dünyaya bağlanılamıyor sorunu lütfen bot mesaj atmayın
Discus and support dünyaya bağlanılamıyor sorunu lütfen bot mesaj atmayın in XBoX Games and Apps to solve the problem; dünyaya bağlanılamıyor sorunu lütfen bot mesajı atmayın herşeyi denedim şu mesajdaki olmadı:... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by Yusuf Altan Zararsız, Jun 29, 2022.
Thema:
dünyaya bağlanılamıyor sorunu lütfen bot mesaj atmayın
Loading...
-
dünyaya bağlanılamıyor sorunu lütfen bot mesaj atmayın - Similar Threads - dünyaya bağlanılamıyor sorunu
-
Msfs sidestick issue / Msfs sidestick sorunu
in XBoX Games and AppsMsfs sidestick issue / Msfs sidestick sorunu: Hello guys, I bought an Airbus Edition TCA sidestick for MSFS. While using it in the game, the in-game sidestick does not move. What should I do? Is there a solution? By the way, the driver of my... -
xbox pc uygulaması xcloud screen tearing sorunu
in XboX Insidersxbox pc uygulaması xcloud screen tearing sorunu: XBOX PC uygulamasın'dan cloud bölümün'den bir oyun seçiyorum veya başka bir oyun herhangi bir oyun seçtiğim'de yani screen tearing yani ekran yırtılması sorunu yaşıyorum xbox pc uygulamasın'dan... -
Sipariş geçmişi sorunu
in XBoX on WindowsSipariş geçmişi sorunu: Ben sipariş geçmişime baktığım zaman sadece Xbox konsoldan aldığım oyunlar gözüküyor ama ben PC Microsoft store dan PC oyunları aldım onlar gözükmüyor nasıl çözcem bu sorunu... -
The Walking Dead New Frontier Arapça Sorunu [The Walking Dead New Frontier Arabic Issue]
in XBoX Games and AppsThe Walking Dead New Frontier Arapça Sorunu [The Walking Dead New Frontier Arabic Issue]: Oyunu Xbox'dan aldım arapça çıktı. Oynamayı çok istiyorum ama böyle değil.[I bought the game from Xbox and it was Arabic. I want to play but not like this.] 88152f59-6ee1-4529-a942-550cd06a8e2b -
KONSOL OYUNLARI SORUNU. CONSOLE GAME SORUNU.
in XBoX Games and AppsKONSOL OYUNLARI SORUNU. CONSOLE GAME SORUNU.: Ben Max Payne 2 oyununu satın aldım oyunu bigisayarıma yüklemek için başlattım yükleyemedim oyun konsol oyunu olduğu bilmiyordum yeni aboneyim bu oyunu nasıl yüklerim yada nasıl iptal ederim... -
mojang hesabını microsofta taşıma sorunu [problem moving mojang account to microsoft]
in XBoX Accessibilitymojang hesabını microsofta taşıma sorunu [problem moving mojang account to microsoft]: merhaba bende orijinal minecraft launcher vardı uzun zamandır girmiyodum bugun giriyim dedim fakat microsoft hesabına taşımam gerektiğini öğrendim doğrulama kodu gönderilern maile erişimim... -
FORZA HORİZON 4 BİR HORİZON YAŞAMI OTURUMU ARANIYOR SORUNU
in XBoX Games and AppsFORZA HORİZON 4 BİR HORİZON YAŞAMI OTURUMU ARANIYOR SORUNU: merhaba xbox s kullanıyorum fakat FORZA HORİZON 4 BİR HORİZON YAŞAMI OTURUMU ARANIYOR SORUNU mevcut bir türlü gitmiyor ağ bağlantısını kontrol ettim sorun yok, bağlantı kesip tekrar bağlandım... -
Forza Horizon 4 video grafik ayarlını kaydetmeme sorunu
in XBoX on WindowsForza Horizon 4 video grafik ayarlını kaydetmeme sorunu: Merhaba Forza Horizon 4 oyununda yapığım video grafik ayarları oyundan çıkınca sıfırlanıyor bu sorunun çözümü var mı ? Hello there The video graphics settings I made in the Forza Horizon 4 game... -
xbox game bar sorunu
in XBoX on Windowsxbox game bar sorunu: Merhaba,Ben Çok Fazla Oyun Oynayan Biri Olarak Bunları Kaydedip Youtube vs. yerlere atmayı seviyorum, ve bunun için windowsun kendi recorderı xbox gamebarı kullanıyorum ancak 2 gün önce bir anda...