Geri iade talebi ( Refund )
Discus and support Geri iade talebi ( Refund ) in XBoX Sales and Promo to solve the problem; Hi xbox game pass subscription is refreshed without my knowledge and I don't use xbox game pass. I demand a refund. Merhaba xbox game pass aboneliği... Discussion in 'XBoX Sales and Promo' started by Godthefoff, Jun 19, 2018.
Thema:
Geri iade talebi ( Refund )
Loading...
-
Geri iade talebi ( Refund ) - Similar Threads - Geri iade talebi
-
Microsoft Store iade talebi [Translation-Microsoft store return request]
in XBoX Games and AppsMicrosoft Store iade talebi [Translation-Microsoft store return request]: Merhaba, kardeşim benden habersiz Xbox'dan Minecraft Dungeons Ultimate Edition for Windows adlı ürünü almış. Sorun şu ki ürün sanırım Windows 11 desteklemiyor bu nedenle indiremiyorum. Ürünü iade... -
Xbox geri ödeme
in XBoX Sales and PromoXbox geri ödeme: Önceden xbox game pass pc 3 aylık kazanmıştım. Ve kart eklememi istemişti. 2 gün önce kartıma para yatırdım ve dün microsoft kartımdan "Microsoft PC 1 Month" adında 30tl çekmiş kısacası aboneliğim... -
İade talebi
in XBoX Games and Appsİade talebi: merhaba ben yeni oyun aldım iade etmek istiyorum ama öyle bir seçenek yok 1 tane daha oyun almıştım ondada yok yardım eder misiniz [img] a2364656-fa57-481e-afcd-a997e9f4db59 -
İade talebi
in XBoX on Consolesİade talebi: Ben yanlışıkla gta5 aldım ve iade etmek istiyorum acil cevap verin ddfb53c1-4e46-45b7-97bc-31acd647f7ef -
Microsoft Store iade talebi[Translation-Microsoft store return request]
in XBoX Games and AppsMicrosoft Store iade talebi[Translation-Microsoft store return request]: Merhaba, kardeşim benden habersiz Microsoft Store'dan Fortnite oyunu için V-Papel ürünü almış. Sorun şu ki ürün sadece X-Box One için geçerli. Ürünü iade etmek istiyorum ama iade için herhangi bir... -
WarThunder Altın geri iade [Translation - WarThunder Gold return]
in XBoX Games and AppsWarThunder Altın geri iade [Translation - WarThunder Gold return]: Merhaba ben bu siteden war thunder oyununa altın aldım ama bu xbox içinmiş ben oyunu pcden oynuyorum kodu geri iade edebilir miyim? Yada PC sürümünde etkinleştirebilir miyim? ----- [Translation... -
asphalt8aırborner sıfırlanan oyunun kayıp olan verilerinin geri yüklenmesi
in XBoX Games and Appsasphalt8aırborner sıfırlanan oyunun kayıp olan verilerinin geri yüklenmesi: asphalt8aırborner sıfırlanan oyunun loss Olan verilerinin geri Yüklenmesi [Translation: Asphalt8aırborner resetting of the game's loss data is restored] ead2d54f-1c8c-4dd9-968c-cf51224cb6d5