İadesi yapılan Xbox Game Pass abonelik ücreti hesabıma yatmadı. [Translation - The...

Discus and support İadesi yapılan Xbox Game Pass abonelik ücreti hesabıma yatmadı. [Translation - The... in XBoX on Windows to solve the problem; Merhabalar, Xbox Game Pass aboneliğim için bir iade talep etmiştim. Bana iade edildiğini söylediler lakin 27 gündür para hesabıma gelmedi. İninial ile... Discussion in 'XBoX on Windows' started by Umut Sarı, Feb 21, 2019.

1. Umut Sarı
    Umut Sarı Guest

İadesi yapılan Xbox Game Pass abonelik ücreti hesabıma yatmadı. [Translation - The...

Merhabalar,

Xbox Game Pass aboneliğim için bir iade talep etmiştim. Bana iade edildiğini söylediler lakin 27 gündür para hesabıma gelmedi. İninial
    ile görüştüğümde kendilerine geri ödeme gelmediğini belirttiler. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

-----------

[Mod Translation - Hi

I requested a refund for my Xbox Game Pass subscription. They said he was returned to me, but he hasn't been in my account in 27 days. When I interviewed Ininial, they said they didn't get a refund. Can you help me with that?]

:)

Umut Sarı, Feb 21, 2019
    Error:Failed to connect to localhost port 9200: Connection refused
Thema: