Kod gry na xbox one[Game code for xbox one]

Discus and support Kod gry na xbox one[Game code for xbox one] in XBoX Games and Apps to solve the problem; Cześć mam problem kupiłem grę Fortnite oryginał w zafoliowanym pudełku niestety klucz aktywacyjny nie działa . Co mam robić w takim przypadku? D... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by dnieprk750, Mar 6, 2019.

1. dnieprk750
    dnieprk750 Guest

Cześć mam problem kupiłem grę Fortnite oryginał w zafoliowanym pudełku niestety klucz aktywacyjny nie działa . Co mam robić w takim przypadku? D

[Translation - Hi, I have a problem I bought the game Fortnite original in a foiled box, unfortunately the activation key does not work. What should I do in this case? D]

:)

dnieprk750, Mar 6, 2019
  2. XBF Diego M Win User

Hi there,

What does it say when inputting the code? What error are you getting?

Have you tried on the console and online? Follow this support article for different ways to redeem a code to your Microsoft account/Xbox account:

https://support.xbox.com/billing/prepaid-codes/redeem-prepaid-codes

I also recommend double checking your account's billing history since any game code redemption's will appear on your account as redeemed:

https://account.microsoft.com/billing/orders

Let us know what it says when putting in the code and if it shows up in your billing history.
  3. Ryuk Siegel Win User

Dance Central 3 oraz problem z importem utworow z Dance Central 2

zgadza sie mam kod 25 znakowy na karcie ktory dostalem do gry Dance Central 3 tylko ze na tej karcie pisze by omylko przy importowaniu nie wpisywac tego kodu . "...Nie wprowadż omyłkowo 25-cyfrowego kodu wydrukowanego u góry tej karty."

Z tylu opakowania gry nie mam zadnego kodu.

A pod kodem ktory mam jest informacja "Zachowaj ten, kod by móc tańczyć dalej..."

Jesli chodzi o instrukcje ktora podales tam jest informacja ze mam podac kod ktory dostalem razem z gra DC2 tylko jak juz mowilem DC2 dostalem jako dodatek do kinecta i ta gre pobralem przy pomocy wlasnie tego kodu na dysk.
  4. GrzegorzBak Win User

5. GrzegorzBak Win User

po pierwsze: Uwaga Importowanie zawartości z gry Dance Central lub Dance Central 2 jest płatne. Ponadto musisz mieć token importu dołączony do wcześniejszej wersji gry.

po drugie: Wprowadź 25-cyfrowy kod wydrukowany na tylnej okładce podręcznika do gry Dance Central 2.

Uwaga Pomiń ten krok, jeśli gra Dance Central 2 została pobrana z usługi Gry na żądanie.

po trzecie musisz kupić Dance Central Export Pack, którą to możliwość powinieneś mieć właśnie podczas procesu importu piosenek. co jest napisane na Twoim kodzie który masz przy DC3?
  6. HackingSpartan8 Win User

Xbox Live Gold - kupno gry [Mod Translation-Xbox Live Gold - buying games]

Tak grę będzie można uruchomić na stałe, subskrybcja gold daje przeczeny na gry na własność. Tylko darmowe gry z gold nie można uruchamiać jak subskrypcja się skończy

[Mod Translation-Yes, you can run the game permanently, subscribing to gold will give you ownership breaks.
    Only free games from gold cannot be started as the subscription ends]
Thema:

Loading...
  1. Kod gry na xbox one[Game code for xbox one] - Similar Threads - Kod gry Game

2. zmiana adresu na jaki przychodzi kod logowania

in XBoX Accessibility
    zmiana adresu na jaki przychodzi kod logowania: Dzień dobry! Mamy w domu konsolę xbox i w niej 4ry konta użytkowników. Dotychczas były skojarzone z adreesami email w naszej domenie, ale niedługo stracimy do nich dostęp. Chcieliśmy więc...
  3. zakupiony kod dostępu do gry minecraft

in XBoX on Windows
    zakupiony kod dostępu do gry minecraft: Dzień dobry, zrealizowałam zakupiony kod dostępu do wersji Minecraft Windows 10. Natomiast teraz nie można ściągnąć instalatora, po zalogowaniu wyświetla, że już kod wykorzystany. Jak dostać...
  4. Mağazadan dijital oyun içeriği aldım ancak KOD GELMEDİ![Translation-I bought digital game...

in XBoX Games and Apps
    Mağazadan dijital oyun içeriği aldım ancak KOD GELMEDİ![Translation-I bought digital game...: Başlıktaki gibi, "1000 Apex Legends Coins" dijital kodunu aldım ödeme tamamlandı ve sipariş geçmişinde de gözüküyor ama "Sipariş Detayları" dediğimde kodu bir türlü göremiyorum. "Tamamlandı"...
  5. Aplikacja Sea of Thieves nie jest obecnie dostępna na Twoim koncie. Dołączamy kod błędu,...

in XBoX Games and Apps
    Aplikacja Sea of Thieves nie jest obecnie dostępna na Twoim koncie. Dołączamy kod błędu,...: Kupiłem Xbox Game pass po zainstalowaniu gry ciągle wyskakuje ten komunikat, nie pomogło ponowne zainstalowanie nawet utworzyłem nowe konto na którym również zakupiłem game passa i wciąż ten sam...
  6. Xbox Game Pass Pc Kod: 0x80070057 Hatası

in XBoX Games and Apps
    Xbox Game Pass Pc Kod: 0x80070057 Hatası: Xbox Game Pass Pc Hesabı aldım bilgisayarımda 250 gb ssd ve 8 tb hdd bulunmakta ben yani bir C diski birde F diski bulunmakta oyunlarımı C diski yerine F diskine yüklemek istiyorum ancak buna izin...
  7. microsoft güvenlik bilgisi değiştirme iptalinde kod gelmiyor.

in XBoX on Windows
    microsoft güvenlik bilgisi değiştirme iptalinde kod gelmiyor.: [mod removed-personal information Bu talebi iptal etmek istiyorum sonra benden diğer mailimi istiyor giriyorum kod göndereceğiz diyor ama hiçbir kod gelmiyor bunu iptal etmek istememin bir...
  8. Promotional code did not work. ///// Kod pomocyjny nie zadziałał.

in XBoX Games and Apps
    Promotional code did not work. ///// Kod pomocyjny nie zadziałał.: I used to use Earth skin code in Minecraft for Windows 10 edition, but it didn't work. When I tried to enter it again it was written that it has already been used.I still have this code and email....
  9. Promotional code did not work. ///// Kod pomocyjny nie zadziałał.

in XBoX Games and Apps
    Promotional code did not work. ///// Kod pomocyjny nie zadziałał.: I used to use Earth skin code in Minecraft for Windows 10 edition, but it didn't work. When I tried to enter it again it was written that it has already been used.I still have this code and email....
  10. kod na karte przedpłaconą [Edit - Translation] - Code for prepaid code

in XBoX on Consoles
    kod na karte przedpłaconą [Edit - Translation] - Code for prepaid code: witam, co mam zrobić jak mam tylko 16 cyfr kodu karty przedpłaconej a powinnam mieć 25? [Edit - Translation] - Hello, what should I do if I have only 16 digits of the prepaid card code and should...