dünyaya bağlanılamıyor sorunu lütfen bot mesaj atmayın

Discus and support dünyaya bağlanılamıyor sorunu lütfen bot mesaj atmayın in XBoX Games and Apps to solve the problem; dünyaya bağlanılamıyor sorunu lütfen bot mesajı atmayın herşeyi denedim şu mesajdaki olmadı:... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by Yusuf Altan Zararsız, Jun 29, 2022.

1. dünyaya bağlanılamıyor sorunu lütfen bot mesaj atmayın

Yusuf Altan Zararsız, Jun 29, 2022
  2. XBF-JoannaDark Win User

Hello, Yusuf Altan Zararsız,

I hope you are doing well today. Welcome to the Xbox Community. Thank you for reaching out to Xbox Forums. I am happy to help and see if we can find a solution to your issue of being Unable to Connect to World Minecraft On Windows 10. Let me provide you with Mojang's support article that helps with multiplayer and connection problems. Also, have you open a support ticket with Minecraft support? If so, I suggest that you select Report a bug on the right side of the support article I provided. Last, try removing your friend from your friend's list and then re-adding them and see if that fixes the problem. Let's start with this, and then let me know if this fixed the problem.

Thank you,

[Associate is using a translator application. Please be aware that poor grammar and incorrect syntax may occur]
  3. XBF-JoannaDark Win User

Merhaba, Yusuf Altan Zararsız,

Umarım bugün iyi gidiyorsundur. Xbox Topluluğu'na hoş geldiniz. Xbox Forumları'na ulaştığınız için teşekkür ederiz. Windows 10'da World Minecraft'a Bağlanamama sorununuza bir çözüm bulup bulamayacağımıza yardımcı olmaktan ve görmekten mutluluk duyuyorum. Size Mojang'ın çok oyunculu ve bağlantı sorunlarına yardımcı olan destek makalesini sunmama izin verin. Ayrıca, Minecraft desteği ile bir destek bileti açtınız mı? Öyleyse, sağladığım destek makalesinin sağ tarafındaki Hata bildir'i seçmenizi öneririm. Son olarak, arkadaşınızı arkadaşınızın listesinden kaldırmayı ve ardından yeniden eklemeyi deneyin ve bunun sorunu çözüp çözmediğine bakın. Bununla başlayalım ve sonra bunun sorunu çözüp çözmediğini bana bildirelim.

Teşekkürler

[Ortak bir çevirmen uygulaması kullanıyor. Lütfen zayıf dilbilgisi ve yanlış sözdizimi oluşabileceğini unutmayın]
  4. Wildboy Wiley Win User

5. abdullahnacir Win User

Forza Horizon 4 Veri Eşitleniyor ... Bitmek üzere %0[Translation-Forza Horizon 4 Data Synchronizes... 0% to end]

sorunu çözebildin mi acaba şuan aynı sorunu yaşıyorum da.
  6. Geri M. Win User

minecraft windows 10 edition yeni sürümünde oturum açmıyor

Merhaba Hexxas,

Xbox Topluluk Forumlarına yazdığınız için teşekkür ederiz.

Minecraft windows 10 sürümünde 1.19.20 sürümüyle oturum açmakta sorun yaşadığınızı anlıyoruz ve bu size başarısız bir ekran hatası veriyor.

Sorunu daha fazla doğrulamamız için, size daha doğru bir çözüm sunabilmek için konuyla ilgili daha fazla ayrıntı sormak istiyoruz. Başlamak için bilmek isteriz;

• Bilgisayarınızı güncellediniz ve oyunla uyumluluğunu kontrol ettiniz mi?
    • Lütfen oyunu kaldırıp yüklemeyi deneyin ve hatanın devam edip etmediğini görün.
    • Bize hata mesajının ekran görüntüsünü gönderebilir misiniz? Lütfen herhangi bir kişisel bilgiyi gizleyin.
    • Bu sadece belirli bir oyunda mı oluyor?

Lütfen bu gönderiyi yanıtlayarak bize bildirin.

Cevabınızı bekliyoruz.

