Instalacja gier [TRANSLATED] Installing games
Discus and support Instalacja gier [TRANSLATED] Installing games in XBoX Games and Apps to solve the problem; Kiedy próbuję zainstalować coś z microsoft store (grę lub aplikację) to strona się odświeża, pojawia się przycisk zainstaluj, po jego kliknięciu (nawet... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by PicanteAsh843, Feb 16, 2019.
Thema:
Instalacja gier [TRANSLATED] Installing games
Loading...
-
Instalacja gier [TRANSLATED] Installing games - Similar Threads - Instalacja gier TRANSLATED
-
Xbox nie mogę uruchomić gier[Xbox can't run games]
in XBoX Games and AppsXbox nie mogę uruchomić gier[Xbox can't run games]: Witam nie mogę uruhomić żadnej gry cyfrowej nie mogę grać w zadną gre cywrową proszę o pomoc [Translation - Hello I can't run any digital game I can't play any game please help]... -
Przenoszenie gier w wersji CD na wersję cyfrową.
in XBoX Games and AppsPrzenoszenie gier w wersji CD na wersję cyfrową.: Czy da się przenieść grę na płycie tak aby była ona w wersji cyfrowej i abym nie musiał wkładać płyty aby w nią grać ? 10ea21af-41bb-4112-bd09-a0c0df2fe15f -
Problem z otwieraniem gier XBOX GamePass[Translation-The problem with opening XBOX GamePass...
in XBoX on WindowsProblem z otwieraniem gier XBOX GamePass[Translation-The problem with opening XBOX GamePass...: Witam, Jakiś czas temu przestały mi działać gry w aplikacji Xbox gamepass na windows. Komunikat jak poniżej. Jedną przeinstalowałem - działa, ale nie wyobrażam sobie tego rozwiązania dla... -
kopiowanie gier na inny dysk
in XBoX Games and Appskopiowanie gier na inny dysk: Mam pytanie czy da się skopiować grę z dysku c na inny dysk i przy okazji nie tracić jej z pierwszego dysku? e2009876-e0ec-448e-853a-5ac419b71b08 -
instalacja z xbox gamepass [Mod translation-installation with xbox game pass]
in XBoX on Windowsinstalacja z xbox gamepass [Mod translation-installation with xbox game pass]: witam. od dwóch dni próbuje zainstalować FFXV. ilekroć włączam instalacje pokazuje mi się że mam zainstalowane 55,34 mb i wskaźnik prędkości pobierania spada do poziomu 24 kb chociaż mój internet... -
Problem z logowaniem się gier na na profil xbox live[Translation-Problem signing in to Xbox...
in XBoX Games and AppsProblem z logowaniem się gier na na profil xbox live[Translation-Problem signing in to Xbox...: Witam! Mam problem, który mnie denerwuje od kilku dni. Ostatnimi czasy niewiele korzystałem z aplikacji microsoft, ale parę dni temu zauważyłem, że demo Forza 4 wyświetla komunikat "nie można... -
Udostępnianie gier na konsoli poprzez ustawienie jako konsoli domowej [Translation-Sharing...
in XBoX Games and AppsUdostępnianie gier na konsoli poprzez ustawienie jako konsoli domowej [Translation-Sharing...: [img] Witam, Otóż chcąc udostępnić gry innym domownikom na mojej niedawno zakupionej konsol Xbox One S poprzez opcję "moja konsola domowa" otrzymuję od kilku dni błąd zamieszczony w załączniku.... -
Ustawienie Gier\gry [Giergry. setting]
in XBoX Games and AppsUstawienie Gier\gry [Giergry. setting]: Mam gry w game pass Drift 4,horizon forza Chcialbym ustawic na dwoch graczy na pady/kontrolerow by z kolega zagrac ,jak ustawic Translation: [I have game pass Drift 4, Horizon Forza I want to... -
Nie moge zainstalowac 2 gier z katalogu "Play Anywhere" z XBOX Game Pass [Translation - I can ...
in XBoX Games and AppsNie moge zainstalowac 2 gier z katalogu "Play Anywhere" z XBOX Game Pass [Translation - I can ...: Witam. Mam aktywny Xbox Game Pass, mimo to nie mam mozliwosci zainstalowania 2 gier, chodzi o: Tacoma - Kup Tacoma — sklep Microsoft Store pl-PL Deep Rock Galactic - Deep Rock Galactic na...
Users found this page by searching for:
instalacje gier