Elektrik kesintisi sonrasi
Discus and support Elektrik kesintisi sonrasi in XBoX on Consoles to solve the problem; Elektrik gitti evde gelince xboxu actim actigimda xbox internete baglanmiyor cihaza ne olmus olabilir?sifirlasam duzelir mi?... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by LetonixArda, Mar 13, 2020.
Thema:
Elektrik kesintisi sonrasi
Loading...
-
Elektrik kesintisi sonrasi - Similar Threads - Elektrik kesintisi sonrasi
-
xbox para kesintisi[Translation-xbox money deduction]
in XBoX Games and Appsxbox para kesintisi[Translation-xbox money deduction]: Although I canceled my XBOX GAME PASS membership, I was charged 86.99 TL. Ben XBOX GAMEPASS üyeliğimi iptal etmeme rağmen benden 86.99TL ücret tahsilatı yapıldı üyeliğimi gamepass in süresi... -
Otomatik abonelik yüzünden para kesintisi
in XBoX on WindowsOtomatik abonelik yüzünden para kesintisi: Gamepass aldığımdan dolayı kullanımı bitince kullanmayı bıraktım fakat bugün benim kartıma satın aldığım başka bir ürünün para iadesi gelince otomatik olarak hesabımdaki paranın kesildiğini... -
FORZA HORİZON 4 OYUN HARDDİSKTE YÜKLÜ FORMAT SONRASI İNDİRME SORUNU [Translation - FORZA...
in XBoX on WindowsFORZA HORİZON 4 OYUN HARDDİSKTE YÜKLÜ FORMAT SONRASI İNDİRME SORUNU [Translation - FORZA...: Merhaba Forza Horizon 4 harddiskte yüklü bir şekilde kayıtlı. Yerel Disk D: bölümünde yer alıyor. Yerel Disk C: bölümüne format attım. Oyunu kurmak istediğim yeri tekrar Yerel Disk D: olarak...