Czy jest gra your shape W polskiej wersji jezykowej? (Is your shape playing in the Polish ...

Discus and support Czy jest gra your shape W polskiej wersji jezykowej? (Is your shape playing in the Polish ... in XBoX Games and Apps to solve the problem; Witam. Kupiłam używaną grę Your shape. Na aukcji opisali, że jest w polskiej wersji jezykowej. Patrząc na pudełko i ulotki wszystko by się zgadzało ale... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by KLUADIA, Oct 5, 2018.

1. KLUADIA
    KLUADIA Guest

Czy jest gra your shape W polskiej wersji jezykowej? (Is your shape playing in the Polish ...

Witam. Kupiłam używaną grę Your shape. Na aukcji opisali, że jest w polskiej wersji jezykowej. Patrząc na pudełko i ulotki wszystko by się zgadzało ale cała gra jest w języku angielskim. Nie wiem czy producenci wymyślili sobie, że spolszczenie okładki wystarczy,
    żeby nazwać to polską wersją językową czy mnie ktoś oszukał i dał Nie tą płyte co trzeba

[Translate]Hello. I bought the used Your shape game.
    At the auction they described that it is in the Polish language version.
    Looking at the box and leaflets everything would be okay but the whole game is in English.
    I do not know if the producers have come up with the idea that the polo cover will be enough to call it a Polish language version or someone has fooled me and gave me not the CD you need

:)

KLUADIA, Oct 5, 2018
  2. Karlitto pl
    Karlitto pl Guest
    spolszczenie do Assassins Creed Brotherhood

kupiłem gre w holandii czy jest jakas możliwosc zeby napisy były w jezyku polskim ??? wiem ze gra na polski rynek ma polskie napisy !!! prosze o pomoc.

[I bought the game in
    The Netherlands if there is any possibility to
    order inscriptions were written in Polish?
    I know from playing on
    the Polish market to Polish subtitles!
    Please help.]

Karlitto pl, Oct 5, 2018
  3. Vigilium
    Vigilium Guest
    GTA 4 Problem z pobraniem

Teoretycznie można. Sprawdź czy na pendrive masz wystarczająco dużo miejsca, czy nie jest uszkodzony i czy region zakupionej gry jest taki sam jak konsoli. Jeśli wszystko gra to usuń ściągnięte pliki i spróbuj pobrać grę ponownie.

Vigilium, Oct 5, 2018
  4. XBF Diego M
    XBF Diego M Guest

Hey KLUADIA,

I would suggest going back to the point of purchase to exchange the disc for another one. Doing research for the game only shows an English version of the game for the Xbox 360 and Microsoft Windows. I could not find a Polish version with Polish language,
    unless the game has a setting where you can change the language.

Thank you,

Diego

Xbox Forums

XBF Diego M, Oct 5, 2018
  5. XBF Diego M Win User

Czy jest gra your shape W polskiej wersji jezykowej? (Is your shape playing in the Polish language version?)

Hey KLUADIA,

I would suggest going back to the point of purchase to exchange the disc for another one. Doing research for the game only shows an English version of the game for the Xbox 360 and Microsoft Windows. I could not find a Polish version with Polish language,
    unless the game has a setting where you can change the language.

Thank you,

Diego

Xbox Forums
  6. Vigilium Win User

GTA 4 Problem z pobraniem

Teoretycznie można. Sprawdź czy na pendrive masz wystarczająco dużo miejsca, czy nie jest uszkodzony i czy region zakupionej gry jest taki sam jak konsoli. Jeśli wszystko gra to usuń ściągnięte pliki i spróbuj pobrać grę ponownie.
  7. SZARYGAMER Win User

michael jackson the experiance

no wiem co oznacza ten blad ale czekanie nic nie da ponieważ gra fizycznie nie znajduje się w grach na zadanie i jej pobranie jest przez to niemożliwe nie mam dostępu do zakupionego przez siebie produktu gdy zaloguje się na koncie angielskim gra tam jest
    a na polskim xboxlive jej nie ma szukałem przez bing w konsoli to znajduje gre ale nie ma opcji kup teraz czy pobierz ponownie

TRANSLATION

well, I know what this error
    means but waiting will not do anything
    because the game physically is not included in the
    games on the job and her collection
    is impossible I don't have access to
    the purchased product by itself when you
    log in to your account there is a game
    on the Polish, English and it is not
    by looking for xboxlive bing
    in the console it is game but there is no option to
    buy now or download again

8. Quail Checkers Win User

michael jackson the experiance

Czy próbowałeś będzie na stronie internetowej Xbox.com i pobieranie go do konsoli Xbox?

