iade seçeneği çıkmıyor [Mod translation-return option is not available]
Discus and support iade seçeneği çıkmıyor [Mod translation-return option is not available] in XBoX Games and Apps to solve the problem; merhabalar ben 25 ocak 2020 tarihinde project cars 2 indirimde iken 42.37 tl ye aldım ilk oynadığımda kontrolleri garip geldi bende kontrollerini... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by Geixay, Feb 3, 2020.
Thema:
iade seçeneği çıkmıyor [Mod translation-return option is not available]
Loading...
-
iade seçeneği çıkmıyor [Mod translation-return option is not available] - Similar Threads - iade seçeneği çıkmıyor
-
Türkçe seçeneği[Translation-Turkish option]
in XBoX Games and AppsTürkçe seçeneği[Translation-Turkish option]: Xbox'ı oğlum oynuyor ve Fifa 2020'yi online satış yapan bir firmadan satın aldık. Ancak normalde bu oyunda Türkçe seçeneklerde olmasına rağmen oyunu yükleyince Türkçe'yi seçenek olarak vermedi.... -
merhaba dün ilk kez xbox one s sahibi oldum. fakat menüde türkçe arayüz seçeneği yok....
in XBoX on Consolesmerhaba dün ilk kez xbox one s sahibi oldum. fakat menüde türkçe arayüz seçeneği yok....: merhaba dün ilk kez xbox one s sahibi oldum. fakat menüde türkçe arayüz seçeneği yok. Türkçeye nasıl çevirebilirim.? c8e1e1e3-2c23-4c0d-bc79-25bcf1b42ed7