durdurup indirmeye devam edememek xbox gamepass

Discus and support durdurup indirmeye devam edememek xbox gamepass in XBoX Games and Apps to solve the problem; xbox gampass üzerinden sea of thives oyununu indirmeye başladım lakin internetim kesildi ve yarım kaldı daha sonra devam etmek istediğimde devam... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by Herawler, Aug 8, 2022.

1. Herawler
    Herawler Guest

xbox gampass üzerinden sea of thives oyununu indirmeye başladım lakin internetim kesildi ve yarım kaldı daha sonra devam etmek istediğimde devam edemediğimi gördüm acil yardım

****Moved from Windows / Windows 11 / Game *****

****This product is not supported in the selected locale, we are moving this to en-us for proper support***

:)

Herawler, Aug 8, 2022
  2. XBF - Tali Win User

inmeyen oyun 100 gb yer kapladı

[Associate bir çevirmen uygulaması kullanıyor, lütfen dilbilgisi hatalarının veya yanlış sözdiziminin oluşabileceğini unutmayın]

Merhaba BurhanDin,

Xbox destek forumlarıyla iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Onaylamak için Forza Horizon 5 indirme işleminiz kayboldu mu ve artık oyunu Xbox uygulamasından indiremiyor musunuz? Bu durumda, lütfen aşağıdakileri deneyin;

1) PC2'de Microsoft Store uygulamasını

2) açın "Forza Horizon 5"

3) Game Pass simgesinin ekli olduğu Forza Horizon 5 seçeneğini seçin

4) Doğrudan bu uygulamadan indirmeye çalış

Oyunu Microsoft Store uygulamasından indirmeye çalıştıktan sonra bile hatayı almaya devam ediyorsanız, size daha fazla yardımcı olmaya çalışabilmemiz için lütfen bize bildirin.

Teşekkürler!

-Tali

[Aşağıdaki "Evet" düğmesine dokunarak sorunuzu yanıtlarsa bize bildirin]
  3. GürsuDurgun Win User

Forza horizon 4 indiremiyorum [Translation - Forza horizon 4 can not download]

indirmeye başladı sorun yok teşekkürler.

[Translation-No problem thanks I started downloading. ]
  4. Geri M. Win User

minecraft windows 10 edition yeni sürümünde oturum açmıyor

Merhaba Hexxas,

Son mesajımıza cevap vermediğinizi fark ettik. Bizimle gündeme getirdiğiniz sorunun devam edip etmediğini bilmek istiyoruz. Cevabınız evet ise lütfen bize bildirin ki sohbetimize devam edebilelim.

İyi günler!

Saygılarımla,

Xbox Forum Moderatörü

Microsoft Topluluğu
  5. ErenKurt2 Win User

Forza Horizon 4 Kyıt Dosyası Silindi. (Mod Translation: The Forza Horizon 4 kyıt file has been deleted. )

İşe yaramadı hala sorunum devam ediyor

(translate - It still didn't work)
  6. BeastBadshah Win User

Xbox Game Pass aboneliği başlattım Param çekildi fakat aboneliğim başlamadı[I started an Xbox Game Pass subscription My money has been withdrawn, but my subscription hasn"t started]

oyun geçişini kullanmaya devam et, iyi bir hizmet

[Translation - keep using the game pass, good service]
Thema: