Garanti
Discus and support Garanti in XBoX Accessibility to solve the problem; Xbox one s sahibiyim garanti kapsaminda urunumu garantiye gondermek kumandalarim. Bozuk istiyorum nasıl gonderecegim bilmiyorum yardim ederseniz... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by Talha melihKoç, Oct 22, 2020.
Thema:
Garanti
Loading...
-
Garanti - Similar Threads - Garanti
-
Xbox garanti berbat[Translation-Xbox warranty sucks]
in XBoX on ConsolesXbox garanti berbat[Translation-Xbox warranty sucks]: 11.05.2020 de fan arizasi ile serviste olan cihazim maksimum 10 is gününde cozulecek bilgisi verilmesine ragmen 30 gündür geri gelmedi . Bu surecte musteri hizmetlerini aradigimda ise herhangi bir... -
XBOX ONE S Türkiye Garanti Süresi Hakkında [About XBOX ONE S Turkey Warranty Period]
in XBoX Sales and PromoXBOX ONE S Türkiye Garanti Süresi Hakkında [About XBOX ONE S Turkey Warranty Period]: İyi Günler; 17 Mart 2020 Tarihinde Mediamarkt adlı internet sitesi üzerinden 1TB Xbox ONE S Oyun Konsolunu satın aldım fakat garanti süresini sorguladığımda 17 Mart 2021 tarihinde dolacağı... -
Garanti sorgulama [Translation-Warranty Inquiry]
in XBoX on WindowsGaranti sorgulama [Translation-Warranty Inquiry]: Merhaba, 2.el Xbox one Elite controller aldım. Garanti durumu sorgulamak istiyorum. Konsolum yok. Pc de kullanıyorum. Teşekkürler. [Translation-Hi, I bought the Xbox one Elite controller on the...