dotaz

Discus and support dotaz in XBoX on Consoles to solve the problem; Ahoj jdou stahovat do xboxu one jinak hry než přes internet třeba kdybych načetl starsi hru CD rom nahral na flash disk... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by AdámekFilip, Dec 28, 2019.

1. AdámekFilip
    AdámekFilip Guest

dotaz

Ahoj jdou stahovat do xboxu one jinak hry než přes internet třeba kdybych načetl starsi hru CD rom nahral na flash disk

:)

AdámekFilip, Dec 28, 2019
  2. {Parity} Win User

dotaz

The only way to install game is from disc or download.
  3. fb7d887c-1549-4c61-a Win User

problém s účtem [Account problem]

mám dotaz v noci mi přišla sms že moje emailová adresa se zmenila na jinou, a pak přišla další sms že i telefonní číslo se změnilo muže mi prosím někdo odpovědět kdo má s tímto nějkou zkušenost? nejde mi na ten účet přihlásit z duvodu
    té změněné emailové adresy čísla a asi i hesla díky za odpověd.
  4. Mistress Sara Win User

Zdravím mam dotaz kdyz si koupim hru například Sea of Thieves na steamu a propojim to s xboxem budu mít i Sea of Thieves na xboxu ?

Ne, budete mít verzi hry pro Steam, nikoli pro Xbox/Windows. Pokud chcete verzi hry pro Xbox, budete si muset koupit verzi pro Xbox. Některé hry nabízejí crossplay, některé ne. Další informace získáte u vývojáře každé hry.

No, you will have the Steam version of the game, not the Xbox/Windows version. You would need to purchase the Xbox version if you want the Xbox version of the game. Some games offer crossplay, some do not. You would have to check with each game's developer for more information.
Thema:

dotaz

Loading...
  1. dotaz - Similar Threads - dotaz

2. Zdravím mam dotaz kdyz si koupim hru například Sea of Thieves na steamu a propojim to s...

in XBoX Games and Apps
    Zdravím mam dotaz kdyz si koupim hru například Sea of Thieves na steamu a propojim to s...: Zdravím mam dotaz kdyz si koupim hru například Sea of Thieves na steamu a propojim to s xboxem budu mít i Sea of Thieves na xboxu ? 134639fc-6679-434c-889b-f55e82f3c0d6