hesap askıya alındı [Edit -Translation] - account suspension
Discus and support hesap askıya alındı [Edit -Translation] - account suspension in XBoX on Consoles to solve the problem; 3 ay önce xbox game pass almıştım ve otomatik ödemedeymiş ve iptal etmeyi unuttum artık konsolumu kullanmıyorum ve kartımda limit olmadığı için parayı... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by SeriousKitten2, Sep 6, 2019.
Thema:
hesap askıya alındı [Edit -Translation] - account suspension
Loading...
-
hesap askıya alındı [Edit -Translation] - account suspension - Similar Threads - hesap askıya alındı
-
HESAP SIFRESINI DEGISTIREMIYORUM (I CANT CHANGE MY PASS)
in XBoX AccessibilityHESAP SIFRESINI DEGISTIREMIYORUM (I CANT CHANGE MY PASS): turkısh: arkadaslar merhaba hem gmail hemde telefon numarası uzerınden parola sıfırlayamıyorum hata verıyor 3-5 gun once de denedım aynı problemı verdı telefondan ve bılgısardan gıremıyorum XBOX... -
Xbox Hesap Oyunları Devretme [Translate] Xbox Account Games Failover
in XBoX Games and AppsXbox Hesap Oyunları Devretme [Translate] Xbox Account Games Failover: Selamlar. Ben E-posta adresimi değiştirdim. güncel olarak bu hesabı kullanmıyorum. hesabı silmek istiyorum. fakat xbox hesabım bu e postaya kayıtlı ve e postamı silersem oyunlarıma ulaşamayacağım.... -
Microsoft Launcher hesap sorunu (Mod Translation: Microsoft Launcher Account Problem)
in XBoX on MobileMicrosoft Launcher hesap sorunu (Mod Translation: Microsoft Launcher Account Problem): Windows 10'da telefon programını kullanmak için Microsoft Launcher indirdim. Hesaba giriş yaptıktan sonra, "Microsoft hesabı desteklenmiyor. Lütfen iş veya okul hesabınızı kullanın." hatası... -
Hesap ayırma (Mod Translation - Account allocation )
in XBoX Games and AppsHesap ayırma (Mod Translation - Account allocation ): Selamlar, benim kendi Hotmail hesabım ve çocuğumun da kendi Hotmail hesabı var fakat çocuğum için aile bölümünden çocuğum olarak tanımladıktan sonra ipad cihazında satın almış olduğum minecraft...