FM 19 AÇILMIYOR

Discus and support FM 19 AÇILMIYOR in XBoX on Windows to solve the problem; Bu sabah FM19'u oynadıktan sonra kapadım. Tekrar girmek istediğimde bu sıkıntıyla karşılaştım internetten biraz araştırdım ve nat türünün açık olması... Discussion in 'XBoX on Windows' started by Emreİskender, Dec 5, 2019.

1. FM 19 AÇILMIYOR

Bu sabah FM19'u oynadıktan sonra kapadım. Tekrar girmek istediğimde bu sıkıntıyla karşılaştım internetten biraz araştırdım ve nat türünün açık olması gerektiğini öğrendim. Ama girince zaten açık olduğunu fark ettim. Ve hala daha FM19 açılmıyor ve bir
    tek bu oyunda bu hatayı alıyorum diğer oyunlara erişim sağlayabiliyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
    FM 19 AÇILMIYOR [​IMG]

FM 19 AÇILMIYOR [​IMG]

:)

Emreİskender, Dec 5, 2019
  2. Emreİskender Win User

FM 19 AÇILMIYOR

tekrardan baktım nat durumu açık değil
  3. Kev7420 Win User

FM 19 AÇILMIYOR

maybe trying this will help https://support.microsoft.com/en-us/contactus/
  4. Phoenix_Reins Win User

FM

Reinicie la consola
    They are not on a console.
  5. ViralVD77 Win User

FM

They do? I didn't get a message. Well not for me anyway, when I start a game (especially a game where the main mode is career) I want to be able to continue it whenever I want, just feels like a con that forces you to buy a game after you get started with
    the pass. I have already cancelled my subscription so apart from the 6 hours of my time that I have wasted I have only lost £1.
  6. ViralVD77 Win User

FM

Hi,

I would suggest that you hold the power button on the console

Make sure you own the game and no one else's account was signed in and it got attached to that account. Order history
    PC
Thema:

FM 19 AÇILMIYOR

Loading...
  1. FM 19 AÇILMIYOR - Similar Threads - AÇILMIYOR

2. AGE OF EMPİRES AÇILMIYOR

in XBoX Games and Apps
    AGE OF EMPİRES AÇILMIYOR: [img] OYUN AÇILDIĞI ZAMAN BU ŞEKİLDE KALIYOR VE GİRİŞ YAPAMIYORUM. WİNDOWS 11 İÇİN YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ ? 5a184d52-cf1e-46ee-ae01-6a5fe9a168d0
  3. FORZA HORIZON 4 OYUNA GİRMİYOR AÇILMIYOR [Mod Translated-FORZA HORIZON 4 DOES NOT ENTER THE...

in XBoX Games and Apps
    FORZA HORIZON 4 OYUNA GİRMİYOR AÇILMIYOR [Mod Translated-FORZA HORIZON 4 DOES NOT ENTER THE...: Merhaba, Uzun süre sorunsuz oynadığım Forza Horizon 4 yaklaşık bir haftadır açılmıyor. Oyunu açmaya çalıştığımda açılış sayfası bir iki saniyeliğine gözüküp kayboluyor ve hiçbir tepki ya da hata...