło ponowne zainstalowanie nawet utworzyłem nowe konto na którym również zakupiłem game passa i wciąż ten sam...
  6. Xbox Game Pass Pc Kod: 0x80070057 Hatası

in XBoX Games and Apps
    Xbox Game Pass Pc Kod: 0x80070057 Hatası: Xbox Game Pass Pc Hesabı aldım bilgisayarımda 250 gb ssd ve 8 tb hdd bulunmakta ben yani bir C diski birde F diski bulunmakta oyunlarımı C diski yerine F diskine yüklemek istiyorum ancak buna izin...
  7. microsoft güvenlik bilgisi değiştirme iptalinde kod gelmiyor.

in XBoX on Windows
    microsoft güvenlik bilgisi değiştirme iptalinde kod gelmiyor.: [mod removed-personal information Bu talebi iptal etmek istiyorum sonra benden diğer mailimi istiyor giriyorum kod göndereceğiz diyor ama hiçbir kod gelmiyor bunu iptal etmek istememin bir...
  8. Promotional code did not work. ///// Kod pomocyjny nie zadziałał.

in XBoX Games and Apps
    Promotional code did not work. ///// Kod pomocyjny nie zadziałał.: I used to use Earth skin code in Minecraft for Windows 10 edition, but it didn't work. When I tried to enter it again it was written that it has already been used.I still have this code and email....
  9. Promotional code did not work. ///// Kod pomocyjny nie zadziałał.

in XBoX Games and Apps
    Promotional code did not work. ///// Kod pomocyjny nie zadziałał.: I used to use Earth skin code in Minecraft for Windows 10 edition, but it didn't work. When I tried to enter it again it was written that it has already been used.I still have this code and email....
  10. kod na karte przedpłaconą [Edit - Translation] - Code for prepaid code

in XBoX on Consoles
    kod na karte przedpłaconą [Edit - Translation] - Code for prepaid code: witam, co mam zrobić jak mam tylko 16 cyfr kodu karty przedpłaconej a powinnam mieć 25? [Edit - Translation] - Hello, what should I do if I have only 16 digits of the prepaid card code and should...