Hesabımdan izinsiz çekilen para [Translation -Money taken without permission from my account ]

Discus and support Hesabımdan izinsiz çekilen para [Translation -Money taken without permission from my account ] in XBoX on Consoles to solve the problem; Merhabalar dün akşam saatlerinde 1 aylık game pass ve 1 aylık live goldu 1 tl ve 5.90 tl karşılığında aldım. Bunların ardından indirimden yararlanıp 29... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by kaanönemli, Jan 8, 2019.

1. kaanönemli
    kaanönemli Guest

Hesabımdan izinsiz çekilen para [Translation -Money taken without permission from my account ]

Merhabalar dün akşam saatlerinde 1 aylık game pass ve 1 aylık live goldu 1 tl ve 5.90 tl karşılığında aldım. Bunların ardından indirimden yararlanıp 29 tlye Witcher 3 aldım. Fakat hesabımdan 3er defa 7tl olmak üzere toplam 21 tl daha kesilmiş.Herhangi bir
    urun almadan benim iznim disimda hesabimdan bu para cekilmis.Bu konuyla ilgili gerekli her yere başvuracağımı bildiririm.Yardım ve desteğiniz için teşekkürler.

----------

[Mod Translation - Hi, yesterday evening hours 1 month game pass and 1 month live goldu 1 tl and 5.90 tl in exchange for.
    After that, I took 29 tlye Witcher 3.
    But from my account 3 times 7tl more than a total of 21 TL cut. Without any product from my account, this money out of my account I have applied.]

:)

kaanönemli, Jan 8, 2019
  2. ChiefJoboo Win User

Lütfen, bu sayfayı
    https://account.microsoft.com/billing/orders#/
    adresinden satın alıp almadığınızı görmek için bakın.
    Bunu yapmazsanız veya sizi seçtiğinizden daha fazla ücretlendirdiyseniz, bu sorunla ilgili xbox desteğine başvurabilir ve bu ücretlendirmeleri sorabilirim:
    http://support.xbox.com/contact-us

-----------------

Please first see this page to see if you did purchase them
    https://account.microsoft.com/billing/orders#/
    . If you did not, or if it was an error that it charged you more than you selected, I would contact xbox support about this problem and ask about those charges:
    http://support.xbox.com/contact-us
  3. dempup Win User

Money was taken out of my account without permission

Hi Pyres736.

As you very well know, we can't really do anything about it here at the forum, and you have to get in touch with support. Note that support is very busy at the moment and replies might take longer than usual.

Hope you get it sorted out :)
  4. DoğukanAkpınar Win User

Game Pass paramı aldı fakat üyelik vermedi[Game Pass took my money but didn't subscribe]

Hesabımdan para çekildiği halde neden hizmet verilmiyor ve iade almak için arayabileceğim bir telefon numarası var mı merak ediyorum. İyi günler...

[Translation - I wonder why there is no service even though my account has been withdrawn, and I have a phone number that I can call to get a refund. Have a nice day...]
  5. xHype Venomz Win User

Xbox live cancellation refund

Hello, i have noticed money has gone from my micrMicro account due to my child spending money on a game without my permission i was wondering if you could possibly refund the funds
  6. {Parity} Win User

Hesabımdan habersiz para çekimi

Thema:

Loading...
  1. Hesabımdan izinsiz çekilen para [Translation -Money taken without permission from my account ] - Similar Threads - Hesabımdan izinsiz çekilen

2. Tamamlanmamış ödeme işlemlerinden dolayı kredi kartımdan çekilen paralar

in XBoX Accessibility
    Tamamlanmamış ödeme işlemlerinden dolayı kredi kartımdan çekilen paralar: Merhaba, Tamamlanmamış bir ödeme işleminden dolayı kredi kartımdan 2 kere 5TL, toplamda 10TL para çekildi ve geri iade yapılmadı. Neden? Para iadesi talep ediyorum. Hayırlı günler dilerim....
  3. Hesabımdan habersiz para çekimi

in XBoX on Windows
    Hesabımdan habersiz para çekimi: Xbox game pass ultimate üyeliği alırken hesabımdan 6tl gibi bir ücret çekilmiştir.Ben bu ödemeye onay vermeme rağmen bu parayı çekmiş.Bu ücretin iadesini istiyorum....
  4. Durduk Yere Microsoft Hesabımdan 6 Tl Kesti [Translate] Out of nowhere Microsoft Cut $6...

in XBoX on Windows
    Durduk Yere Microsoft Hesabımdan 6 Tl Kesti [Translate] Out of nowhere Microsoft Cut $6...: Xbox game pass ultimate almak için kartıma 13 tl yatırmıştım gelip kart bilgilerimi girdiğimde hesabımdan 6 tl kesildi. Nedenini bilmiyorum acaba nedenini öğrenebilir miyim? [Translate by Mod]...
  5. Hesabımdan 7 tl kesildi [I lost 7 tl from my Account]

in XBoX Sales and Promo
    Hesabımdan 7 tl kesildi [I lost 7 tl from my Account]: Merhaba bugün 3 aylık xbox game pass almaya çalıştım fakat hata verdi. Kart işlemlerine baktığım zaman 7 tl para çekildiğini gördüm. Para iademi istiyorum. [Translation - Hi today I tried to get...