Gamepas satın aldım banka tarafından para çekildi ama hesapta gözükmüyor[Translation]
Discus and support Gamepas satın aldım banka tarafından para çekildi ama hesapta gözükmüyor[Translation] in XBoX Games and Apps to solve the problem; Bugün Sanal kartım ile 1 aylığı 5,90TL olan game pass satın aldım ancak kredi kartımın ödeme geçmişinide microsoft store üzerinden 5,90TL çekilmiş... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by Umut Kaan Altunışık, Mar 19, 2020.
Thema:
Gamepas satın aldım banka tarafından para çekildi ama hesapta gözükmüyor[Translation]
Loading...
-
Gamepas satın aldım banka tarafından para çekildi ama hesapta gözükmüyor[Translation] - Similar Threads - Gamepas satın aldım
-
I bought Xbox Gamepas for halo infinite i opened the game started waiting but beginning of...
in XBoX Games and AppsI bought Xbox Gamepas for halo infinite i opened the game started waiting but beginning of...: [img] The momment of the crashing is in the screenshot. My system is RTX4050 16GB RAM I7 13700H ***** moved from Windows / Windows 10 / Gaming ***** c9537c0a-c017-4af1-9490-d786b5abf013 -
Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...
in XBoX Games and AppsMicrosoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...: Yaklaşık 2 yıl önce Microsoft Store üzerinden satın aldığım Minecraft oyunu şu an kütüphanemde görünmemektedir. Konu ile ilgili destek alabilir miyim? Teşekkürler [Aşağıdaki metin makine... -
Microsoft store cod points satın alma
in XBoX Sales and PromoMicrosoft store cod points satın alma: Dün akşam microsoft store üzerinden 200 ve 200 olmak üzere 2 kere cod points satın aldım. Ürün üzerinde düzgün hiç bir belirteç olmadığı için ürünün xboxda geçerli olduğunu anlamadım. PC üzerinden... -
xbox game pass ultimate satın alamama[xbox game pass ultimate satın alabama]
in XBoX Sales and Promoxbox game pass ultimate satın alamama[xbox game pass ultimate satın alabama]: merhaba 1 ay öne xbox one aldım. game pass aboneliğim halen devam etmekte. ultimate hesap almak istiyorum ödemenizi işleme alamıyoruz hatası alıyorum. kartım online alışverişe açık ilk böyle bir... -
Oyun içi para satın alma sorunu[Translation-In-game currency purchase problem]
in XBoX Games and AppsOyun içi para satın alma sorunu[Translation-In-game currency purchase problem]: Merhaba ben Microsoft store dan War Thunder adlı oyun için altın kartal satın aldım fakat oyuna steam üzerinden sahibim ve pc üzerinden oynuyorum xbox sahibi değilim. satın alma işleminden sonra... -
Oyunu satın aldığınız hesaptan giriş yapın hatası[Translation-Sign in from the account from...
in XBoX on ConsolesOyunu satın aldığınız hesaptan giriş yapın hatası[Translation-Sign in from the account from...: Merhaba, 3 ay önce şu an kullanmadığım bir gamepassli hesaptan nba2k20 indirmiştim. sonrasında kendi gamepassli hesabıma geçtim. Ancak bugün böyle bir hata aldım ve oyun açılmıyor. Oyunu... -
Microsoft Store üzerinden satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor veya satın alma...
in XBoX Games and AppsMicrosoft Store üzerinden satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor veya satın alma...: [Translation - The game I purchased through the Microsoft Store does not appear in my account or appears in the purchase history] Sea of thieves oyununu microsoft store üzerinden satın alıp... -
Xbox satın aldım fazladan kestiler[Translation-I bought An Xbox, they cut extra]
in XBoX Sales and PromoXbox satın aldım fazladan kestiler[Translation-I bought An Xbox, they cut extra]: Xbox game pass aldım ilk başta 2 kez hata verdi 3.de game passı alabildim ama diğer 2 alışımda game pass gelmemesine rağmen ücret kesilmiş 5.90 a almam gerekirken fazladan 2 kez 5.90 tl ödedim... -
Gamepassdan Oyun Satın Alırsam İlerleme Kaydedilirmi[Translation-Progress Saved If I Buy...
in XBoX Games and AppsGamepassdan Oyun Satın Alırsam İlerleme Kaydedilirmi[Translation-Progress Saved If I Buy...: Merhaba,3 aylık Xbox Gamepass aldım.Mesela Sea Of Thieves Anniversay Edition'u 2 ay oynayıp geliştim(herhangi bir oyun olur farketmez)gamepassım bittiğinde microsoft storeden oyunu alırsam...