HESAP SIFRESINI DEGISTIREMIYORUM (I CANT CHANGE MY PASS)

Discus and support HESAP SIFRESINI DEGISTIREMIYORUM (I CANT CHANGE MY PASS) in XBoX Accessibility to solve the problem; turkısh: arkadaslar merhaba hem gmail hemde telefon numarası uzerınden parola sıfırlayamıyorum hata verıyor 3-5 gun once de denedım aynı problemı verdı... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by DORUK.XC, Jan 28, 2025 at 8:23 PM.

1. DORUK.XC
    DORUK.XC Guest

turkısh: arkadaslar merhaba hem gmail hemde telefon numarası uzerınden parola sıfırlayamıyorum hata verıyor 3-5 gun once de denedım aynı problemı verdı telefondan ve bılgısardan gıremıyorum XBOX GAME PASS baglanamıyorum hata verıo sonra tekrar deneyın dıyor

((((Hizmette geçici bir sorun var. Lütfen tekrar deneyin. Bu mesajı almaya devam ederseniz daha sonra tekrar deneyin.))))

eng:Hello friends, I cannot reset the password via both Gmail and phone numbers, it gives an error. I tried it 3-5 days ago and it gave me the same problem. I cannot log in from my phone or computer. I cannot connect to XBOX GAME PASS. It gives an error. Try again later.

(((((There's a temporary problem with the service. Please try again. If you continue to get this message, try again later.))))

***Moved From Outlook / Web / Outlook.com / Account management, security, and privacy***

:)

2. manthedan(2) Win User

my windows live id wont work

sorry i meant to say pass word to the windows live id and i cant join any online community's like bungie . net and i cant change my windows live id either because i dont know the pass word
  3. XBF - Tali Win User

Mojang hesabından geçiş sonrası minecrafta giriş yapmıyor??

[Associate bir çevirmen uygulaması kullanıyor, lütfen dilbilgisi hatalarının veya yanlış sözdiziminin oluşabileceğini unutmayın]

Merhaba İlkerozgen,

Xbox forumları ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz! Mojang hesabınızı Microsoft'a geçirirken bir hesap karışıklığı olduğunu anlıyorum. Daha iyi yardımcı olmak için, hesap sorunlarını daha da ileriye taşımanız için bir talep formu gönder ile birlikte aşağıda bir hesap geçiş SSS'sine ekledim.

Hesap Geçiş SSS

İstek gönderme

Umarım bu yardımcı olur!

-Tali

[Aşağıdaki "Evet" düğmesine dokunarak sorunuzu yanıtlarsa bize bildirin]
  4. Oh Kenley Win User

Need Help! E-mail Change

you cant change the e-mail of the but if changes in the pass 40 days you can change the password by reseting it
  5. ProvokedRadar Win User

Redeem code

Hey guys, I cant seem to get my xboxone to change region to Australia, I tried entering a prepaid season pass (for titan fall) into it and it said I needed to change regions to obtain the right currency, any help please?
  6. GROWLIN DOGG Win User

pass word reset

ufc fight pass pass word cant remember-i remember it telling me 2 choose different than my account pass word dont know why bot thats why i cant remember now why cant i use my account pass word ?
Thema:

Loading...
  1. HESAP SIFRESINI DEGISTIREMIYORUM (I CANT CHANGE MY PASS) - Similar Threads - HESAP SIFRESINI DEGISTIREMIYORUM

2. hesap askıya alındı [Edit -Translation] - account suspension

in XBoX on Consoles
    hesap askıya alındı [Edit -Translation] - account suspension: 3 ay önce xbox game pass almıştım ve otomatik ödemedeymiş ve iptal etmeyi unuttum artık konsolumu kullanmıyorum ve kartımda limit olmadığı için parayı da çekememiş kullanmadığım bir şey için 177...
  3. Xbox Hesap Oyunları Devretme [Translate] Xbox Account Games Failover

in XBoX Games and Apps
    Xbox Hesap Oyunları Devretme [Translate] Xbox Account Games Failover: Selamlar. Ben E-posta adresimi değiştirdim. güncel olarak bu hesabı kullanmıyorum. hesabı silmek istiyorum. fakat xbox hesabım bu e postaya kayıtlı ve e postamı silersem oyunlarıma ulaşamayacağım....
  4. Microsoft Launcher hesap sorunu (Mod Translation: Microsoft Launcher Account Problem)

in XBoX on Mobile
    Microsoft Launcher hesap sorunu (Mod Translation: Microsoft Launcher Account Problem): Windows 10'da telefon programını kullanmak için Microsoft Launcher indirdim. Hesaba giriş yaptıktan sonra, "Microsoft hesabı desteklenmiyor. Lütfen iş veya okul hesabınızı kullanın." hatası...
  5. Hesap ayırma (Mod Translation - Account allocation )

in XBoX Games and Apps
    Hesap ayırma (Mod Translation - Account allocation ): Selamlar, benim kendi Hotmail hesabım ve çocuğumun da kendi Hotmail hesabı var fakat çocuğum için aile bölümünden çocuğum olarak tanımladıktan sonra ipad cihazında satın almış olduğum minecraft...