Czy mogę grać w minecraft na najnowszej aktualizacji „Better Together” w 2 osoby na ...

Discus and support Czy mogę grać w minecraft na najnowszej aktualizacji „Better Together” w 2 osoby na ... in XBoX Games and Apps to solve the problem; Witam! Kupiłem wersję cyfrową minecraft z najnowszą aktualizacją „Better Together”. Mam 2 pady ale nie wiem czy mogę grać z moim kolegą na jednej... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by AdvistoryPond6, Dec 30, 2017.

1. Czy mogę grać w minecraft na najnowszej aktualizacji „Better Together” w 2 osoby na ...

Witam!

Kupiłem wersję cyfrową minecraft z najnowszą aktualizacją „Better Together”. Mam 2 pady ale nie wiem czy mogę grać z moim kolegą na jednej konsoli Xbox one S. Czy ktoś wie czy można?

Proszę o szybką odpowiedź.

:)

AdvistoryPond6, Dec 30, 2017
  2. TomeczQ81 PL
    TomeczQ81 PL Guest
    jak to jest z kupowaniem DLC ??

a jak to jest w sytuacji gdy ściągnę sobie grę płacąc PMS a z moim profilem gracza pójdę do kumpla i pobiorę ją jeszcze raz (bo rozumiem że każde kolijne pobranie jest już za free) to czy po zalogowaniu na profil kumpla, bedzie można nadal grać w tą gre?

TomeczQ81 PL, Dec 30, 2017
  3. kolax77
    kolax77 Guest
    f1 2011 kod dostępu

Zalogowałem się w games for windows live podaje kod do kupionej gry a w odpowiedzi dostaję : kod jest już używany na innym kącie.

Nie dawno miałem inne konto ale je zlikwidowałem i nie pamiętam już nazwy ani hasła i nie mam pewności czy w ogóle podawałem kod do gry.

Jak mogę odzyskać sprawność kodu ?

Dla pewności, gra to F1 2011 kupiona w supermarkecie z kodem w instrukcji obsługi

kolax77, Dec 30, 2017
  4. Frizio I iB
    Frizio I iB Guest

Czy mogę grać w minecraft na najnowszej aktualizacji „Better Together” w 2 osoby na ...

hello Czy mogę grać w minecraft na najnowszej aktualizacji „Better Together” w 2 osoby na ... :)

Please next time write your question in English so more people could help you Czy mogę grać w minecraft na najnowszej aktualizacji „Better Together” w 2 osoby na ... ;)

Thanks

Bye

Frizio I iB, Dec 30, 2017
  5. Frizio I iB Win User

Czy mogę grać w minecraft na najnowszej aktualizacji „Better Together” w 2 osoby na jednej konsoli?

hello :)

Please next time write your question in English so more people could help you ;)

Thanks

Bye
  6. XBF - Staniel Win User

Darmowy minecraft windows 10

[Associate używa aplikacji tłumacza, należy pamiętać, że mogą wystąpić błędy gramatyczne lub nieprawidłowa składnia]

Pozdrowienia Inteler,

Świetne pytanie! Niestety, Minecraft dla Windows 10 nie jest dostępny za darmo. Jedyną wersją Minecrafta, w którą możesz grać bez płacenia bezpośrednio za nią, jest ta zawarta w Game Pass, a jest to edycja Bedrock dostępna na konsoli Xbox.

Nie oznacza to, że nie zmieni się to później. Będę na bieżąco publikować na Xbox Wire dla przyszłych aktualizacji! Mam nadzieję, że to pomoże i szczęśliwa gra.

[Daj nam znać, jeśli to odpowiedziało na Twoje pytanie, dotykając "Tak" poniżej]
  7. KubaGrzegorzek Win User

Konto xbox [Account xbox]

W chmurce czyli że na koncie ?

A czy mógłbyś mi jeszcze powiedzieć czy jak mój kolega na moim xboxie zaloguje sie na swoje konto to czy bedzie mial tam swoje gry na tym moim xboxie ?

A kolejne pytanie to czy jak moj kolega na moim xboxie kupi jakąś gre i wyloguje się z mojej konsoli to czy ja będe mógł tą gre pobrać za darmo czy bede musial jmusial ja kupic aby w nią grać ?

[Translation-HIn the cloud or that in the account?

And could you tell me yet if as my friend on my xbox logs into your account is whether he will have his games there on my xbox?

