.kapsamındaki sorunuzu forza 4 kayıp araç sorunsalı 10 tanesi açtım 3 tanesi kaldı daha...

Discus and support .kapsamındaki sorunuzu forza 4 kayıp araç sorunsalı 10 tanesi açtım 3 tanesi kaldı daha... in XBoX on Windows to solve the problem; 4 lost vehicle problem, I opened 10 of them, 3 of them remained. The game is shown in itself ?? t. ı am level 86 2e75cd66-2d32-4229-aa67-93230da57f33 Discussion in 'XBoX on Windows' started by CANTÜRKALP, Dec 28, 2020.

1. CANTÜRKALP
    CANTÜRKALP Guest

.kapsamındaki sorunuzu forza 4 kayıp araç sorunsalı 10 tanesi açtım 3 tanesi kaldı daha...

4 lost vehicle problem, I opened 10 of them, 3 of them remained. The game is shown in itself ?? t. ı am level 86

:)

CANTÜRKALP, Dec 28, 2020
  2. MahirGülseçgin Win User

xbox game bar

pardon game bar açılıyor kaydı başlat diyorum ama donanımınız buna uygun değil diyor

windows logosu alt r yapıyorum hiç birşey olmuyor yani kayıt alamıyorum başka ekran kayıt uygulamaları yüklüyorum hata uyarısı veriyor kamerada sorun yok cpu da iyi bir şekilde olmasına rağmen yinede olmuyor bir sürü ekran kaydı uygulaması yükledim hepsi
    setup exe de hata verdi bir tanesi hata vermedi ama ondada kayıt almaya çalışırken hata verdi. ilginiz için teşekkür ederim.
  3. XBF-JoannaDark Win User

Forza Horizon 4 steam versiyonu ilerlemem kayboldu

[Associate bir çevirmen uygulaması kullanıyor. Lütfen zayıf dilbilgisi ve yanlış sözdizimi oluşabileceğini unutmayın]

Merhaba Rasim Erenn,

Xbox forumlarına ulaştığınız için teşekkürler! Steam'de FH4'teki kayıp ilerlemenizi kurtarmak için mücadele ettiğinizi duyduğuma üzüldüm. Biraz araştırma yaptım ve ilerlemeyi kaybetme sorunu yaşayan herkes için destek makalesini bulabildim. Ne yazık ki, herhangi bir Forzathon Puanı, Beceri puanı, Seviye, Deneyim, Jeton veya İlerleme döndüremeyeceklerdir. Oyun sürümünüzle ilgili aşağıdaki adımları tamamladıktan sonra envanterinizi (arabalar, krediler, Çeşitlilik öğeleri, tekerlek dönüşleri) iade edebilirsiniz. Kayıp veri bileti göndermek için lütfen aşağıdaki linke tıklar mısınız?

I've lost all my progress, what do I do? – Forza Support (forzamotorsport.net)

Aşağı kaydırın ve Forza Horizon 4'ünüzü Steam'de kaydetme işleminizi silme adımlarını izleyin. Yukarıdaki adımlar tamamlandıktan sonra, lütfen kayıp bir kaydedilmiş veri bileti gönderin.

Tıklayın Lost Saved Data Ticket bir sonraki sayfada bir Microsoft hesabıyla oturum açın. Sonra formu doldurun

Umarım bu öneriler yardımcı olur! Bu sorunuzu yanıtlarsa, lütfen konuyu "Yanıtlandı" olarak işaretleyin.
  4. oğuzhanödül Win User

Forza Horizon 4

daha önce 2 ay oynadım forza horizon 4 çevrimiçi yani internetim vardır bağlıydı açıktı. sonra format attım pc ye. Aynı microsoft hesabından girdim storeye oyunu indirdim açtım bi baktım en başından başlıyor. geldim buraya sordum adminlere onlarda çaresini
    bulamadı. eğer o konuyu bulabilirseniz daha önce sormuştum. adminler çaresini bulamadı geçmiş olsun dediler bende oradan oynamaya devam ettim fakat yine format atmak gerekecek sorunlardan dolayı ve yin en baştan başlamak istemiyorum. bir yerde yedek alabileceğim
    dosyası var mı?

