Gry z innego konta[Translation-Games from another account]

Discus and support Gry z innego konta[Translation-Games from another account] in XBoX Games and Apps to solve the problem; Mam pytanie Czy gdybym kupił na allegro konto z grami ( wiem że grozi to banem konsoli ) i gdybym potem usunął to konto i te gry aby nie zostać... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by KubaGrzegorzek, May 13, 2020.

1. Gry z innego konta[Translation-Games from another account]

Mam pytanie

Czy gdybym kupił na allegro konto z grami ( wiem że grozi to banem konsoli ) i gdybym potem usunął to konto i te gry aby nie zostać zbanowanym to czy wtedy wszystko bedzie dobrze czy nadal będe mógł być narażony na zbanowanie ?

Proszę o odpowiedź .

[Translation-I have a question

If I bought an account allegro with games (I know that it threatens to ban the console) and if I then deleted this account and these games not to be banned then everything will be fine or still i could be exposed to banning?

Please reply . ]

:)

KubaGrzegorzek, May 13, 2020
  2. XBF Brad A Win User

Hello Kuba,

Thanks for reaching out to the forums. This is fraud purchasing accounts from others. As this is against the

Terms of use
    and
    Microsoft agreement
    I will be locking this thread.

Thanks,

Brad
  3. Vigilium Win User

Nie można pobrać Rainbow Six Vegas - Games with Gold

W większości przypadków po przeniesieniu konta możesz stracić możliwość pobrania ponownie gry zakupionej cyfrowo. Jeśli masz je na dysku to po przeniesieniu konta, gry zostaną nienaruszone. Jeśli chodzi o DLC, to wcześniej zakupione nie są zabezpieczane
    przed ponownym pobraniem z innego regionu.
  4. Smwutches Win User

xbox live pobranie gry na prezent[ Translation-Xbox Live Gift Game Download ]

Krótka odpowiedź brzmi: nie. Aby dodać go do swojego konta, system będzie kontynuował pobieranie gry. Nie ma sposobu, aby odłożyć pobieranie do Bożego Narodzenia. Jeśli dodałeś grę do innego profilu, nie byłbyś w stanie przenieść gry na swoje konto w Boże
    Narodzenie. Miał także dostęp do gry na swoim profilu, ponieważ korzystałby z tej samej konsoli, więc nie byłby niewidoczny.

[Translation - The short answer is: no. To add it to your account, the system will continue downloading the game. There is no way to postpone downloading to Christmas. If you added a game to another profile, you would not be able to transfer the
    game to your Christmas account. He also had access to the game on his profile, because he would use the same console, so he would not be invisible.]
  5. MRallamagoosa Win User

Sprzedaż konsoli Xbox one[Selling your Xbox One console]

Jeśli gry są cyfrowe, są one powiązane z Twoim kontem, a nie z konsolą.

Jeśli sprzedajesz konsolę, gry pozostaną dostępne tylko dla ciebie (pamiętaj, że sprzedaż konta jest niezgodna z zasadami)

[Translation - If the games are digital, they are tied to your account, not the console.

If you sell a console, the games will remain available only to you (remember that selling your account does not comply with the rules) ]
  6. HassanB Win User

f1 2011 kod dostępu

Hi,

Sorry, you will not be able to access that game since it's associated with another account. Games for Windows LIVE games will not allow you to play games that you do not know the gamertag information for.

You will need to find out the e-mail and password associated with the old account in order to play the game. There is no way to associate your gamertag with the old game.

If you know the gamertag then you can contact phone support to find out the e-mail associated with the account and once you have that, you can reset the password.

Translation:

Hi,

Niestety, nie będzie w stanie uzyskać dostęp do tej gry, ponieważ jest powiązany z innym kontem. Games for Windows LIVE gry nie będzie można grać w gry, które nie znają Gamertag informacji.

Musisz dowiedzieć się, e-mail i hasła związanego z starego konta w celu gry. Nie ma sposobu, aby skojarzyć tag gracza ze starej gry.