And another question is whether as my friend on my xbox buys a game and logs out of my console is whether I could download this game for free or I would have to buy jmusial I to play it? ]
  8. TomeczQ81 PL Win User

a jak to jest w sytuacji gdy ściągnę sobie grę płacąc PMS a z moim profilem gracza pójdę do kumpla i pobiorę ją jeszcze raz (bo rozumiem że każde kolijne pobranie jest już za free) to czy po zalogowaniu na profil kumpla, bedzie można nadal grać w tą gre?
  9. Przemoo1982 Win User

DLC to dodatki do gier czy to w formie dodatkowym misji czy map do rozgrywki Multiplayer. Akcesoria dla avatara to co innego. DLC raz ściągnięte może być użyte na każdym koncie zalogowanym na danej konsoli. Elementy Avatara są dostępne tylko w obrębie danego
    konta.
Thema:

Loading...
  1. Czy mogę grać w minecraft na najnowszej aktualizacji „Better Together” w 2 osoby na ... - Similar Threads - Czy mogę grać

2. Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...

in XBoX Games and Apps
    Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...: Witam, zakupiłem xbox game pass ultimate i zainstalowałem na mój komputer gre Farming Simulator 22.Przy próbie uruchomienia wyskakuje okienko gry z napisem uruchamianie gry a następnie wyskakuje...
  3. nie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5

in XBoX Games and Apps
    nie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5: wyskakuje takie coś "Dostęp do zawartości stworzonej przez użytkownika jest ograniczony ze względu na ustawienia prywatności twojego profilu" nie wiem jak mam to naprawić...
  4. Xbox nie mogę uruchomić gier[Xbox can't run games]

in XBoX Games and Apps
    Xbox nie mogę uruchomić gier[Xbox can't run games]: Witam nie mogę uruhomić żadnej gry cyfrowej nie mogę grać w zadną gre cywrową proszę o pomoc [Translation - Hello I can't run any digital game I can't play any game please help]...
  5. Nie mogę zmienić daty urodzenia w koncie Microsoft[Translation-I can't change my birth date...

in XBoX on Consoles
    Nie mogę zmienić daty urodzenia w koncie Microsoft[Translation-I can't change my birth date...: Nie mogę zmienić daty urodzenia w koncie Microsoft choć jestem osobą powyżej 13 roku życia proszę bardzo o pomoc. [Translation-I cannot change the date of birth in my Microsoft account, although...
  6. Nie mogę uruchomić gry "Sea of thevies". [I can't start the game "Sea of thevies".]

in XBoX on Windows
    Nie mogę uruchomić gry "Sea of thevies". [I can't start the game "Sea of thevies".]: Pobieranie przebiegło normalnie, bez żadnych problemów. Jednak gdy próbuje ją włączyć otwiera mi się na kilka sekund i potem znika. [Translation-The download went normally, without any problems....
  7. Nie mogę uruchomić gry "Sea of thevies".

in XBoX on Windows
    Nie mogę uruchomić gry "Sea of thevies".: Pobieranie przebiegło normalnie, bez żadnych problemów. Jednak gdy próbuje ją włączyć otwiera mi się na kilka sekund i potem znika. 8544e495-bc3f-484d-91c3-6357016f72a4
  8. Ekran logowania się zapętla i nie mogę grać w gry ze sklepu microsoft oraz xbox game pass.

in XBoX on Windows
    Ekran logowania się zapętla i nie mogę grać w gry ze sklepu microsoft oraz xbox game pass.: Ekran logowania się zapętla i nie mogę się zalogować. Próbowałem instalować od nowa aplikację ale dalej nie działało. Zamieszczam film poniżej, prosżę o szybką pomoc. Video [Title Mod...
  9. Nie mogę anulować game passa

in XBoX Games and Apps
    Nie mogę anulować game passa: Od jakiegoś czasu Game Pass stał się dla mnie nie przydatny więc chciałem anulować subskrypcję ale na stronie Microsoft nie mogłem znaleźć opcji anulowania. Xbox Gold mogę anulować ale Game Pass...
  10. Dlaczego nie mogę przypisać gry do konta?

in XBoX Games and Apps
    Dlaczego nie mogę przypisać gry do konta?: Witam, mam problem. Mam aktywnego Golda i nie mogę przypisać gry z Games with gold do konta. Chodzi o Ninja Gaiden 3: RE. Kiedy potwierdzam transakcję cały czas jest ekran ładowania, a na dole...