Her hangi bir satın alma yapmadan ininalimden 7 tl çekilmesi [7 TL withdrawal from Ininalma...
Discus and support Her hangi bir satın alma yapmadan ininalimden 7 tl çekilmesi [7 TL withdrawal from Ininalma... in XBoX Games and Apps to solve the problem; Bana bir yetkili açık bir dille bunun nedenini söylesin . Satın alacağım şey 6 tl . İninalime 10 tl yüklüyorum ve ödeme yöntemini eklediğimde 7 tl... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by Nuricanacar, Apr 15, 2019.
Thema:
Her hangi bir satın alma yapmadan ininalimden 7 tl çekilmesi [7 TL withdrawal from Ininalma...
Loading...
-
Her hangi bir satın alma yapmadan ininalimden 7 tl çekilmesi [7 TL withdrawal from Ininalma... - Similar Threads - hangi bir satın
-
Xbox resmi olarak Bir çeviri ekibi kurmalı bence
in XboX InsidersXbox resmi olarak Bir çeviri ekibi kurmalı bence: Bir de bilmiyorum mantıklı mı ama şahsen bence Xbox ekosistemine çıkan ve çıkacak oyunlar hakkında xbox'ın resmi olarak çıkış yaptığı her ülkedeki ülkeler için resmi Bir Xbox'a çıkacak veya çıkmış... -
FORZA HORİZON 4 BİR HORİZON YAŞAMI OTURUMU ARANIYOR SORUNU
in XBoX Games and AppsFORZA HORİZON 4 BİR HORİZON YAŞAMI OTURUMU ARANIYOR SORUNU: merhaba xbox s kullanıyorum fakat FORZA HORİZON 4 BİR HORİZON YAŞAMI OTURUMU ARANIYOR SORUNU mevcut bir türlü gitmiyor ağ bağlantısını kontrol ettim sorun yok, bağlantı kesip tekrar bağlandım... -
Xbox game pass PC ile kurdugum oyunu farklı bir diske nasıl tasirim[Translation-How do I...
in XBoX Games and AppsXbox game pass PC ile kurdugum oyunu farklı bir diske nasıl tasirim[Translation-How do I...: Öncelikle iyi günler benim sorum ben game pass pc ile yukledigim oyunu hdd diskimden ssd diskime tasimak istiyorum bunu oyunu en baştan indirmek zorunda kalmadan gerceklestirmenin bir yolu var mi... -
Microsoft Store Ödeme Başarısız Oldu 4 Kez Para Çekti ve Hiç Bir Şey Gözükmüyor!
in XBoX Sales and PromoMicrosoft Store Ödeme Başarısız Oldu 4 Kez Para Çekti ve Hiç Bir Şey Gözükmüyor!: Xbox gamepass almak için satın al butonuna bastım yükleniyorda kaldı ve bir süre sonra tekrar tekrar denedim ve bi türlü başaralı olmadı sonra kartımdan 5.90₺ halinde 4 kez ücret kesmiş ve bir... -
ANLAMADIĞIM BİR ŞEYLER OLUYOR...
in XBoX Games and AppsANLAMADIĞIM BİR ŞEYLER OLUYOR...: MERHABA. MAYISIN 19'UNDA ROBUX ALDIM ALDIĞIM ROBUXLAR TOPLAMDA 1880 FALAN EDİYOR AMA BEN YANLIŞLIKLA DAHA FAZLA ALDIM. PARA İADESİ İSTİYORUM. LÜTFEN BANA YARDIM EDİN.... -
Yıl olmuş 2019 hala bir oyun iadesi için telefonla arama yapmam gerekiyor ! [Translation -...
in XBoX Games and AppsYıl olmuş 2019 hala bir oyun iadesi için telefonla arama yapmam gerekiyor ! [Translation -...: Böyle bir rezillik böyle bir pespayelik olamaz ! Car pass satın aldığım oyunda (Forza Horizon 3) car pass'e dahil olan bir içeriği indirmeyi denedim ancak kredi kartından para çekildi dahil olan... -
Xbox platformundaki bir oyunu Playstation platformuna taşınılabilir mi ? [Edit-Translate]...
in XBoX Games and AppsXbox platformundaki bir oyunu Playstation platformuna taşınılabilir mi ? [Edit-Translate]...: Merhaba, ben eskiden Xbox kullanıcısıydım. Xbox one s cihazımı bir Playstation ile takas ettim Xbox hesabımda bir oyun var 72 TL ücret ödedim ve geri iadede yapamıyorum çünkü süresi doldu oyun... -
Bir aylık üyelik yerine iki haftalık üyelik (Mod Translation: Two-week membership instead...
in XBoX on ConsolesBir aylık üyelik yerine iki haftalık üyelik (Mod Translation: Two-week membership instead...: Bugün yapmış olduğum aylık abonelik ödememden sonra bana 18.02.2019'a kadar süre verdi fakat benden aldığı tutar 59 lira.Neden bir ay değilde 16 günlük aldı öğrenmek istiyorum. (Mod Translation)... -
Oyunu farklı Bir E-posta Hesabına Aktarma
in XBoX Games and AppsOyunu farklı Bir E-posta Hesabına Aktarma: Merhabalar, Forza Horizon oyununu satın aldım. Satın alırken kullandığım e-posta hesabını şimdi değiştirmek istiyorum. Şimdi bu e-posta hesabındaki oyunumu başka bir e-posta hesabıma aktarabilir...