Dlaczego nie mogę przypisać gry do konta?

Discus and support Dlaczego nie mogę przypisać gry do konta? in XBoX Games and Apps to solve the problem; Witam, mam problem. Mam aktywnego Golda i nie mogę przypisać gry z Games with gold do konta. Chodzi o Ninja Gaiden 3: RE. Kiedy potwierdzam transakcję... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by milan00700, Oct 29, 2019.

1. milan00700
    milan00700 Guest

Witam, mam problem. Mam aktywnego Golda i nie mogę przypisać gry z Games with gold do konta. Chodzi o Ninja Gaiden 3: RE. Kiedy potwierdzam transakcję cały czas jest ekran ładowania, a na dole widnieje napis "Transakcje jest szyfrowana". Tak przez
    minuty, godziny i nic się nie zmienia.

Poniżej zrzut z ekranu tego co się wyświetla.

Dlaczego nie mogę przypisać gry do konta? [​IMG]

:)

milan00700, Oct 29, 2019
  2. MRallamagoosa Win User

I'm sorry, I forgot I should write in English here. Thank you for your answer and help.

Can I add this game only on the console (when website doesn't work)? I have both consoles (one + 360), but now a I'm far from them. Can I add this game in my xbox aplication on the phone?
    Do not worry, it is absolutely fine to write in your language, I trust the translator to get the sense of the message, not the other way around.

Honestly I do not know if that will work. I have double checked other older posts where the same issue was discussed but usually what worked involved a console. You may try of course, in case you succeed just let us know so we get one more workaround available
    until hopefully the issue with the web store is fixed.
  3. MRallamagoosa Win User

I'll reply in English since I don't trust 100% translators on languages I cannot really check.

Unfortunately there is an issue on the 360 store on the web affecting different users that result in the infinite loading screen when trying to finalize the transaction (I have the same myself). What usually works is getting the game directly from a 360
    console or from the gold tab in the games and apps section of the One (the latter is how I was able to redeem mine). I haven't found a really working solution for the website so far.
  4. MRallamagoosa Win User

Hej.nie znam odpowiwdzi,ale ze widze po polsku to chcialabym sie zapytac dlaczego nie mogę grać on-line multiplayer? Wiem;ze coś w ustawieniach ale próbowałem, poza tym podazalem za instrukcjami i też nic.....
    Issues with multiplayer may be due to several issues or missing configurations, can you provide more details about what you have done already to troubleshot the issue and eventualy the error you get when trying to play online? Is your
    gold subscription (required in most cases for multiplayer) active and fine on your account?

Anyway, I would suggest to open a separate thread with as much info as possible so that people responding will better notice your issue and provide feedback.
  5. MagdalenaZielinska Win User

Hej.nie znam odpowiwdzi,ale ze widze po polsku to chcialabym sie zapytac dlaczego nie mogę grać on-line multiplayer? Wiem;ze coś w ustawieniach ale próbowałem, poza tym podazalem za instrukcjami i też nic.....
  6. milan00700 Win User

I'm sorry, I forgot I should write in English here. Thank you for your answer and help.

Can I add this game only on the console (when website doesn't work)? I have both consoles (one + 360), but now a I'm far from them. Can I add this game in my xbox aplication on the phone?
Thema:

Loading...
  1. Dlaczego nie mogę przypisać gry do konta? - Similar Threads - Dlaczego nie mogę

2. Nie działa gra z Xbox 360 na xsx

in XBoX Games and Apps
    Nie działa gra z Xbox 360 na xsx: Witam kupiłem grę castle Ania lord od shadows na xsx cyfrowa i nie działa 980e6459-6a5e-4d92-910b-898e7a3c4fc0
  3. Gry się nie uruchamiają

in XBoX Games and Apps
    Gry się nie uruchamiają: Gra próbuje się uruchomić po czym okno przedstawione na ss się wyłącza. Ponowne próby instalacji czy włączenia komputera nic nie wniosły. Jak rozwiązać ten problem??? [img]...
  4. Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...

in XBoX Games and Apps
    Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...: Witam, zakupiłem xbox game pass ultimate i zainstalowałem na mój komputer gre Farming Simulator 22.Przy próbie uruchomienia wyskakuje okienko gry z napisem uruchamianie gry a następnie wyskakuje...
  5. Forza horizon online nie działa proszę o pomoc w załączniku zrzuty ekranu

in XBoX Games and Apps
    Forza horizon online nie działa proszę o pomoc w załączniku zrzuty ekranu: Poniżej zrzuty ekranu [img] [img] 904c464e-3bef-43f8-8ec6-df6e815b8b93
  6. nie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5

in XBoX Games and Apps
    nie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5: wyskakuje takie coś "Dostęp do zawartości stworzonej przez użytkownika jest ograniczony ze względu na ustawienia prywatności twojego profilu" nie wiem jak mam to naprawić...
  7. "Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]

in XBoX Games and Apps
    "Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]: Nie mogę dołączyć do sesji w astroneerze natomiast inni znajomymi mogą prosze o pomoc. [Mod Translation, may contain errors] I can not join the session in the astroneer but other friends can...
  8. Gry się nie pobierają.

in XBoX on Windows
    Gry się nie pobierają.: Przy próbie pobierania pojawia się kod błędu 0x80073CF3. Szukałem prawie wszędzie, ale żadna metoda nie pomogła. Ma ktoś jakiś pomysł? b82d36f2-7cdf-4aba-9684-9c0dbfdeac84
  9. Forza online nie działa/ Forza online not working

in XBoX on Windows
    Forza online nie działa/ Forza online not working: Witam, mam problem z forza online. Wykonałem juz odblokowanie portów w routerze, firewall jest wyłączony, windows 10 jest aktualny. ENG Hello, i've a problem with Forza online. Port forwarding...
  10. Xbox game pass store - jest tylko na miesiąc dlaczego

in XBoX on Consoles
    Xbox game pass store - jest tylko na miesiąc dlaczego: Mam konto Xbox game pass dzisiaj kończy się usługa Xbox game chciałbym w następny miesiącu wykupić Xbox game pass a jest tylko na miesiąc co się stało z miesieczna usługa Xbox game pass bo było 12...