[Translation - forza horizon 4 I've played 2 months ago was open online so it was connected to the internet. then formatted the pc. I've entered the same microsoft account I have downloaded the storeye game I've opened bi looked at the beginning.
    I came here asked the administrators did not find them. if you can find that topic before I asked. admin could not find a remedy to get past they said I continued to play from there, but again because of the problems that need to be format and I do not want
    to start from the beginning. Is there any place to keep backup?]
  5. XBF - Tali Win User

inmeyen oyun 100 gb yer kapladı

[Associate bir çevirmen uygulaması kullanıyor, lütfen dilbilgisi hatalarının veya yanlış sözdiziminin oluşabileceğini unutmayın]

Merhaba BurhanDin,

Xbox destek forumlarıyla iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Onaylamak için Forza Horizon 5 indirme işleminiz kayboldu mu ve artık oyunu Xbox uygulamasından indiremiyor musunuz? Bu durumda, lütfen aşağıdakileri deneyin;

1) PC2'de Microsoft Store uygulamasını

2) açın "Forza Horizon 5"

3) Game Pass simgesinin ekli olduğu Forza Horizon 5 seçeneğini seçin

4) Doğrudan bu uygulamadan indirmeye çalış

Oyunu Microsoft Store uygulamasından indirmeye çalıştıktan sonra bile hatayı almaya devam ediyorsanız, size daha fazla yardımcı olmaya çalışabilmemiz için lütfen bize bildirin.

Teşekkürler!

-Tali

[Aşağıdaki "Evet" düğmesine dokunarak sorunuzu yanıtlarsa bize bildirin]
  6. Naffry Win User
Thema:

Loading...
  1. .kapsamındaki sorunuzu forza 4 kayıp araç sorunsalı 10 tanesi açtım 3 tanesi kaldı daha... - Similar Threads - kapsamındaki sorunuzu forza

2. Forza Horizon 5 not opening error code 0x0

in XBoX Games and Apps
    Forza Horizon 5 not opening error code 0x0: Forza Horizon 5: I bought the game 4 days ago and it installed in a day. Then when i try to open the game it reached a black screen and kicked me out of the game. I tried updating drivers,...
  3. i own forza 3 and 4 on xbox and i can't install them on pc?

in XBoX Games and Apps
    i own forza 3 and 4 on xbox and i can't install them on pc?: i own forza 3 and 4 on xbox and i can't install them on pc? 4807511c-f2d9-4e94-968f-f7bb7a0202d1
  4. The Forza Horizon 5 server is not available at this time please try again later

in XBoX Games and Apps
    The Forza Horizon 5 server is not available at this time please try again later: I've been playing forza 5 on through the xbox app for a long time, and I chose to buy the steam version. After I noticed that progress doesn't transfer I decided to refund the game on steam. But...
  5. You blocked my account and now I can't play Forza Horizon 5 and I can't change my account,...

in XBoX Games and Apps
    You blocked my account and now I can't play Forza Horizon 5 and I can't change my account,...: I tried absolutely everything, I can't log into my Microsoft account to delete this account, I even reinstalled the game but nothing helped, what should I do? Here is my main email - *** Die...
  6. I Bought Forza horizon 4 before it was delisted

in XBoX Games and Apps
    I Bought Forza horizon 4 before it was delisted: so in 2020 my dad bought forza horizon so we didn't have to use game pass. it has always appeared in his and my game library. and now that it forza horizon 4 is now delisted I wanted to play it...
  7. In Forza Horizon 5 I can't to full speed with any car.

in XBoX Games and Apps
    In Forza Horizon 5 I can't to full speed with any car.: My friend use the same car with stock parts and can get to full speed. We tried we 2 different cars and my speed is lower, also saw some videos with the same car in stock configuration....
  8. Audio Lag in Forza Horizon 5 on Xbox Series X

in XBoX Games and Apps
    Audio Lag in Forza Horizon 5 on Xbox Series X: I've been experiencing audio lag while playing Forza Horizon 5 on my Xbox Series X. The sound effects and music seem to be delayed by a few seconds, which is really disrupting the gameplay...
  9. Controller Disconnects Unexpectedly While Playing Forza Horizon 5

in XBoX Games and Apps
    Controller Disconnects Unexpectedly While Playing Forza Horizon 5: Hello everyone, I've been having a recurring issue with my wireless controller disconnecting unexpectedly while playing Forza Horizon 5 on my Xbox Series X. The disconnections seem to happen at...
  10. Forza Horizon 5 editions and game pass

in XBoX Games and Apps
    Forza Horizon 5 editions and game pass: I had Forza Horizon 5 Standard Edition on game pass ultimate. My game pass has run out. If I buy fh5 deluxe or premium edition, will I lose my progress? Also, will I still get the perks?...