Granie z dysku zewnętrznego[Translation-Playing from an external drive]
Discus and support Granie z dysku zewnętrznego[Translation-Playing from an external drive] in XBoX Games and Apps to solve the problem; Witam, zakupiłem game pass. NIestety gry zgrane na dysk zewnętrzny nie działają. Po sekundzie wyłączają sie bez żadnego komunikatu. Kiedy zgrywam je na... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by SzadiZair, May 1, 2020.
Thema:
Granie z dysku zewnętrznego[Translation-Playing from an external drive]
Loading...
-
Granie z dysku zewnętrznego[Translation-Playing from an external drive] - Similar Threads - Granie dysku zewnętrznego
-
Wymiana dysku wewnętrznego[Translation-Internal disk replacement]
in XBoX AccessibilityWymiana dysku wewnętrznego[Translation-Internal disk replacement]: Mam pytanie co do wymiany dysku wewnętrznego HDD na SSD w konsoli Xbox one s. Czy da się wykonać taką operacje oraz jeżeli tak, to jakie dyski są kompatybilne? [Translation-I have a question... -
Wymiana dysku [Replacing the drive]
in XBoX AccessibilityWymiana dysku [Replacing the drive]: Witam, Jestem posiadaczem Xbox One X. Chciałbym wymienić dysk na ssd. Jak taka wymiana ma się do gwarancji oraz jak wygląda proces przenoszenia systemu na nowy nośnik. Czy Xbox zamierza ułatwić...