Darmowy niekończący się miesięczny okres próbny xbox game pass ultimate (Free endless...

Discus and support Darmowy niekończący się miesięczny okres próbny xbox game pass ultimate (Free endless... in XBoX Sales and Promo to solve the problem; Przepraszam bardzo ale co ma znaczyć ta strona? (Mod Removed - Link) Dowiedziałem się, że rozdajecie kody co jest rzadkością więc stwierdziłem, że... Discussion in 'XBoX Sales and Promo' started by PotrzyjGolebia, Oct 31, 2019.

1. Darmowy niekończący się miesięczny okres próbny xbox game pass ultimate (Free endless...

Przepraszam bardzo ale co ma znaczyć ta strona?

(Mod Removed - Link)

Dowiedziałem się, że rozdajecie kody co jest rzadkością więc stwierdziłem, że to oszustwo,a okazuje się, że nie.

Ludzie aktywowali sobie parę razy kody i mają subskrybcje do 2022 roku, a normalni klienci nic nie dostają? To jakaś kpina?

Translation:

I'm sorry but what does this site mean?

(Mod Removed - Link)

I found out that you give out codes, which is rare, so I found it a scam, and it turns out not.

People have activated their codes several times and have subscriptions until 2022, and normal customers get nothing?
    Is this a mockery?

:)

PotrzyjGolebia, Oct 31, 2019
    Error:Failed to connect to localhost port 9200: Connection refused
Thema:

Darmowy niekończący się miesięczny okres próbny xbox game pass ultimate (Free endless...