İçtenlikle,

Xbox Forum Moderatörü

Microsoft Topluluğu
Thema:

Loading...
  1. dünyaya bağlanılamıyor sorunu lütfen bot mesaj atmayın - Similar Threads - dünyaya bağlanılamıyor sorunu

2. Msfs sidestick issue / Msfs sidestick sorunu

in XBoX Games and Apps
    Msfs sidestick issue / Msfs sidestick sorunu: Hello guys, I bought an Airbus Edition TCA sidestick for MSFS. While using it in the game, the in-game sidestick does not move. What should I do? Is there a solution? By the way, the driver of my...
  3. xbox pc uygulaması xcloud screen tearing sorunu

in XboX Insiders
    xbox pc uygulaması xcloud screen tearing sorunu: XBOX PC uygulamasın'dan cloud bölümün'den bir oyun seçiyorum veya başka bir oyun herhangi bir oyun seçtiğim'de yani screen tearing yani ekran yırtılması sorunu yaşıyorum xbox pc uygulamasın'dan...
  4. Sipariş geçmişi sorunu

in XBoX on Windows
    Sipariş geçmişi sorunu: Ben sipariş geçmişime baktığım zaman sadece Xbox konsoldan aldığım oyunlar gözüküyor ama ben PC Microsoft store dan PC oyunları aldım onlar gözükmüyor nasıl çözcem bu sorunu...
  5. The Walking Dead New Frontier Arapça Sorunu [The Walking Dead New Frontier Arabic Issue]

in XBoX Games and Apps
    The Walking Dead New Frontier Arapça Sorunu [The Walking Dead New Frontier Arabic Issue]: Oyunu Xbox'dan aldım arapça çıktı. Oynamayı çok istiyorum ama böyle değil.[I bought the game from Xbox and it was Arabic. I want to play but not like this.] 88152f59-6ee1-4529-a942-550cd06a8e2b
  6. KONSOL OYUNLARI SORUNU. CONSOLE GAME SORUNU.

in XBoX Games and Apps
    KONSOL OYUNLARI SORUNU. CONSOLE GAME SORUNU.: Ben Max Payne 2 oyununu satın aldım oyunu bigisayarıma yüklemek için başlattım yükleyemedim oyun konsol oyunu olduğu bilmiyordum yeni aboneyim bu oyunu nasıl yüklerim yada nasıl iptal ederim...
  7. mojang hesabını microsofta taşıma sorunu [problem moving mojang account to microsoft]

in XBoX Accessibility
    mojang hesabını microsofta taşıma sorunu [problem moving mojang account to microsoft]: merhaba bende orijinal minecraft launcher vardı uzun zamandır girmiyodum bugun giriyim dedim fakat microsoft hesabına taşımam gerektiğini öğrendim doğrulama kodu gönderilern maile erişimim...
  8. FORZA HORİZON 4 BİR HORİZON YAŞAMI OTURUMU ARANIYOR SORUNU

in XBoX Games and Apps
    FORZA HORİZON 4 BİR HORİZON YAŞAMI OTURUMU ARANIYOR SORUNU: merhaba xbox s kullanıyorum fakat FORZA HORİZON 4 BİR HORİZON YAŞAMI OTURUMU ARANIYOR SORUNU mevcut bir türlü gitmiyor ağ bağlantısını kontrol ettim sorun yok, bağlantı kesip tekrar bağlandım...
  9. Forza Horizon 4 video grafik ayarlını kaydetmeme sorunu

in XBoX on Windows
    Forza Horizon 4 video grafik ayarlını kaydetmeme sorunu: Merhaba Forza Horizon 4 oyununda yapığım video grafik ayarları oyundan çıkınca sıfırlanıyor bu sorunun çözümü var mı ? Hello there The video graphics settings I made in the Forza Horizon 4 game...
  10. xbox game bar sorunu

in XBoX on Windows
    xbox game bar sorunu: Merhaba,Ben Çok Fazla Oyun Oynayan Biri Olarak Bunları Kaydedip Youtube vs. yerlere atmayı seviyorum, ve bunun için windowsun kendi recorderı xbox gamebarı kullanıyorum ancak 2 gün önce bir anda...