Dotpay - Odrzucenie zakupu gry
Discus and support Dotpay - Odrzucenie zakupu gry in XBoX Games and Apps to solve the problem; Witam. Zakupiłem dzisiaj grę poprzez dotpay i zostały pobrane pieniądze. Po godzienie zauważyłem że w historii zakupu widnieje gra lecz z napisem... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by SethisSwistak, May 1, 2020.
Thema:
Dotpay - Odrzucenie zakupu gry
Loading...
-
Dotpay - Odrzucenie zakupu gry - Similar Threads - Dotpay Odrzucenie zakupu
-
Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft [Ubisoft Game Purchase Complaint]
in XBoX Games and AppsReklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft [Ubisoft Game Purchase Complaint]: Witam, dokonałem zakupu w grze division 2 w zakładce dodatki. Produkt jednak nie spełnia oczekiwań a jego opis wprowadza w błąd kupującego i chcialbym go zareklamować, odstąpić od umowy. Fakt ten... -
Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft
in XBoX Games and AppsReklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft: Witam, dokonałem zakupu w grze division 2 w zakładce dodatki. Produkt jednak nie spełnia oczekiwań a jego opis wprowadza w błąd kupującego i chcialbym go zareklamować, odstąpić od umowy. Fakt ten... -
XBOX Live Dotpay problem ...
in XBoX Sales and PromoXBOX Live Dotpay problem ...: Hello . I bought the game through a dotpay payment (about 3 hours ago). So far it has not been added to my accout. The only thing I got was e-mail from dotpay with payment confirmation and my... -
Brak zakupu w historii (Mod Translation: No purchase in history)
in XBoX Sales and PromoBrak zakupu w historii (Mod Translation: No purchase in history): W dniu dzisiejszym zakupiłem grę UFC 3 Delux Edition na promocji w sklepie Microsoft Store. Jako formę płatności wybrałem blik. Dostałem e-mail zwrotny o akceptacji transakcji z systemu dotpay,...