Hesaplarım arası kafa karıştıran köprüleme

Discus and support Hesaplarım arası kafa karıştıran köprüleme in XBoX Accessibility to solve the problem; benim 2 ayrı microsoft hesabım ve 2 ayrı xbox hesabım var(bi tanesi eski game for windowslive'dan kalma). Daha iyi anlatmak için bu e-postalara x ve y... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by RahimGÖKÇE, May 6, 2020.

1. RahimGÖKÇE
    RahimGÖKÇE Guest

benim 2 ayrı microsoft hesabım ve 2 ayrı xbox hesabım var(bi tanesi eski game for windowslive'dan kalma). Daha iyi anlatmak için bu e-postalara x ve y diyelim. x hesabına kayıtlı olan xbox hesabı a olsun y hesabına kayıtlı olan xbox hesabıysa b olsun.

Şimdi gelelim asıl meseleye ben x hesabı üzerinden xbox gamepass satın aldım fakat a xbox hesabına tanımlanması gereken gamepass b xbox hesabına tanımlandı. Bu durumda yaşananlar ben şuanda b hesabından girdiğimde abonelik yok görüyorum fakat ben bu xbox
    hesabından 1 aydır oyun oynuyorum. Bu durum nasıl düzeltilebilir? (umarım anlatabilmişimdir.)

:)

RahimGÖKÇE, May 6, 2020
  2. Mistress Sara Win User

Hi,

If you purchased the subscription from email X (account A) then account A would have the subscription. Have you checked account A to see if the subscription is there?

As long as account B is on account a's home console, then account b will be able to play the games and would not show a subscription.

Selam,

Aboneliği X e-postasından (hesap A) satın aldıysanız, A hesabının aboneliği olur. Aboneliğin olup olmadığını görmek için bu hesabı kontrol ettiniz mi? B hesabı a hesabının ana konsolunda olduğu sürece B hesabı oyunları oynayabilir ve abonelik göstermez.
  3. OK Fowl Win User

Kredi Kartımdan Abonelik Bedeli Çekiliyor. Mart-Ağustos arası [The subscription fee is withdrawn from my credit Card. Between March-august]

Bu linkten burada abonelikleri iptal edebilirsiniz: xbx.lv/2eX3wab

[Translation - You can unsubscribe from this link here: xbx.lv/2eX3wab]
  4. OK Fowl Win User

Kredi Kartımdan Abonelik Bedeli Çekiliyor. Mart-Ağustos arası [The subscription fee is withdrawn from my credit Card. Between March-august]

Daha fazla yardım için resmi sohbet/telefon ekibi ulaşmak için en iyi olabilir: support.Xbox.com/contact-us

[Translation - For more help you can be the best to reach the official Chat/phone team: support.Xbox.com/contact-us]
Thema:

Loading...
  1. Hesaplarım arası kafa karıştıran köprüleme - Similar Threads - Hesaplarım arası kafa

2. Kredi Kartımdan Abonelik Bedeli Çekiliyor. Mart-Ağustos arası [The subscription fee is ...

in XBoX on Consoles
    Kredi Kartımdan Abonelik Bedeli Çekiliyor. Mart-Ağustos arası [The subscription fee is ...: Merhaba, Kredi kart bilgilerim kendi aboneliğime tanımlı değil, kart elimde başka hangi abonelikten çekiliyor emin değilim. Mart-Ağustos ayı arasında 29 x 6 = 174 TL yi hiç yoktan ödemiş...