Kod: 801540A9 Problem z Pobieraniem Profili

Discus and support Kod: 801540A9 Problem z Pobieraniem Profili in XBoX on Consoles to solve the problem; Mam konto Xbox Live i Xbox 360 [Zmieniłem tag gracz na laptopie Z systemem systemu Windows 10] I Chce Pobrać z powrotem profil [tag KIEDY zmieniłem, na... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by AlexplAlex, Oct 2, 2016.

1. AlexplAlex
    AlexplAlex Guest

Mam konto Xbox Live i Xbox 360 [Zmieniłem tag gracz na laptopie Z systemem systemu Windows 10] I Chce Pobrać z powrotem profil [tag KIEDY zmieniłem, na konsoli chciałem SIĘ zalogować na Xbox 360 pokazał SIĘ komunikat że Nie można w Tej chwili
    pobierać Profili wag usłudze XBOX LIVE z kodem błędu 801540A9 choć STAN USŁUGI XBOX LIVE POKAZYWAŁ ŻE WSZYSTKO JEST OK].
    Próbowałem sposobów Które Microsoft radził ale bez skutku. Myślę ZE pomożecie.
    Pozdrawiam Microsoft

I have an account XBOX LIVE and Xbox 360 [changed tag player on a laptop with Windows 10] and I want to get back to the profile [When I changed the tag on the console I wanted to sign in to Xbox 360 showed a message that you can not currently charge profiles
    in service XBOX LIVE with error code 801540A9]. I tried ways that Microsoft advised but to no avail. I think that will help. Regards Microsoft

:)

AlexplAlex, Oct 2, 2016
  2. Kinowskyy
    Kinowskyy Guest
    co zrobic gdy kod do windows 10 edition beta zostal zrealizowany

chciałem zrealizować kod do windows 10 edition beta z mojej wcześniej zakupionego minecraft java. ale okazało się że kod został zrealizowany a chciałbym skorzystać z tej gry :/

Kinowskyy, Oct 2, 2016
  3. DadziuTZO
    DadziuTZO Guest
    Kod stanu: 8C150009 pomocy

Witam. Zakupiłem kod przedpłaty i gdy go pisuje to wyskakuje mi taki komunikat :

Przepraszamy, wystąpił problem z usługą Xbox. Spróbuj ponownie później. Aby uzyskać pomoc, odwiedź witrynę
    www.Xbox.com/errorhelp.

Kod stanu: 8C150009

Od wczoraj próbuje i nadal to samo wyskakuje.

Proszę o pomoc.

DadziuTZO, Oct 2, 2016
  4. alanbabiniski Win User

Kod stanu: 8C150009 pomocy

Witam. Zakupiłem kod przedpłaty i gdy go pisuje to wyskakuje mi taki komunikat :

Przepraszamy, wystąpił problem z usługą Xbox. Spróbuj ponownie później. Aby uzyskać pomoc, odwiedź witrynę
    www.Xbox.com/errorhelp.

Kod stanu: 8C150009

Od wczoraj próbuje i nadal to samo wyskakuje.

Proszę o pomoc.
  5. IIIDomenIII Win User

xbox live

[kvota]
    Ne morem vzpostaviti povezave z Xbox Live iz Srbije za nekaj dni, sem brez težav poskusil vse nasvete iz vaše strani, v čem je problem?

moj izp je sbb (Srbija Broadband), xbox360

[/kvota]
    -

I kod mene u SLO isti problem že nekaj
    dni nima povezave z XBOX live.Dali si popravil odn.
    poštimo problem? Hvala .. Domen
  6. Ryuk Siegel Win User

Dance Central 3 oraz problem z importem utworow z Dance Central 2

zgadza sie mam kod 25 znakowy na karcie ktory dostalem do gry Dance Central 3 tylko ze na tej karcie pisze by omylko przy importowaniu nie wpisywac tego kodu . "...Nie wprowadż omyłkowo 25-cyfrowego kodu wydrukowanego u góry tej karty."

Z tylu opakowania gry nie mam zadnego kodu.

A pod kodem ktory mam jest informacja "Zachowaj ten, kod by móc tańczyć dalej..."

Jesli chodzi o instrukcje ktora podales tam jest informacja ze mam podac kod ktory dostalem razem z gra DC2 tylko jak juz mowilem DC2 dostalem jako dodatek do kinecta i ta gre pobralem przy pomocy wlasnie tego kodu na dysk.
  7. schnurren Win User

Problem 801540A9

Hello OptimisticJay,

What are you trying to achieve on your Xbox 360, connecting to your profile for the first time?

But that message error looks like maybe there is some issue with your profile or network.

Try to follow these steps (I know the link says it is for a different error, but try them please ) : https://support.xbox.com/en-US/xbox-360/xbox-live/error-code-80151103

schnurrer
  8. Mister Cizl Win User

Profili bloccati

Hey xHIDRAx87! We do not have access to Enforcement Team actions here on the forums. For more information please check
    here. Thanks!

Xbox Forums Staff

Be sure to check out the Xbox Forum Guidelines for the Do's and Don'ts as well as the Xbox
    Insider Program Forums
    for help with Xbox Insider Program troubleshooting. Achievement issues? Check our sticky

HERE
    for the best info.
Thema:

Loading...
  1. Kod: 801540A9 Problem z Pobieraniem Profili - Similar Threads - Kod 801540A9 Problem

2. zmiana adresu na jaki przychodzi kod logowania

in XBoX Accessibility
    zmiana adresu na jaki przychodzi kod logowania: Dzień dobry! Mamy w domu konsolę xbox i w niej 4ry konta użytkowników. Dotychczas były skojarzone z adreesami email w naszej domenie, ale niedługo stracimy do nich dostęp. Chcieliśmy więc...
  3. zakupiony kod dostępu do gry minecraft

in XBoX on Windows
    zakupiony kod dostępu do gry minecraft: Dzień dobry, zrealizowałam zakupiony kod dostępu do wersji Minecraft Windows 10. Natomiast teraz nie można ściągnąć instalatora, po zalogowaniu wyświetla, że już kod wykorzystany. Jak dostać...
  4. Mağazadan dijital oyun içeriği aldım ancak KOD GELMEDİ![Translation-I bought digital game...

in XBoX Games and Apps
    Mağazadan dijital oyun içeriği aldım ancak KOD GELMEDİ![Translation-I bought digital game...: Başlıktaki gibi, "1000 Apex Legends Coins" dijital kodunu aldım ödeme tamamlandı ve sipariş geçmişinde de gözüküyor ama "Sipariş Detayları" dediğimde kodu bir türlü göremiyorum. "Tamamlandı"...
  5. Aplikacja Sea of Thieves nie jest obecnie dostępna na Twoim koncie. Dołączamy kod błędu,...

in XBoX Games and Apps
    Aplikacja Sea of Thieves nie jest obecnie dostępna na Twoim koncie. Dołączamy kod błędu,...: Kupiłem Xbox Game pass po zainstalowaniu gry ciągle wyskakuje ten komunikat, nie pomogło ponowne zainstalowanie nawet utworzyłem nowe konto na którym również zakupiłem game passa i wciąż ten sam...
  6. Xbox Game Pass Pc Kod: 0x80070057 Hatası

in XBoX Games and Apps
    Xbox Game Pass Pc Kod: 0x80070057 Hatası: Xbox Game Pass Pc Hesabı aldım bilgisayarımda 250 gb ssd ve 8 tb hdd bulunmakta ben yani bir C diski birde F diski bulunmakta oyunlarımı C diski yerine F diskine yüklemek istiyorum ancak buna izin...
  7. microsoft güvenlik bilgisi değiştirme iptalinde kod gelmiyor.

in XBoX on Windows
    microsoft güvenlik bilgisi değiştirme iptalinde kod gelmiyor.: [mod removed-personal information Bu talebi iptal etmek istiyorum sonra benden diğer mailimi istiyor giriyorum kod göndereceğiz diyor ama hiçbir kod gelmiyor bunu iptal etmek istememin bir...
  8. Promotional code did not work. ///// Kod pomocyjny nie zadziałał.

in XBoX Games and Apps
    Promotional code did not work. ///// Kod pomocyjny nie zadziałał.: I used to use Earth skin code in Minecraft for Windows 10 edition, but it didn't work. When I tried to enter it again it was written that it has already been used.I still have this code and email....
  9. Promotional code did not work. ///// Kod pomocyjny nie zadziałał.

in XBoX Games and Apps
    Promotional code did not work. ///// Kod pomocyjny nie zadziałał.: I used to use Earth skin code in Minecraft for Windows 10 edition, but it didn't work. When I tried to enter it again it was written that it has already been used.I still have this code and email....
  10. kod na karte przedpłaconą [Edit - Translation] - Code for prepaid code

in XBoX on Consoles
    kod na karte przedpłaconą [Edit - Translation] - Code for prepaid code: witam, co mam zrobić jak mam tylko 16 cyfr kodu karty przedpłaconej a powinnam mieć 25? [Edit - Translation] - Hello, what should I do if I have only 16 digits of the prepaid card code and should...

Users found this page by searching for:

1. Błąd 80151103 na Xbox live