Tu jest link do "Michael Jackson The Experience" gry (z polskiej strony).

In English: Have you tried going to the Xbox.com website and downloading it to your Xbox?

Here is a link to the "Michael Jackson The Experience" Game (from Polish website).
  9. BakyOsijekHr Win User

your shape 2012

Dear friend. The BC program is suspended until the release of Series X. But, this is a great idea that someday might be realized. It depends not only on Microsoft but on Developers as well.

Here is the link for your idea: https://www.reddit.com/r/xboxinsiders/wiki/ideas
Thema:

Loading...
  1. Czy jest gra your shape W polskiej wersji jezykowej? (Is your shape playing in the Polish ... - Similar Threads - Czy jest gra

2. Nie działa gra z Xbox 360 na xsx

in XBoX Games and Apps
    Nie działa gra z Xbox 360 na xsx: Witam kupiłem grę castle Ania lord od shadows na xsx cyfrowa i nie działa 980e6459-6a5e-4d92-910b-898e7a3c4fc0
  3. gra się Crushuje

in XBoX Games and Apps
    gra się Crushuje: kiedy próbuje uruchomic gre SnowRunner wyskakuje mi taki komunikat. Jak mam to naprawić? [img] a77982ad-1d04-4df3-88e3-9c29b83ccaba
  4. Aplikacja Sea of Thieves nie jest obecnie dostępna na Twoim koncie. Dołączamy kod błędu,...

in XBoX Games and Apps
    Aplikacja Sea of Thieves nie jest obecnie dostępna na Twoim koncie. Dołączamy kod błędu,...: Kupiłem Xbox Game pass po zainstalowaniu gry ciągle wyskakuje ten komunikat, nie pomogło ponowne zainstalowanie nawet utworzyłem nowe konto na którym również zakupiłem game passa i wciąż ten sam...
  5. Teredo nie jest w stanie dokonać kwalifikacji[Translation-Teredo is unable to qualify]

in XBoX on Windows
    Teredo nie jest w stanie dokonać kwalifikacji[Translation-Teredo is unable to qualify]: [img] Potrzebuje Pomocy nie wiem co zrobić [Translation-I need help i don't know what to do] bf975e4d-1501-427f-96a3-53cd9c722674
  6. Mialem aktualizacje 2gb zgodzilem sie poczym gra pobiera sie od nowa[Translation-I had...

in XBoX on Consoles
    Mialem aktualizacje 2gb zgodzilem sie poczym gra pobiera sie od nowa[Translation-I had...: czesc dzisiaj rano zaktualizowalem gre 2gb mam internet z ograniczeniem wiec nie jest to jakos duzo patrze a tu 28gb do pobrania a jescze wczoraj gralem w tą gre co zrobic? [Translation-part this...
  7. Gra Wieloosobowa - Minecraft - XboxLive Gold

in XBoX Games and Apps
    Gra Wieloosobowa - Minecraft - XboxLive Gold: Witam, Wykupiłam subskrypcję XboxLive Gold, jednak po próbie uruchomienia Serwera wyskoczył mi komunikat : "Twoje ustawienia Xboxa na koncie Microsoft nie pozwalają na granie w trybie...
  8. "przywilej zablokowany - ta funkcja jest zablokowana z powodu kontroli rodzicielskiej w...

in XBoX Accessibility
    "przywilej zablokowany - ta funkcja jest zablokowana z powodu kontroli rodzicielskiej w...: Title translation "Privilege blocked-this feature is blocked due to parental control in Xbox Live " Dzień dobry jak odblokować "przywilej zablokowany - ta funkcja jest zablokowana z powodu...
  9. Xbox game pass store - jest tylko na miesiąc dlaczego

in XBoX on Consoles
    Xbox game pass store - jest tylko na miesiąc dlaczego: Mam konto Xbox game pass dzisiaj kończy się usługa Xbox game chciałbym w następny miesiącu wykupić Xbox game pass a jest tylko na miesiąc co się stało z miesieczna usługa Xbox game pass bo było 12...
  10. Aplikacja Forza Horizon 4 nie jest obecnie dostępna na Twoim koncie. Dołączamy kod błędu,...

in XBoX on Windows
    Aplikacja Forza Horizon 4 nie jest obecnie dostępna na Twoim koncie. Dołączamy kod błędu,...: Witam, podczas uruchamiania gry Forza Horizon 4 wyskakuje następujący komunikat: Aplikacja Forza Horizon 4 nie jest obecnie dostępna na Twoim koncie. Dołączamy kod błędu, gdyby był Ci potrzebny:...