İade sonrası kartıma para aktarılmadı[No money was transferred to my card after the return]
Discus and support İade sonrası kartıma para aktarılmadı[No money was transferred to my card after the return] in XBoX Games and Apps to solve the problem; 19 Mayıs tarihinde bir oyun iade ettim ancak param kartıma transfer edilmedi. Neden? Lütfen Yardım edin [Translation - I returned a game on May 19,... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by AhmetCeylan2, May 28, 2020.
Thema:
İade sonrası kartıma para aktarılmadı[No money was transferred to my card after the return]
Loading...
-
İade sonrası kartıma para aktarılmadı[No money was transferred to my card after the return] - Similar Threads - İade sonrası kartıma
-
Mojang hesabından geçiş sonrası minecrafta giriş yapmıyor??
in XBoX AccessibilityMojang hesabından geçiş sonrası minecrafta giriş yapmıyor??: Merhaba Mojang hesabımı microsofta taşıdım. ancak artık microsoft hesabımda kullandığım mail ve şifre ile giriş yapamıyorum. Sorunun ne olduğunu anlayamadım. Şifremi sıfırladım ancak giriş... -
Xbox Game Pass Format Sonrası Oyunları Görmeme Hatası / Xbox Game Pass can't see my games...
in XBoX Games and AppsXbox Game Pass Format Sonrası Oyunları Görmeme Hatası / Xbox Game Pass can't see my games...: Xbox Game Pass kullanıcısıyım ve oyunlarımı D: klasörüne yüklüyorum. Bugün bilgisayarıma yani C: diskine format attım. Xbox'a girdim ve yüklemiş olduğum oyunların görünmediğini fark ettim. Oyunlar...