Kod: 801540A9 Problem z Pobieraniem Profili
Discus and support Kod: 801540A9 Problem z Pobieraniem Profili in XBoX on Consoles to solve the problem; Mam konto Xbox Live i Xbox 360 [Zmieniłem tag gracz na laptopie Z systemem systemu Windows 10] I Chce Pobrać z powrotem profil [tag KIEDY zmieniłem, na... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by AlexplAlex, Oct 2, 2016.
Thema:
Kod: 801540A9 Problem z Pobieraniem Profili
Loading...
-
Kod: 801540A9 Problem z Pobieraniem Profili - Similar Threads - Kod 801540A9 Problem
-
zmiana adresu na jaki przychodzi kod logowania
in XBoX Accessibilityzmiana adresu na jaki przychodzi kod logowania: Dzień dobry! Mamy w domu konsolę xbox i w niej 4ry konta użytkowników. Dotychczas były skojarzone z adreesami email w naszej domenie, ale niedługo stracimy do nich dostęp. Chcieliśmy więc... -
zakupiony kod dostępu do gry minecraft
in XBoX on Windowszakupiony kod dostępu do gry minecraft: Dzień dobry, zrealizowałam zakupiony kod dostępu do wersji Minecraft Windows 10. Natomiast teraz nie można ściągnąć instalatora, po zalogowaniu wyświetla, że już kod wykorzystany. Jak dostać... -
Mağazadan dijital oyun içeriği aldım ancak KOD GELMEDİ![Translation-I bought digital game...
in XBoX Games and AppsMağazadan dijital oyun içeriği aldım ancak KOD GELMEDİ![Translation-I bought digital game...: Başlıktaki gibi, "1000 Apex Legends Coins" dijital kodunu aldım ödeme tamamlandı ve sipariş geçmişinde de gözüküyor ama "Sipariş Detayları" dediğimde kodu bir türlü göremiyorum. "Tamamlandı"... -
Aplikacja Sea of Thieves nie jest obecnie dostępna na Twoim koncie. Dołączamy kod błędu,...
in XBoX Games and AppsAplikacja Sea of Thieves nie jest obecnie dostępna na Twoim koncie. Dołączamy kod błędu,...: Kupiłem Xbox Game pass po zainstalowaniu gry ciągle wyskakuje ten komunikat, nie pomogło ponowne zainstalowanie nawet utworzyłem nowe konto na którym również zakupiłem game passa i wciąż ten sam... -
Xbox Game Pass Pc Kod: 0x80070057 Hatası
in XBoX Games and AppsXbox Game Pass Pc Kod: 0x80070057 Hatası: Xbox Game Pass Pc Hesabı aldım bilgisayarımda 250 gb ssd ve 8 tb hdd bulunmakta ben yani bir C diski birde F diski bulunmakta oyunlarımı C diski yerine F diskine yüklemek istiyorum ancak buna izin... -
microsoft güvenlik bilgisi değiştirme iptalinde kod gelmiyor.
in XBoX on Windowsmicrosoft güvenlik bilgisi değiştirme iptalinde kod gelmiyor.: [mod removed-personal information Bu talebi iptal etmek istiyorum sonra benden diğer mailimi istiyor giriyorum kod göndereceğiz diyor ama hiçbir kod gelmiyor bunu iptal etmek istememin bir... -
Promotional code did not work. ///// Kod pomocyjny nie zadziałał.
in XBoX Games and AppsPromotional code did not work. ///// Kod pomocyjny nie zadziałał.: I used to use Earth skin code in Minecraft for Windows 10 edition, but it didn't work. When I tried to enter it again it was written that it has already been used.I still have this code and email.... -
Promotional code did not work. ///// Kod pomocyjny nie zadziałał.
in XBoX Games and AppsPromotional code did not work. ///// Kod pomocyjny nie zadziałał.: I used to use Earth skin code in Minecraft for Windows 10 edition, but it didn't work. When I tried to enter it again it was written that it has already been used.I still have this code and email.... -
kod na karte przedpłaconą [Edit - Translation] - Code for prepaid code
in XBoX on Consoleskod na karte przedpłaconą [Edit - Translation] - Code for prepaid code: witam, co mam zrobić jak mam tylko 16 cyfr kodu karty przedpłaconej a powinnam mieć 25? [Edit - Translation] - Hello, what should I do if I have only 16 digits of the prepaid card code and should...
Users found this page by searching for:
Błąd 80151103 na Xbox live