Granie od nowa
Discus and support Granie od nowa in XBoX Games and Apps to solve the problem; Witam Chcialbym sie dowiedzieć czy da się usunąć postęp dokonany w jakiejś grze ? Na przykład w forza horizon 4 ? I gdyby mógł mi ktos napisac jak... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by KubaGrzegorzek, May 20, 2020.
Thema:
Granie od nowa
Loading...
-
Granie od nowa - Similar Threads - Granie nowa
-
Granie od nowa [Playing again]
in XBoX Games and AppsGranie od nowa [Playing again]: Witam Chcialbym sie dowiedzieć czy da się usunąć postęp dokonany w jakiejś grze ? Na przykład w forza horizon 4 ? I gdyby mógł mi ktos napisac jak to dokładnie działa i na czym polega to było... -
Mialem aktualizacje 2gb zgodzilem sie poczym gra pobiera sie od nowa[Translation-I had...
in XBoX on ConsolesMialem aktualizacje 2gb zgodzilem sie poczym gra pobiera sie od nowa[Translation-I had...: czesc dzisiaj rano zaktualizowalem gre 2gb mam internet z ograniczeniem wiec nie jest to jakos duzo patrze a tu 28gb do pobrania a jescze wczoraj gralem w tą gre co zrobic? [Translation-part this... -
Xbox Preview nowa aktualizacja
in XBoX on ConsolesXbox Preview nowa aktualizacja: Witam, Mam problem z nową aktualizacją dashboardu programu Xbox Preview. Podłącząjac do pada słuchawki, chcąc ustawić głośność w dashboard, nie ma takiej możliwości. Nie wyświetla opcji głośności...