Jeśli znasz tag gracza, możesz skontaktować się z obsługą telefonu, aby dowiedzieć się, e-mail powiązanego z kontem, a gdy już to, że można zresetować hasło.
Thema:

Loading...
  1. Gry z innego konta[Translation-Games from another account] - Similar Threads - Gry innego konta

2. podczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem...

in XBoX Games and Apps
    podczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem...: podczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem Xbox (w opcjach klawiatura ekranowa jest wyłączona) ***Post moved by the moderator to the appropriate...
  3. Odzyskanie konta [Account recovery]

in XBoX Accessibility
    Odzyskanie konta [Account recovery]: Witam Po przywróceniu xbox do ustawień fabrycznych nie umiem zalogowac się do mojego konta. Nie umiem uzyskać pomocy na infolini, piszę że zaraz odzdzwonia i nie oddzwaniają. Czy jest jakiś numer...
  4. Wylogowanie z konta Microsoft w MC PS4

in XBoX on Consoles
    Wylogowanie z konta Microsoft w MC PS4: W grze Minecraft PS4 edition jestem zalogowany na konto Microsoft i nie wiem jak się wylogować. 517608db-e2df-4f80-b3fc-e54c20ce5ef0
  5. zapomniałem hasła i loginu do konta xbox live jak odblokowac xbox 360

in XBoX on Consoles
    zapomniałem hasła i loginu do konta xbox live jak odblokowac xbox 360: Witam! Nie mogę się zalogować na moje konto Xbox Live na Xbox 360, zapomniałem hasło i login do konta. Czy można by było zmienić lub zresetować hasło do tego konta?...
  6. Kupno Xbox Game Pass Ultimate za pomocą salda konta Microsoft.[Translation-Purchase Xbox...

in XBoX Sales and Promo
    Kupno Xbox Game Pass Ultimate za pomocą salda konta Microsoft.[Translation-Purchase Xbox...: Witam. Posiadam na koncie Microsoft 20zł i chciałem się zapytać czy mogę kupić za pomocą salda konta Microsoft subskrypcję Xbox Game Pass Ultimate bez używania karty kredytowej na jeden miesiąc?...
  7. Przelew z jednego konta Microsoft na drugie[Translation-Transfer from one Microsoft account...

in XBoX on Consoles
    Przelew z jednego konta Microsoft na drugie[Translation-Transfer from one Microsoft account...: Witam Jak przenieść środki z jednego konta na drugie? [Translation-Hello How do I transfer funds from one account to another?] cdf39722-3f77-484c-b7ab-0e48ace277ff
  8. Odłączanie konta Microsoft od konta PS4[Translation-Unlink your Microsoft account from your...

in XBoX Games and Apps
    Odłączanie konta Microsoft od konta PS4[Translation-Unlink your Microsoft account from your...: Hej możecie mi powiedzieć jak odłączyć konto Microsoft od konta PS4? Niedawno założyłem nowe konto ale nie mogę rozłączyć starego konta z kontem od PS4.Nie mogę grać teraz ze znajomymi z...
  9. Zmiana danych konta Xbox.[Translation-Change your Xbox account information.]

in XBoX Accessibility
    Zmiana danych konta Xbox.[Translation-Change your Xbox account information.]: Witam. Jakiś czas temu kupiłem używanego Xbox-a One. Znajdowały się na nim dwie gry więc zamiast tworzyć nowe konto na konsoli to przerobiłem to co było. Pozamieniałem wszystkie dane na swoje...
  10. Zamknięcie konta Microsoft

in XBoX Games and Apps
    Zamknięcie konta Microsoft: Witam. Mam pytanie.Czy po zamknięciu konta Microsoft wszystkie gry które kupiłem w Microsoft Store przepadną czy będę mógł je ponownie zainstalować na innych koncie? Jeżeli nie to czy jest jakiś...