Cofnięcie anulowania subskrypcji[Translation-Unsubscribe]

Discus and support Cofnięcie anulowania subskrypcji[Translation-Unsubscribe] in XBoX Games and Apps to solve the problem; Witam Przypadkowo anulowałem subskrypcję EA Access, czy można cofnąć to anulowanie tak abym miał aktywną przez miesiąc? (Zakup za 5zl i anulowanie w... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by RobeetCz, Jun 18, 2020.

1. RobeetCz
    RobeetCz Guest

Witam

Przypadkowo anulowałem subskrypcję EA Access, czy można cofnąć to anulowanie tak abym miał aktywną przez miesiąc? (Zakup za 5zl i anulowanie w dniu dzisiejszym). Niestety po anulowaniu nje mogę dokonać ponownego zakupu na 1 miesiąc w cenie promocyjnej 5zl.

[Translation-Hello

I accidentally canceled my EA Access subscription, or can I undo it cancellation so I have an active one for a month? (Purchase for 5zl and cancel today). Unfortunately, after canceling nje I can make a re-purchase for 1 month at a promotional price
    of 5zl.]

:)

RobeetCz, Jun 18, 2020
  2. HotCakeX Win User

Hello/Priviet,

you can contact EA support from here and see if they can reactive the subscription that you cancelled: https://help.ea.com/en/contact-us/
  3. RobeetCz Win User

Hello/Priviet,

you can contact EA support from here and see if they can reactive the subscription that you cancelled: https://help.ea.com/en/contact-us/
    But I bought it by Microsoft Store..
  4. XBF Brad A Win User

Hi Robeet,

Thanks for the reply. EA is still responsible for the subscription. Unfortunately, you may have to pay the full price if you cancelled the promotional one.

Thanks,

Brad
  5. MałgorzataGabryła Win User

Anulowanie subskrypcji[Canceling subscription]

Logując się na konto nie mam opcji anulowania subskrypcji.

Skorzystałam tylko z okresu próbnego.

Nie chcę przedłużać subskrypcji tylko ją anulować.

Mam tylko opcje zaległej zapłaty za nią.

Co powinnam zrobić?

[Translation - By logging into my account, I do not have the option to cancel my subscription. I only used the trial period. I do not want to extend the subscription but cancel it.I only have the option of paying back for it. What should I do?]
  6. AndrzejSokulski Win User

Xbox Game pass

Ale ja nie mam możliwość wybrania subskrypcji dla usługi Xbox

[Translation - But I don't have the option to choose a subscription for Xbox]
Thema:

Loading...
  1. Cofnięcie anulowania subskrypcji[Translation-Unsubscribe] - Similar Threads - Cofnięcie anulowania subskrypcji

2. Problem z zapłatą subskrypcji [Subscription payment issue]

in XBoX Sales and Promo
    Problem z zapłatą subskrypcji [Subscription payment issue]: Kupiłem subskrypcje xbox game pass. Minął ponad miesiąc i mam zaległości w opłatach bo myślałem że wykupiłem gamę pass na miesiąc. Chciałem zapłacić kartą przedplacona ale po rozczytaniu okazało...
  3. Cofnięcie anulowania subskrypcji

in XBoX Games and Apps
    Cofnięcie anulowania subskrypcji: Witam Przypadkowo anulowałem subskrypcję EA Access, czy można cofnąć to anulowanie tak abym miał aktywną przez miesiąc? (Zakup za 5zl i anulowanie w dniu dzisiejszym). Niestety po anulowaniu nje...
  4. Problem z anulowaniem subskrypcji gamepass - Problem with canceling gamepass subscription.

in XBoX Accessibility
    Problem z anulowaniem subskrypcji gamepass - Problem with canceling gamepass subscription.: Hello, I will repeat my question in ENG now since it was not understood and i cant go with the thread that was created originally because its locked. However I saw tranlator did a good job and...
  5. Problem z anulowaniem subskrypcji gamepass[Translattion-Problem canceling your gamepass...

in XBoX Accessibility
    Problem z anulowaniem subskrypcji gamepass[Translattion-Problem canceling your gamepass...: Witam, Od tygodnia próbuję anulować subskrypcję gamepass. Wyskakuje ciągle ten sam błąd. Proszę o pomoc. Pozdrawiam [Translation-Hello I've been trying to cancel my gamepass subscription for a...
  6. Anulowanie Subskrypcji Microsoft

in XBoX on Windows
    Anulowanie Subskrypcji Microsoft: Aktywowała mi się subskrybcja z której nie korzystam. Chciałbym prosić o wyłączenie i zwrot. Płatność odbyła się przez PAYPAL i posiadam id transakcji 6L436102DP439933K...
  7. Subskrybcja w sklepie Microsoft store nie do anulowania

in XBoX on Windows
    Subskrybcja w sklepie Microsoft store nie do anulowania: ostatnio zapłaciłem za subskrypcję do usługi Xbox game pass na komputer PC (beta). Prawdopodobnie nie zdążyłem anulować subskrybcji i dostałem powiadomienie (na telefonie ponieważ płaciłem przez...
  8. Xbox Game Pass - anulowanie subskrypcji[Xbox Game Pass - unsubscribing]

in XBoX on Windows
    Xbox Game Pass - anulowanie subskrypcji[Xbox Game Pass - unsubscribing]: Witam, chciałbym dowiedzieć się czy istnieje możliwość odzyskania pieniędzy za automatyczne rozliczenie za subskrypcję? Zapomniałem ostatnio wyłączyć tą opcje i pobrało mi właśnie pieniądze z...
  9. Game Pass Ultimate - "Próbujesz zmienić aktualną wersję swojej subskrypcji na starszą"/"You...

in XBoX on Consoles
    Game Pass Ultimate - "Próbujesz zmienić aktualną wersję swojej subskrypcji na starszą"/"You...: Posiadam już dostęp do Xbox Live Gold na najbliższe kilka miesięcy. Chcąc skorzystać z możliwości uaktualnienia go do pakietu Game Pass Ultimate kupiłem (w pełni legalnie) kod na GPU, ale przy...
  10. Nieprawidłowy okres trwania subskrypcji XBOx GamePass

in XBoX Sales and Promo
    Nieprawidłowy okres trwania subskrypcji XBOx GamePass: 05.11.2019 r. Zakupiłem w promocji Xbox Game Pass na trzy miesiące... Dzisiaj tzn 01.01.2020 r. wygasa...? Jakim cudem w Microsoft 57 dni to 3 miesiące? Zgodzę się na 90 nie mniej... [img]...