forza horizon 4 sorunu[Translation-forza horizon 4 problem]

Discus and support forza horizon 4 sorunu[Translation-forza horizon 4 problem] in XBoX Games and Apps to solve the problem; Merhabalar, bilgisayarımdan forza horizon 4 oyununa girmek istediğimde "Forza Horizon 4 şu anda hesabınızda kullanılamıyor. İhtiyacınız olursa... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by özgünşimşek, Apr 17, 2020.

1. forza horizon 4 sorunu[Translation-forza horizon 4 problem]

Merhabalar, bilgisayarımdan forza horizon 4 oyununa girmek istediğimde "Forza Horizon 4 şu anda hesabınızda kullanılamıyor. İhtiyacınız olursa kullanmanız için hata kodu: 0x803F8001" bu şekilde bir hata alıyorum internette bana yardımcı olacak bir çözüm
    bulamadım sebebi ne olabilir ve nasıl çözebilirim?
    [Translation-Hello, when I want to enter forza horizon 4 from my computer"Forza Horizon 4 is not currently available in your account. Error code to use if you need: 0x803F8001" I can't find a solution to help me on the internet i'm getting an error
    like this, what could be and how can I solve it?]

:)

özgünşimşek, Apr 17, 2020
  2. OldFunKiller Win User

Хочу вернуть деньги за продукт но почему не могу вернуть. [Translation-I Want to return the money for the product but why can not return.]

За набор дополнений forza horizon 4. И там нет кнопки возврата.

[Translation-For a set of add-ons forza Horizon 4. And There is no return button.]
  3. XBF Brad A Win User

4. AridLizard Win User

Xbox One X Club beitretten [Translation-Join Xbox One X Club]

Forza Horizon 4 nutzt die Xbox Clubs, anstatt Clubs nur im Spiel zu haben.

[Translation-

Forza Horizon 4 uses the Xbox clubs instead of only having clubs in the game]
  5. Tenjoseslash Win User

impossible de telecharger forza horizon 4 comme tout vos apllications -[Translation - impossible to download forza horizon 4 like all your apllications]

beaucoup de gens ont eu des problèmes avec forza horizon 4, je pense que vous devriez attendre une mise jour pc

-[Translation - a lot of people have had problems with forza horizon 4, i think you should wait for a pc update]
  6. ChiefJoboo Win User

forza horizon 4 ไม่มีเสียงเกม [Translation - forza horizon 4 no game sound]

Thema:

Loading...
  1. forza horizon 4 sorunu[Translation-forza horizon 4 problem] - Similar Threads - forza horizon sorunu

2. FORZA HORİZON 4 BİR HORİZON YAŞAMI OTURUMU ARANIYOR SORUNU

in XBoX Games and Apps
    FORZA HORİZON 4 BİR HORİZON YAŞAMI OTURUMU ARANIYOR SORUNU: merhaba xbox s kullanıyorum fakat FORZA HORİZON 4 BİR HORİZON YAŞAMI OTURUMU ARANIYOR SORUNU mevcut bir türlü gitmiyor ağ bağlantısını kontrol ettim sorun yok, bağlantı kesip tekrar bağlandım...
  3. Forza Horizon 4 video grafik ayarlını kaydetmeme sorunu

in XBoX on Windows
    Forza Horizon 4 video grafik ayarlını kaydetmeme sorunu: Merhaba Forza Horizon 4 oyununda yapığım video grafik ayarları oyundan çıkınca sıfırlanıyor bu sorunun çözümü var mı ? Hello there The video graphics settings I made in the Forza Horizon 4 game...
  4. Forza Horizon 4 Xbox Live Ebeveyn Denetimi Sorunu

in XBoX Games and Apps
    Forza Horizon 4 Xbox Live Ebeveyn Denetimi Sorunu: Yaklaşık 2 gündür Uğraşıyorum Oyunumu Bilgisayar üzerinden Xbox Game Pass sayesinde oynamaktayım ve Forza Horizon Gerek modifye boyama vesayre birçok şeyi Yapamayorum [img]...
  5. Forza Horizon 4 Sürekli çökme sorunu[Forza Horizon 4 Continuous crash problem]

in XBoX on Windows
    Forza Horizon 4 Sürekli çökme sorunu[Forza Horizon 4 Continuous crash problem]: Oyunu dün game pass ile aldım indirdim. En fazla girişteki yarışlardan üçüncüsüne gelebildim sonrasında sürekli oyun gri ekrana girip kapanıyordu. Oyunu kaldırıp bugün tekrar kurdum fakat sonuç...
  6. forza horizon sürekli çökme sorunu[Translation-forza horizon continuous crash problem]

in XBoX on Windows
    forza horizon sürekli çökme sorunu[Translation-forza horizon continuous crash problem]: merhaba sistemin aşağıda yazmaktadır. Forza Horizon 4 oyununuz sürekli çökmektedir. bütün driverlarım uyumlu olarak günceldir Windows orjinal lisanslıdır hatta daya yeni sayılır format attım...
  7. Forza Horizon 2 Yükleme Sorunu[Translation-Forza Horizon 2 Installation Problem]

in XBoX Games and Apps
    Forza Horizon 2 Yükleme Sorunu[Translation-Forza Horizon 2 Installation Problem]: Selamlar Merhaba, Forza Horizon 2 oyunu malumunuz store dan kaldırılmış.Haliyle dvd şeklinde bulup satın aldım oyunu ve makınaya yüklediğimde oyunun diskten yüklenen bölümü bir türlü...
  8. Forza Horizon 4 açılmama sorunu[Forza Horizon 4 not opening issue]

in XBoX on Windows
    Forza Horizon 4 açılmama sorunu[Forza Horizon 4 not opening issue]: Forza Horizon 4 son güncellemeden sonra açılmıyor ve hata veriyor büyük ihtimal dosya doğrulamam gerek fakat böyle bir seçenek yok [Translation - Forza Horizon 4 does not open after the last...
  9. Forza Horizon 4 Xbox Live Ebeveyn Denetimi Sorunu NE YAPARSAM YAPİYİM SORUNU ÇÖZEMEDİM...

in XBoX Games and Apps
    Forza Horizon 4 Xbox Live Ebeveyn Denetimi Sorunu NE YAPARSAM YAPİYİM SORUNU ÇÖZEMEDİM...: [Title Translation-Forza Horizon 4 Xbox Live Parental Control Issue WHATEver I DO I CAN't SOLVE THE PROBLEM PLEASE HELP] FORZA HORİZON EBEVEYN DENETİM SORUNU ALIYORUM HERŞEYİ YAPTIM DÜZELMEDİ...
  10. Forza Horizon 4 Tekrar İndirme Sorunu

in XBoX on Windows
    Forza Horizon 4 Tekrar İndirme Sorunu: 1 hafta önce Xbox Game Pass satın aldım ve Forza Horizon 4 indirdim. Burada sıkıntı yok 2-3 gün boyunca oynadım. Aradan 1 hafta geçti ve bugün oyunu tekrar oynamak istediğimde oyunu açamadığımı...