Hesabımdan izinsiz çekilen para [Translation -Money taken without permission from my account ]
Discus and support Hesabımdan izinsiz çekilen para [Translation -Money taken without permission from my account ] in XBoX on Consoles to solve the problem; Merhabalar dün akşam saatlerinde 1 aylık game pass ve 1 aylık live goldu 1 tl ve 5.90 tl karşılığında aldım. Bunların ardından indirimden yararlanıp 29... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by kaanönemli, Jan 8, 2019.
Thema:
Hesabımdan izinsiz çekilen para [Translation -Money taken without permission from my account ]
Loading...
-
Hesabımdan izinsiz çekilen para [Translation -Money taken without permission from my account ] - Similar Threads - Hesabımdan izinsiz çekilen
-
Tamamlanmamış ödeme işlemlerinden dolayı kredi kartımdan çekilen paralar
in XBoX AccessibilityTamamlanmamış ödeme işlemlerinden dolayı kredi kartımdan çekilen paralar: Merhaba, Tamamlanmamış bir ödeme işleminden dolayı kredi kartımdan 2 kere 5TL, toplamda 10TL para çekildi ve geri iade yapılmadı. Neden? Para iadesi talep ediyorum. Hayırlı günler dilerim.... -
Hesabımdan habersiz para çekimi
in XBoX on WindowsHesabımdan habersiz para çekimi: Xbox game pass ultimate üyeliği alırken hesabımdan 6tl gibi bir ücret çekilmiştir.Ben bu ödemeye onay vermeme rağmen bu parayı çekmiş.Bu ücretin iadesini istiyorum.... -
Durduk Yere Microsoft Hesabımdan 6 Tl Kesti [Translate] Out of nowhere Microsoft Cut $6...
in XBoX on WindowsDurduk Yere Microsoft Hesabımdan 6 Tl Kesti [Translate] Out of nowhere Microsoft Cut $6...: Xbox game pass ultimate almak için kartıma 13 tl yatırmıştım gelip kart bilgilerimi girdiğimde hesabımdan 6 tl kesildi. Nedenini bilmiyorum acaba nedenini öğrenebilir miyim? [Translate by Mod]... -
Hesabımdan 7 tl kesildi [I lost 7 tl from my Account]
in XBoX Sales and PromoHesabımdan 7 tl kesildi [I lost 7 tl from my Account]: Merhaba bugün 3 aylık xbox game pass almaya çalıştım fakat hata verdi. Kart işlemlerine baktığım zaman 7 tl para çekildiğini gördüm. Para iademi istiyorum. [Translation - Hi today I tried to get...