forza horizon 4 sorunu[Translation-forza horizon 4 problem]
Discus and support forza horizon 4 sorunu[Translation-forza horizon 4 problem] in XBoX Games and Apps to solve the problem; Merhabalar, bilgisayarımdan forza horizon 4 oyununa girmek istediğimde "Forza Horizon 4 şu anda hesabınızda kullanılamıyor. İhtiyacınız olursa... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by özgünşimşek, Apr 17, 2020.
Thema:
forza horizon 4 sorunu[Translation-forza horizon 4 problem]
Loading...
-
forza horizon 4 sorunu[Translation-forza horizon 4 problem] - Similar Threads - forza horizon sorunu
-
FORZA HORİZON 4 BİR HORİZON YAŞAMI OTURUMU ARANIYOR SORUNU
in XBoX Games and AppsFORZA HORİZON 4 BİR HORİZON YAŞAMI OTURUMU ARANIYOR SORUNU: merhaba xbox s kullanıyorum fakat FORZA HORİZON 4 BİR HORİZON YAŞAMI OTURUMU ARANIYOR SORUNU mevcut bir türlü gitmiyor ağ bağlantısını kontrol ettim sorun yok, bağlantı kesip tekrar bağlandım... -
Forza Horizon 4 video grafik ayarlını kaydetmeme sorunu
in XBoX on WindowsForza Horizon 4 video grafik ayarlını kaydetmeme sorunu: Merhaba Forza Horizon 4 oyununda yapığım video grafik ayarları oyundan çıkınca sıfırlanıyor bu sorunun çözümü var mı ? Hello there The video graphics settings I made in the Forza Horizon 4 game... -
Forza Horizon 4 Xbox Live Ebeveyn Denetimi Sorunu
in XBoX Games and AppsForza Horizon 4 Xbox Live Ebeveyn Denetimi Sorunu: Yaklaşık 2 gündür Uğraşıyorum Oyunumu Bilgisayar üzerinden Xbox Game Pass sayesinde oynamaktayım ve Forza Horizon Gerek modifye boyama vesayre birçok şeyi Yapamayorum [img]... -
Forza Horizon 4 Sürekli çökme sorunu[Forza Horizon 4 Continuous crash problem]
in XBoX on WindowsForza Horizon 4 Sürekli çökme sorunu[Forza Horizon 4 Continuous crash problem]: Oyunu dün game pass ile aldım indirdim. En fazla girişteki yarışlardan üçüncüsüne gelebildim sonrasında sürekli oyun gri ekrana girip kapanıyordu. Oyunu kaldırıp bugün tekrar kurdum fakat sonuç... -
forza horizon sürekli çökme sorunu[Translation-forza horizon continuous crash problem]
in XBoX on Windowsforza horizon sürekli çökme sorunu[Translation-forza horizon continuous crash problem]: merhaba sistemin aşağıda yazmaktadır. Forza Horizon 4 oyununuz sürekli çökmektedir. bütün driverlarım uyumlu olarak günceldir Windows orjinal lisanslıdır hatta daya yeni sayılır format attım... -
Forza Horizon 2 Yükleme Sorunu[Translation-Forza Horizon 2 Installation Problem]
in XBoX Games and AppsForza Horizon 2 Yükleme Sorunu[Translation-Forza Horizon 2 Installation Problem]: Selamlar Merhaba, Forza Horizon 2 oyunu malumunuz store dan kaldırılmış.Haliyle dvd şeklinde bulup satın aldım oyunu ve makınaya yüklediğimde oyunun diskten yüklenen bölümü bir türlü... -
Forza Horizon 4 açılmama sorunu[Forza Horizon 4 not opening issue]
in XBoX on WindowsForza Horizon 4 açılmama sorunu[Forza Horizon 4 not opening issue]: Forza Horizon 4 son güncellemeden sonra açılmıyor ve hata veriyor büyük ihtimal dosya doğrulamam gerek fakat böyle bir seçenek yok [Translation - Forza Horizon 4 does not open after the last... -
Forza Horizon 4 Xbox Live Ebeveyn Denetimi Sorunu NE YAPARSAM YAPİYİM SORUNU ÇÖZEMEDİM...
in XBoX Games and AppsForza Horizon 4 Xbox Live Ebeveyn Denetimi Sorunu NE YAPARSAM YAPİYİM SORUNU ÇÖZEMEDİM...: [Title Translation-Forza Horizon 4 Xbox Live Parental Control Issue WHATEver I DO I CAN't SOLVE THE PROBLEM PLEASE HELP] FORZA HORİZON EBEVEYN DENETİM SORUNU ALIYORUM HERŞEYİ YAPTIM DÜZELMEDİ... -
Forza Horizon 4 Tekrar İndirme Sorunu
in XBoX on WindowsForza Horizon 4 Tekrar İndirme Sorunu: 1 hafta önce Xbox Game Pass satın aldım ve Forza Horizon 4 indirdim. Burada sıkıntı yok 2-3 gün boyunca oynadım. Aradan 1 hafta geçti ve bugün oyunu tekrar oynamak istediğimde oyunu açamadığımı...