Garanti

Discus and support Garanti in XBoX Accessibility to solve the problem; Xbox one s sahibiyim garanti kapsaminda urunumu garantiye gondermek kumandalarim. Bozuk istiyorum nasıl gonderecegim bilmiyorum yardim ederseniz... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by Talha melihKoç, Oct 22, 2020.

1. Garanti

Xbox one s sahibiyim garanti kapsaminda urunumu garantiye gondermek kumandalarim. Bozuk istiyorum nasıl gonderecegim bilmiyorum yardim ederseniz sevinirim

:)

Talha melihKoç, Oct 22, 2020
  2. M3tal Daz3 Win User

GARANTY

3. DnNelte Win User

garanty

how to talk with xbox live support?
  4. DnNelte Win User

garanty

bonjour, j'ai acheté une xboxones la semaine dernière et ma garantie s'affiche en juin 2020. cela ne fait pas 2 ans, pourquoi? De même, pour le support technique en avril 2019, cela ne fait pas 1 an. Pourquoi?
  5. DnNelte Win User

garanty

how to talk with xbox live support?
  6. Darkwolfecze Win User

garanty

https://support.xbox.com/ Chat online :)
Thema:

Garanti

Loading...
  1. Garanti - Similar Threads - Garanti

2. Xbox garanti berbat[Translation-Xbox warranty sucks]

in XBoX on Consoles
    Xbox garanti berbat[Translation-Xbox warranty sucks]: 11.05.2020 de fan arizasi ile serviste olan cihazim maksimum 10 is gününde cozulecek bilgisi verilmesine ragmen 30 gündür geri gelmedi . Bu surecte musteri hizmetlerini aradigimda ise herhangi bir...
  3. XBOX ONE S Türkiye Garanti Süresi Hakkında [About XBOX ONE S Turkey Warranty Period]

in XBoX Sales and Promo
    XBOX ONE S Türkiye Garanti Süresi Hakkında [About XBOX ONE S Turkey Warranty Period]: İyi Günler; 17 Mart 2020 Tarihinde Mediamarkt adlı internet sitesi üzerinden 1TB Xbox ONE S Oyun Konsolunu satın aldım fakat garanti süresini sorguladığımda 17 Mart 2021 tarihinde dolacağı...
  4. Garanti sorgulama [Translation-Warranty Inquiry]

in XBoX on Windows
    Garanti sorgulama [Translation-Warranty Inquiry]: Merhaba, 2.el Xbox one Elite controller aldım. Garanti durumu sorgulamak istiyorum. Konsolum yok. Pc de kullanıyorum. Teşekkürler. [Translation-Hi, I bought the Xbox one Elite controller on the...