giriş problemi
Discus and support giriş problemi in XBoX Games and Apps to solve the problem; son güncellemeden sonra oyun başlarken atıyor ne yapabilirim 1ccbad29-796a-4bf4-942e-0091911d5281 Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by MarbleComb46750, Jun 6, 2018.
Thema:
giriş problemi
Loading...
-
giriş problemi - Similar Threads - giriş problemi
-
Xbox app sign-in problem (xbox uygulamasına giriş yapamıyorum)
in XBoX AccessibilityXbox app sign-in problem (xbox uygulamasına giriş yapamıyorum): EN: When I want to log in to my account from the Xbox desktop application, the login page opens and closes by itself 3 times, then returns to the main screen. I can not log into my account. TR:... -
Mail hesabıma giriş yapamadığım için Xbox gamepass üyeliğimi iptal edemiyorum [I can't...
in XBoX AccessibilityMail hesabıma giriş yapamadığım için Xbox gamepass üyeliğimi iptal edemiyorum [I can't...: Merhabalar.xbox gamepass almak için özel olarak açtığım fakat sifresini unuttuktan sonra birdaha asla giris yapamadığım hesabımin xbox gamepass uyeligini iptal etmek istiyorum.Mail hesabımı her... -
Mojang hesabından geçiş sonrası minecrafta giriş yapmıyor??
in XBoX AccessibilityMojang hesabından geçiş sonrası minecrafta giriş yapmıyor??: Merhaba Mojang hesabımı microsofta taşıdım. ancak artık microsoft hesabımda kullandığım mail ve şifre ile giriş yapamıyorum. Sorunun ne olduğunu anlayamadım. Şifremi sıfırladım ancak giriş... -
Oyunu satın aldığınız hesaptan giriş yapın hatası[Translation-Sign in from the account from...
in XBoX on ConsolesOyunu satın aldığınız hesaptan giriş yapın hatası[Translation-Sign in from the account from...: Merhaba, 3 ay önce şu an kullanmadığım bir gamepassli hesaptan nba2k20 indirmiştim. sonrasında kendi gamepassli hesabıma geçtim. Ancak bugün böyle bir hata aldım ve oyun açılmıyor. Oyunu... -
win 10 minecraft edition hesaba giriş yapamıyorum
in XBoX Games and Appswin 10 minecraft edition hesaba giriş yapamıyorum: win 10 minecraft edition hesaba giriş yapamıyorum yardım edin beta sürümündeyim son sürüm 9c06e639-4c6a-45b0-b4bb-056329e3395e -
sea of thieves wifi üzerinden oyuna giriş yapamıyorum
in XBoX on Windowssea of thieves wifi üzerinden oyuna giriş yapamıyorum: sea of thieves oyununu game pass ile aldım oyuna mobil veri ile giriş yapıyorum açılıyor fakat wi fi ile oyuna girdiğimde lavenderbear diye bi hata alıyorum Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim... -
Forza Horizon 4 giriş ekranı problemi | Forza Horizon 4 Login screen problem
in XBoX Games and AppsForza Horizon 4 giriş ekranı problemi | Forza Horizon 4 Login screen problem: Bütün nat ayarlarını yaptım bağlantım var fakat oyuna giremiyorum.. Installation failed, an unknown error occurred please try again. [img] [img] [img] 7719bdea-b74f-4df0-9b65-b3b4d1ca6ba4 -
Forza Horizon 4 giriş ekranı problemi | Forza Horizon 4 Login screen problem
in XBoX Games and AppsForza Horizon 4 giriş ekranı problemi | Forza Horizon 4 Login screen problem: Bütün nat ayarlarını yaptım bağlantım var fakat oyuna giremiyorum.. Installation failed, an unknown error occurred please try again. [IMG] [IMG] [IMG] -
forza horizon 4 giriş ekranı problemi (Mod Translation: Forza Horizon 4 Login screen ...
in XBoX Games and Appsforza horizon 4 giriş ekranı problemi (Mod Translation: Forza Horizon 4 Login screen ...: yükleme başarısız , bilinmeyen bir hata oluştu lütfen tekrar deneyin. yazıyor pc kullanıyourm (Mod Translation) Installation failed, an unknown error occurred please try again. Writes PC used...