Hediye kartıyla ödeme yapamıyorum. -[Translation - I can't pay with a Gift card.]
Discus and support Hediye kartıyla ödeme yapamıyorum. -[Translation - I can't pay with a Gift card.] in XBoX Sales and Promo to solve the problem; Ben hediye kartı Redeemed, sorun düzeltmek lütfen çalışmaz. Ben zaten Microsoft hesabında kredi var ve ödemek için izin yok. Microsoft desteğine... Discussion in 'XBoX Sales and Promo' started by Sergfg81, Mar 22, 2019.
Thema:
Hediye kartıyla ödeme yapamıyorum. -[Translation - I can't pay with a Gift card.]
Loading...
-
Hediye kartıyla ödeme yapamıyorum. -[Translation - I can't pay with a Gift card.] - Similar Threads - Hediye kartıyla ödeme
-
Xbox geri ödeme
in XBoX Sales and PromoXbox geri ödeme: Önceden xbox game pass pc 3 aylık kazanmıştım. Ve kart eklememi istemişti. 2 gün önce kartıma para yatırdım ve dün microsoft kartımdan "Microsoft PC 1 Month" adında 30tl çekmiş kısacası aboneliğim... -
Microsoft Store Ödeme Başarısız Oldu 4 Kez Para Çekti ve Hiç Bir Şey Gözükmüyor!
in XBoX Sales and PromoMicrosoft Store Ödeme Başarısız Oldu 4 Kez Para Çekti ve Hiç Bir Şey Gözükmüyor!: Xbox gamepass almak için satın al butonuna bastım yükleniyorda kaldı ve bir süre sonra tekrar tekrar denedim ve bi türlü başaralı olmadı sonra kartımdan 5.90₺ halinde 4 kez ücret kesmiş ve bir... -
İninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]...
in XBoX Sales and Promoİninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]...: i cant buy the game and this shows up. can u please help. thank you. 261393a0-6ac7-4000-8ec5-d02016569ff3 -
microsoft hesabıma ödeme yöntemi olarak atm kartı ekleyemiyorum[Translation-I cannot add an...
in XBoX on Windowsmicrosoft hesabıma ödeme yöntemi olarak atm kartı ekleyemiyorum[Translation-I cannot add an...: xbox game pass hesabı satın almak istiyorum. ödeme yöntemi olarak atm kartı eklemek istiyorum. ancak girdiğim bilgiler sürekli yanlış çıkıyor. tekrar tekrar kontrol ediyorum ama olmuyor. kart... -
XBOX Gamepass geciken ödeme ve İPTAL EDİLEMİYOR[XBOX Gamepass delayed payment and CANNOT BE...
in XBoX Sales and PromoXBOX Gamepass geciken ödeme ve İPTAL EDİLEMİYOR[XBOX Gamepass delayed payment and CANNOT BE...: XBOX Gamepass aldım ilk ay 5tl olarak çekti sonraki aylar parayı yatıramadığım için çekemedi doğal olarak iptal oldu gözüküyor ama 14tl olan gamepass i almak istiyorum izin vermiyor önce onu... -
ödeme yöntemi[Translation-Payment method]
in XBoX Games and Appsödeme yöntemi[Translation-Payment method]: ben ilk aboneliği başka kartla yaptım ama bidahaki aya iptal ettim aboneliği şimdi yine yapcam ama başka kartla yapamıyorum sebebi nedir [Translation-I made the first subscription with another... -
Abonelik iptali ve yenilenen ödeme[Translation-Subscription cancellation and renewed payment]
in XBoX Sales and PromoAbonelik iptali ve yenilenen ödeme[Translation-Subscription cancellation and renewed payment]: Geçen ay iptal ettiğim xbox gamepass ultimate ürünüm için bugün yeniden ödeme alınmaya çalışıldı. Kartımda para olmadığı için microsoft ödemeyi alamadı şimdi aboneliği iptal etmeye çalışıyorum ama... -
Xbox Game Pass Ultimate Ödeme Yapamıyorum !
in XBoX on WindowsXbox Game Pass Ultimate Ödeme Yapamıyorum !: Xbox Game Pass Ultimate indirimli üyeliğimi bundan 3 ay önce 5,90 ₺ almıştım. Üyeliğimi 1 gün arayla iptal etmeyi unutmuşum bu yüzden Microsoft hesabıma 134,99 ₺ kesmiş. Fakat bu ödemeyi... -
Tamamlanmamış ödeme işlemlerinden dolayı kredi kartımdan çekilen paralar
in XBoX AccessibilityTamamlanmamış ödeme işlemlerinden dolayı kredi kartımdan çekilen paralar: Merhaba, Tamamlanmamış bir ödeme işleminden dolayı kredi kartımdan 2 kere 5TL, toplamda 10TL para çekildi ve geri iade yapılmadı. Neden? Para iadesi talep ediyorum. Hayırlı günler dilerim....