Czy gracze XBox One S mogą grac z użytkownikami PC ?

Discus and support Czy gracze XBox One S mogą grac z użytkownikami PC ? in XBoX Games and Apps to solve the problem; Czy gracze XBox One S mogą grac z użytkownikami PC w grę Forza Horizon 3 ? [Mod Translation] Can XBox One S players play Forza Horizon 3 with PC... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by NIGHTlRIDER, Mar 11, 2018.

1. NIGHTlRIDER
    NIGHTlRIDER Guest

Czy gracze XBox One S mogą grac z użytkownikami PC w grę Forza Horizon 3 ?

[Mod Translation]

Can XBox One S players play Forza Horizon 3 with PC users?

:)

NIGHTlRIDER, Mar 11, 2018
  2. Czy mogę grać w minecraft na najnowszej aktualizacji „Better Together” w 2 osoby na jednej konsoli?

Witam!

Kupiłem wersję cyfrową minecraft z najnowszą aktualizacją „Better Together”. Mam 2 pady ale nie wiem czy mogę grać z moim kolegą na jednej konsoli Xbox one S. Czy ktoś wie czy można?

Proszę o szybką odpowiedź.

AdvistoryPond6, Mar 11, 2018
  3. Problem z połączeniem do LIVE

Hej,

Czy ktoś również ma podobny problem? Nie mogę połączyć się do LIVE, sieć działa. Robiłem testowanie połączenia i łączy się z siecią z internetem ale nie chce z LIVEm.

Czy to przez nową aktualizację, czy jakaś inna przyczyna?

Neveranormalone, Mar 11, 2018
  4. Czy gracze XBox One S mogą grac z użytkownikami PC ?

Hi there NIGHTRIDER!

Based on the info listed under "Capabilities" on the
    Forza Horizon 3 Store Page
    , cross-platform play between Windows 10 and Xbox consoles is supported, yes Czy gracze XBox One S mogą grac z użytkownikami PC ? :)

Mister Quasar, Mar 12, 2018
  5. Mister Quasar Win User

Hi there NIGHTRIDER!

Based on the info listed under "Capabilities" on the
    Forza Horizon 3 Store Page
    , cross-platform play between Windows 10 and Xbox consoles is supported, yes :)
  6. Leonardo_Y Win User

The outriders problem with change to dx11 game pass

Ta odpowiedź została przetłumaczona automatycznie. W związku z tym mogą występować błędy gramatyczne lub dziwne sformułowania.

Cześć

Zauważyliśmy, że nie odpowiedziałeś na nasze ostatnie odpowiedzi. Chcielibyśmy wiedzieć, czy kwestia, którą nam pan poruszył, nadal trwa. Jeśli tak, uprzejmie odpowiedz, abyśmy mogli kontynuować rozwiązywanie problemów.

Z szacunkiem,

Konsument M365 Forum Moderator
  7. schnurren Win User

Asphalt 8 utrata danych w grze.

Rozumiem. Następnie skontaktowałbym się z zespołem pomocy technicznej Xbox, aby dowiedzieć się, czy mogą ci jakoś pomóc (skorzystaj z tego linku: https://beta.support.xbox.com/contact-us),
    ale nie jestem pewien, czy będą móc coś zrobić, ponieważ sam problem leży w zapisanych danych, które zostały usunięte, a nie, że Microsoft usunął dane zapisu.

[Original message]

Oh, I see. Then, for this, I would contact Xbox Support team to see if they can help you somehow (use this link : https://beta.support.xbox.com/contact-us ), but I'm
    not sure they will be able to do something, as the issue itself lies in the savedata that was deleted and not that Microsoft deleted the save data.
  8. Leonardo_Y Win User

The outriders problem with change to dx11 game pass

Ta odpowiedź została przetłumaczona automatycznie. W związku z tym mogą występować błędy gramatyczne lub dziwne sformułowania.

Cześć Kamil3770

Zauważyliśmy, że nie odpowiedziałeś na nasze ostatnie odpowiedzi. Chcielibyśmy wiedzieć, czy kwestia, którą nam pan poruszył, nadal trwa. Jeśli tak, uprzejmie odpowiedz, abyśmy mogli kontynuować rozwiązywanie problemów.

Z szacunkiem,

Konsument M365 Forum Moderator
  9. XBF - Staniel Win User

Gra Zoo Tycoon ultimate animal collection

[Associate używa aplikacji tłumacza, należy pamiętać, że mogą wystąpić błędy gramatyczne lub nieprawidłowa składnia]

Pozdrowienia DMarek_910

Przykro mi słyszeć o komplikacjach związanych z uruchomieniem Zoo Tycoon Ultimate Animal Collection. Zobaczmy, czy możemy znaleźć rozwiązanie lub zmierzać we właściwym kierunku!

Czy pojawia się błąd? Czy jesteś w stanie uruchomić grę? A może to po prostu zamrożenie na tobie?

Pomoże mi to zrozumieć nieco więcej tego, co może się dziać.

Czy sprawdziłeś również, czy gra i komputer są aktualne? Aktualizacje gier można uruchamiać w aplikacji Microsoft Store, klikając potrójne kropki w prawym górnym rogu -> wybierając pliki do pobrania i aktualizacje -> pobierać aktualizacje. To powinno ustawić w kolejce wszystko, co możesz mieć. Po ich pobraniu i zainstalowaniu możesz ponownie kliknąć Pobierz aktualizacje, aż otrzymasz komunikat good to go.

[Daj nam znać, jeśli to odpowiedziało na Twoje pytanie, dotykając "Tak" poniżej]
Thema: